• maxina

    Småbarnsföräldrar i Gävle

    Hejsan.

    Nu har jag, min man och våra två små barn flyttat från Göteborg och hela vägen upp till Gävle.
    Här har vi köpt hus och min man har börjat jobba på sitt nya jobb. Jag är dock hemma med barnen fortfarande då lilleman bara är 7 månader. Stora killen blev 2 i december så han är inte heller så jättegammal.

    Tänkte höra om det finns andra föräldrar här i närheten som är hemma med sina barn känner för att träffas eller prata lite grann. Har inga vänner här uppe som har barn så hade varit jätteroligt att lära känna lite småbarnsföräldrar :)

  • Svar på tråden Småbarnsföräldrar i Gävle
  • Fiaaif

    Hej! Tänkte kolla om det är ok att jag hoppar in i tråden? Jag är väl inte direkt nyinflyttad längre fast det ofta känns som så, snart har vi bott i Gävle två år. Bor i Bomhus och har en liten pojke på snart två.

  • maxina
    Fiaaif skrev 2013-05-02 09:48:44 följande:
    Hej! Tänkte kolla om det är ok att jag hoppar in i tråden? Jag är väl inte direkt nyinflyttad längre fast det ofta känns som så, snart har vi bott i Gävle två år. Bor i Bomhus och har en liten pojke på snart två.

    Självklart får du det :) två år går fort, tiden springer fram.. vart bodde du innan du flyttade till Gävle då?
  • Fiaaif

    Härligt! Ja två år går väldigt fort numera.. Vore kul att lära känna fler med barn i ungefär samma ålder. Har läst i tråden lite och kul att ni är några!

    Jag kommer från Västerås men senast kommer vi från Uppsala. Det var jobben som fick hit oss :) Sambon kommer från Gävle men flyttade härifrån för 12 år sedan.

  • Fiaaif

    Är ni alla hemma med barn eller är det någon som börjat jobba igen? De flesta hade barn mellan 0 och 2, 5 eller hur?

  • Fiaaif

    Jag jobbar också och grabben går på dagis. Har jobbat heltid sedan september men började jobba lite smått tidigare. Funkar det bra med dagis för er? Vår kille älskar dagis som tur är!

  • maxina

    Ja men då har ni lite anknytning till Gävle då genom sambon :) Har ni släkt och så här också?

    Jag har ju en liten hemma också på 10 månader och har inte fått dagisplats här där vi bor så jag har båda hemma. Stora är ju 2 år och 4 månader nu.  

  • Fru kaka

    Fiaaif - jo, min kille trivs också på dagis och vi är nöjda med det men ändå så har jag dåligt samvete över långa dagar...

  • Fiaaif

    Maxina - ja sonens farmor och farfar bor här, jätteskönt när man vill göra något nån kväll eller så. Och så är det inte så långt t mina föräldrar i Västerås. Hade ni familjerna i gbg?

    Ja med en så liten är man ju hemma :) Har du hunnit hitta nå jobb här eller letar du? För visst flyttade ni för sambons jobb?

  • Fiaaif

    Fru kaka - ja det är samma här. Blir det långa dagar känner man sig riktigt dålig. Jag funderar på att gå ner lite i tid för att få någon halvdag i veckan hemma.

Svar på tråden Småbarnsföräldrar i Gävle