• maxina

    Småbarnsföräldrar i Gävle

    Hejsan.

    Nu har jag, min man och våra två små barn flyttat från Göteborg och hela vägen upp till Gävle.
    Här har vi köpt hus och min man har börjat jobba på sitt nya jobb. Jag är dock hemma med barnen fortfarande då lilleman bara är 7 månader. Stora killen blev 2 i december så han är inte heller så jättegammal.

    Tänkte höra om det finns andra föräldrar här i närheten som är hemma med sina barn känner för att träffas eller prata lite grann. Har inga vänner här uppe som har barn så hade varit jätteroligt att lära känna lite småbarnsföräldrar :)

  • Svar på tråden Småbarnsföräldrar i Gävle
  • Verand

    Hej

    Jag blev medlem nyss, min tanke var att söka efter lite föräldralediga i Gävle/ Sandviken. Tyckte det kändes onödigt att skapa en ny tråd när er tråd var den första som dök upp...Glad

    Jag är uppvuxen i Gävle men bor nu i Sandviken och är hemma med en liten kille på 6 månader, håller på att krypa på väggarna här hemma eftersom jag inte känner så mycket folk som också är hemma. Skulle gärna vilja träffa lite nytt folk, kanske ta en fika eller något. Om någon är intresserad?

    Jag fyller 30 år i september och jobbar som lärare när jag inte är mammaledig.

  • FruFantomen

    Hej Verand och välkommen. Nu har jag varit väldigt tyst i den här tråden ett tag för alla bor i Gävle och jag i Sandviken.
    Jag är just nu hemma med min tjej på 3 månader, blir 30 i juli och är också lärare :P Som inflyttad så känner jag inte så otroligt mycket folk och ännu färre som är hemma på dagarna så jag kryper också på väggarna en aning och ses gärna och fikar och liknande. Var bor du någonstans?

  • Verand

    Hej! Vad kul! Då borde vi ta en fika :) Vi bor i Stensätra, ni då? Vi har bott här i snart två år.

  • Verand

    Förresten vart jobbar du? Jag jobbar på Petreskolan i Hofors. Har eng och so i högstadiet.

  • FruFantomen

    Jag bor i Örta. Vi har bott här i snart 5 år nu men då sambon har ett gäng inflyttade vänner så har vi umgåtts mycket med dem så jag har väldigt liten egen umgängeskrets.
    Jag jobbar på Jernvallsskolan här i Sandviken så jag har otroligt nära till jobbet. Jag har musik med årskurs 1-9 men hör arbetslagsmässigt till 7-9. Sambon jobbar på Bessemer med historia och religion :)

  • Verand

    Min man är uppvuxen i Sandviken men jag är som sagt uppvuxen i Gävle. Mannen jobbar skift på Sandvik. Går ni på någon föräldragrupp eller på något annat på öppna förskolan? Vi går på babyrytmik och har gått på massage. När jag går på långpromenader brukar jag gå en del i Örta. Vi ska dit och hälsa på förskolan, funderar på att söka dit i januari då jag ska börja jobba. Jag är mentor i en årskurs 8 men undervisar i alla årskurser. Skulle vilja jobba en dag i veckan men som lärare fungerar ju inte det...

Svar på tråden Småbarnsföräldrar i Gävle