• maxina

    Småbarnsföräldrar i Gävle

    Hejsan.

    Nu har jag, min man och våra två små barn flyttat från Göteborg och hela vägen upp till Gävle.
    Här har vi köpt hus och min man har börjat jobba på sitt nya jobb. Jag är dock hemma med barnen fortfarande då lilleman bara är 7 månader. Stora killen blev 2 i december så han är inte heller så jättegammal.

    Tänkte höra om det finns andra föräldrar här i närheten som är hemma med sina barn känner för att träffas eller prata lite grann. Har inga vänner här uppe som har barn så hade varit jätteroligt att lära känna lite småbarnsföräldrar :)

  • Svar på tråden Småbarnsföräldrar i Gävle
  • ThereseWA

    Hej på er! Här har barnen legat i magsjuka i flera dagar. Hade hoppats på att W skulle må bra idag, men icke!. Sååå typiskt, hade verkligen sett fram emot lite lekparkshäng. Hoppas ni får det roligt. Vi hänger gärna med på nått så snart alla är friska!

  • Fru kaka

    Tråkigt Therese men självklart ses vi en annan gång.

    Maxina, vad tycker du? Ska vi ses eller ska vi boka om?

  • maxina

    Oj då va tråkigt med magsjuka. Hoppas dom kryar på sig fort.

    Ja du vi är hemma här hela dagen idag så vi kan ses, om de inte blir ösregn då, ser lite mörka moln här bortåt. Men vill du boka om så kan vi göra det också, vi är ofta lediga nån av dagarna på helgen iallfall ;)

  • Fru kaka

    Jag har varit förkyld i helgen och känner mig fortfarande lite seg så vi kanske kan boka om. Men jag vill verkligen ses! Jag kan både nu 1/5 och nästa helg.

  • maxina

    Okey, ja kanske bäst att vara hemma och vila upp dig då ;)

    Ja just de röd dag på onsdag. Då kan vi också, kl 15 är en bra tid för oss :) ?? Vill också ses, Malte går ju inte på dagis än så han tycker de är superkul att leka med andra barn i sin ålder på helgerna. och jag vill ju som sagt träffa nytt folk ;)

  • fröken c

    Jag hade gärna tittat förbi för sällskapets skull men Lexe ligger för långt bort för att jag ska kunna promenera, har ingen bil heller då maken har den till jobbet så lite svårt överlag för mig att ta mig just dit. Får bli en annan gång =) Lexe ligger väl inom promenadavstånd för er andra..?

  • maxina

    Jo jag bor ju i Hagaström så vi har nära till Lexe. Synd att du inte kan komma fröken c. Får ses i stan eller något sedan kanske?

Svar på tråden Småbarnsföräldrar i Gävle