• Anonym (Fialo­tta)
    Äldre 28 Jun 14:56
    119916 visningar
    546 svar
    546
    119916

    Män med Thaibrudar

    Pratade med en vän igår som berättade att hennes manlige bekant skaffat sig en Thaibrud.
    Hon sade att det säger ju allt om honom vilket jag kan hålla med om.
    Mannen i fråga är extremt blyg och lite udda till utseendet och personligheten.

    Vid ett annat tillfälle pratade jag med en arbetskollega som berättade att vars bror var ihop med en Thailändsk tjej. Han berättade att hans bror har haft extremt svårt med relationer men att han är väldigt snäll.
    Kunde inte heller göra annat än att hålla med om att män som skaffar Thailändskor brukar ha det extremt svårt med att skaffa tjejer.

    Kort och gott så undrar jag om det kan vara deras sista desperata försök att få en relation över huvud taget i stället för att leva singel resten av sitt liv? 
    Tycker mig se att många män som väljer Thai är lite udda.
    När jag träffar killar som varit ihop med en Thaibrud så börjar jag genast att analysera honom om varför han valde just det.
    Hur ser ni andra på män som skaffar sig en Thai?  
      

  • Svar på tråden Män med Thaibrudar
  • Anonym (Givet­)
    Äldre 1 Jul 10:51
    stjärnmamman skrev 2013-07-01 09:54:11 följande:
    Godnatt..

    Pratar inte om någon bild utan korrekta födelseår jag känner till..



    Lite bitter ?? Har din man lämnat dig för en yngre utkändsk förmåga ??
  • boande­rsson
    Äldre 1 Jul 10:51
    Anonym (Givet) skrev 2013-07-01 10:51:16 följande:


    Lite bitter ?? Har din man lämnat dig för en yngre utkändsk förmåga ??
    Kanske hon har lämnat sin man för en yngre utländsk förmåga?
  • boande­rsson
    Äldre 1 Jul 10:52
    Wittra skrev 2013-06-28 15:01:53 följande:
    Låter väl elakt nu men jag ofta sett äldre män ( från 60 och uppåt) ha thailändsk flickvän. Ofta är männen ganska ofräscha, underliga och verkar ha åsikten att kvinnor ska stå i köket. Usch....
  • boande­rsson
    Äldre 1 Jul 10:53
    Rakad Apa skrev 2013-06-28 18:06:21 följande:
    Jag har nog fördomar mot svenska män som har ryska eller thailändska fruntimmer, tidigare så kallades sånna kvinnor för "postorderbrudar" eftersom det fanns s k "dejtingsidor" där man in princip kunde beställa hem tjejer till Sverige. Lite tragiskt eftersom det inte rör sig om äkta kärlek, iaf inte från kvinnornas sida. Dom är ju bara desperata efter att få en bättre tillvaro.

    En dokumentär om detta som är värd att se är Louis Theroux - Thai Brides.
  • Anonym (Givet­)
    Äldre 1 Jul 10:56
    boandersson skrev 2013-07-01 10:51:59 följande:
    Kanske hon har lämnat sin man för en yngre utländsk förmåga?



    Så kan det ju vara :)
  • Äldre 1 Jul 11:35

    Nej vad jag vet är vi fortfarande gifta och bor ihop.. Skulle vara om han har en thailändsk älskare då
    Jag har ingen iallafall

    Jag är inte bitter

    Utan tycker bara folk kan se till fakta utan att bli kallade rasister eller annat

  • boande­rsson
    Äldre 1 Jul 12:01
    stjärnmamman skrev 2013-07-01 11:35:52 följande:
    Nej vad jag vet är vi fortfarande gifta och bor ihop.. Skulle vara om han har en thailändsk älskare då
    Jag har ingen iallafall

    Jag är inte bitter

    Utan tycker bara folk kan se till fakta utan att bli kallade rasister eller annat
    Ja eller hur, minsta lilla så skriker folk rasist och det tycker jag är skamligt!
  • Soetko­rv
    Äldre 1 Jul 12:07
    Anonym (adopterad) skrev 2013-07-01 06:49:54 följande:
    Jag är adopterad från Korea. Jag kan inte gå ut och ta en öl med farsan, eller för den delen andra äldre manliga vänner utan underliga blickar och t o m oförskämda kommentarer. Har kompisar adopterade från Thailand som vittnar om samma sak. En av dem var på återresa till Thailand med sin familj och hennes pappa ville inte vistas ute med henne utan sällskap av mamman av rädsla för att behöva bli betraktad som snuskgubbe. Fy fan för dessa fördomar!

    Det värsta är att denna syn på orientaliska kvinnor numera är så vedertagen att jag kommer på mig själv med tråkiga tankar när jag ser ett par där hon är asiat. Hur ska jag se på mig själv? Inser även att om jag blir singel och vänder mig till dejtingsajter kommer det bli lagom kul att lägga ut bild på mig själv...

    Jag har själv aldrig varit i Thailand och tänker inte åka dit, just pga sexturismen. Har ofta stött på (eller blivit stött på av) män här i Sverige som tror att jag är thailändska eller filippinska och därmed lovligt byte... Skulle inte stå ut med att fira semester med deras gelikar.

    Ni som adopterar/känner någon som adopterat/är adopterad kan tänka på hur klimatet är för barnen som kommer hit; hur de blir bemötta och vilka fördomar som drabbar dem. Självklart förtjänar ingen detta, men  som "importerad" pga barnlängtan kan jag tycka att alla som adopterar har en skyldighet att aktivt arbeta för ett välkomnande klimat, inte bara för det lilla adoptivbarnet utan även för den vuxne individen.
    Håller helt med och upplever samma sak liksom många andra adopterade från Asien. Jag är också adopterad från Korea. Med tanke på att det finns ca 10 000 adopterade koreaner i Sverige, så är kunskapen väldigt dålig i vårt land. Majoriteten födda på 60, 70 och 80 talet, vilket gör att många är i medelåldern idag. Vi existerar inte, utan alla som är från Asien betraktas som thailändskor. Vi koreaner ser dessutom inte det minsta thailändska ut för den delen heller, lika lite som en nordbo ser ut som en marockan. Svenskar ser ingen skillnad och även om de vet skillnaden, så gör de ingen skillnad. Det är min erfarenhet tyvärr.

    Vill även tillägga att visst ser man thailändska kvinnor i Sverige med svenska män som inte ser ut som Brad Pitt eller Orlando Bloom, men samtidigt ser jag lika många ofräsha, plufsiga och oattraktiva herrar med svenska damer. Kan inga av dessa få något snyggare kap heller då?? 

    Vi adopterade från Korea har svenska familjer, svenska fäder, mor och farföräldrar och jag kan tydligen inte gå ut med min far utan att vi tas som ett par. Vilket snedvridet, trångsynt och fördomsfullt samhälle jag lever i.

    Det tragiska är att alla asiatiska kvinnor dras över en kam. Om ni menar thailändskor, så säg thailändskor och inte asiatiska kvinnor för Asien är en enormt stor kontinent med olika utseenden och folkgrupper. Det är skilnnad i utseende på en thailändska och exempelvis en koreanska. 
  • Anonym (thai)
    Äldre 1 Jul 12:11
    Anonym (hej) skrev 2013-07-01 09:08:48 följande:
    Jag som svensk tjej som har en thaiman då, vad säger ni om det
    Grymt! Samma här Flört
  • Fiya
    Äldre 1 Jul 12:15
    Anonym (thai) skrev 2013-07-01 12:11:25 följande:
    Grymt! Samma här Flört
    Måste ju vara så att ni hittat de på samma sida - är ju vanligare med kvinnor, och man kan väl inte träffa någon från Thailand och faktiskt falla för de? Flört (förlåt för osmakligt skämt, men helt tråden är ju ett skämt och dessutom osmakligt, så jag vill liksom smälta in). 
Svar på tråden Män med Thaibrudar