• linnis83

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    EG83 skrev 2014-02-09 21:50:49 följande:
    Ha det så bra!

    Håller tummarna för att mensen inte dyker upp! Förstår känslan...känns otroligt jobbigt här med...även om man på nåt vis vänjer sig vid det...eller hur man ska säga.
    Mensen kom idag...*suck* Ska beställa ett nytt spermatest till mannen, gissar att det är där problemet är... Men vad vet man...
  • linnis83

    Idag är det jobbigt.... Makens kusin fick barn i natt och igår postade svärmor en bild på makens brors UL-bild med texten "mitt första barnbarn"... JAG skulle ju ha fått deras första barnbarn redan! = (
    Allt känns så otroligt hopplöst just nu, känns som att det aldrig kommer bli nåt....*suck* Nu har jag köpt zinktabletter och ett nytt spermatest till mannen, så känns det som att man har gjort nåt åt situationen iaf...

    EG83: Skönt att ni har tagit steget! Hoppas dom hittar nåt som är snabbt och enkelt att fixa!

    Elba: Svårt när kroppen luras så där!

  • linnis83

    Millispillis Så tråkigt att höra att du funderar på att bryta upp... Jättejobbigt! Men har du dom tankarna är det kanske det bästa.... Kram!

    Välkommen hem Jessica! Så härligt för er att få komma bort från allt!

    Här är det ägglossningsvecka igen. Känner mig lite likgiltig denna gång, har redan nu inga förhoppningar om att det ska bli nåt, känns lite tråkigt... Maken åker bort på söndag eftermiddag och eftersom mensen har flyttat på sig så kommer vi troligen att missa ägglossningen... Söndag är dag 14 och sen missfallet har ÄL varit på dag 15-16, nu senast blev det nog dag 17 till och med... Dessutom har han 3 resor planerade nu med 2 veckors mellanrum, vilket innebär att vi förmodligen missar nästa försök oxå om inte mensen förskjuts ännu mer... Så då blir det ingen bebis förrän tidigast 2015.... Bläääää!

  • linnis83
    Karriärskvinna skrev 2014-02-27 23:11:45 följande:
    I morgon ska jag på spolning! Känner mig riktigt nervös, både för hur det ska kännas och för beskeden vi kommer få...
    Lycka till, hoppas det går bra!
  • linnis83
    EG83 skrev 2014-03-02 17:26:34 följande:
    BIM-5. Är spänd men antar att mensen kommer dyka upp precis som vanligt...
    7 dagar till BIM för mig (om cykeln har tänkt vara normal...). Känner ju en massa som vanligt, så antagligen blir det inget denna gång heller... = ) Hade ni fått nån tid för utredning ännu?
    Har i alla fall bestämt mig för att leva lite mer "som vanligt" igen, känns så trist att t.ex. inte få unna sig nåt glas vin då och då, när det ändå inte verkar hjälpa att hålla sig ifrån det...
  • linnis83

    Elba: Visst är det härligt när man känner hoppet! = ) Måste ju vara skönt att få kolla läget så där vid ägglossningen och se så att det verkligen händer nåt där inne. Håller tummarna för att känslan är rätt!

    Millispillis: Trist! Hur går det annars med allt?

    EG83: Några känningar? Testa imorrn eller vänta?

    Jag har BIM på söndag, men ska ta ett känsligt test imorgon ändå... = ) Ska ut och äta på kvällen och tänkte få ett vinglas om det inte är nåt frö på gång.
    Har känt mig konstig idag, kanske mens på gång eller nåt annat trevligare... = )

    Kram på er!

  • linnis83
    Elba skrev 2014-03-06 20:52:14 följande:
    Tack Samantha85! Känns spännande :) Har du förresten haft ägglossning ännu denna cykeln?

    Millispillis: Å nej! Hoppas det tar sig nästa cykel...

    Linnis83: Jo det är sant, får ta tillvara på denna positivitet jag har nu :) Och rätt kul att få se vad som händer där inne (skönt också att få en tidsram man ska försöka på, varken jag eller mannen har kraft länge till att få till det två gånger om dan mitt i veckan, hehe). Håller tummarna för ett plus för dig i morgon!!! Du får berätta hur det går!
    Intressant att dom rekommenderar 2 gånger per dag, det man har läst är ju att det oftast är bäst med typ varannan dag för att få bra spermiekvalitet. Kanske är kvantiteten som är viktigast ändå. = )

  • linnis83

    Åh va ledsen jag blir för er skull Jessica! Måste vara ett hemskt besked att få...
    Ni fattar säkert ett bra beslut om hur ni ska gå vidare när det har fått sjunka in lite.
    Stor kram till dig!

  • linnis83
    Elba skrev 2014-03-23 12:23:11 följande:
    Har inte varit här inne på ett tag nu, blev helt vansinnigt mycket att göra ett tag på alla plan. Lika bra det kanske för i måndags kom mensen... Ser att vi är flera som haft mens nu, jäklar oxå! Blir bara att ta nya tag nu...
    Linnis83: Jag vet, jag trodde också att sex en gång om dan var det som gällde, men eftersom det inte funkade så tänkte vi att vi lika gärna kunde följa hennes rekommendation. Sen funkade det ju inte heller iofs... Tråkigt att det inte blev nåt för dig heller denna månaden :(
    Ja, det är klart man testar! Tråkigt att mensen kom ändå... = (
    Har haft ägglossning i helgen men denna gång fanns det inte så mycket energi, blir jäkligt tröttsamt med bebisbakandet när det aldrig händer nåt... Vi låg bara 2 gånger denna vecka, och med tanke på makens eventuellt lite dåliga spermieantal tänkte jag att det kanske inte är så dumt. Borde ju finnas fler att ta av om man inte "slösar"bort dom typ en vecka innan själva ägglossningen. = ) Hoppas på att det var en bra strategi, annars tror jag vi testar Clearblues spermieglidmedel nästa gång.
Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +