• Jessica 85

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Hej!

    Jag tänkte att jag skulle starta en tråd för oss som känner att vi har rotat oss i tillvaron och har varit redo för barn ett tag men som inte får ett +!

    Det är jobbigt och frustrerande att längta efter barn och alla/många av ens släkt/vänner/bekanta har en eller flera barn redan. Alla verkar bli gravida direkt av dom jag känner och alla frågar oss när vi ska få barn.

    Jag är 28,5år och min sambo är snart 36. Vi har utbildat oss klart och jag har även hunnit vidareutbilda mig ytterligare. Vi köpte hus för ett år sedan och nu längtar vi så oerhört över att höra små fotsteg i vårt stora fina hus! 

    Häng med  i väntan på +:et!!      
        
       

  • Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +
  • Jessica 85

    Millispillis: jag har haft så och trott att äntligen kanske jag är gravid men inte det. Naturligtvis hoppas jag att det inte är så för dig men för mig så kan jag absolut ha såna skengravidsymtom.

    Jo jag brukar också dricka vin, inte mycket men ett två glas iaf. Ta ett test den dagen?!

  • Millispillis

    mm funderar på det men det blir ju bim-3 så frågan är väl om det ens syns ngt (om det nu skulle vara det vilket jag inte tror). Men jag inbillar mig iaf inte ang mina bröst för dom är ömma på riktigt! haha... tidigare har jag haft jätteont i dom innan mensen kommit men senaste 2 månaderna sedan jag började med bidrottninggelen har jag inte kännt att de ömmat överhuvudtaget... och nu är jag alltså tillbaka med ömma bröst, blir galen på min kropp! Suck! Ja det är bara att vänta å se! men då tar jag mig iaf ett glas rött i helgen utan dåligt samvete! :)

    Jessica har du köpt nån fertilitetsmonitor? Tycker som sagt att du ska prova bidrottninggelen, om du inte tycker den är bra är det ju bara sluta sen! Jag tänker iaf för mig själv att jag gör ett försök i tre mån och sen utvärderar! men det var ju första gången nånsin som jag kände av min äl sist så har du tur kankse det blir liknande för dig, och då är det ju lättare att "pricka" rätt dag/dagar om äl stickorna är svårlästa!

  • Jessica 85

    Jag har köpt cb digitala äl-test bara för att det var billigare så tänkte prova den den här månaden. Om det fortsätter krångla så köper jag monitorn. Jag tror faktiskt jag ska prova bidrottninggele men har inte köpt än. Bor lite avsides så finns inte i närheten. Kan man börja efter att mensen är slut eller ska jag vänta till efter nästa gång?

  • Mytime

    Ja beställde en monitor igår så håller tummarna ännu hårdare nu! Flera skriver om bidrottnibggele, nässpray o munkpeppar... Vad e allt detta, hur mkt ska man ta/hur o när? Vart får man tag i de o vilken effekt sägs de ha?

  • Millispillis

    Bidrottninggele ska tydligen stabilisera menscykeln och tydligen kunna göra det lättare att bli gravid, finns att köpa på hälsokosten, ca 500kr för 3 mån förbrukning, tas före frukost. Jessica jag började med gelén mitt i cykeln och det sa dom på hälsokosten var ok att göra! 

    Vad är det för nässpray du pratar om? sån för att framkalla äl? det är receptbelagt. munkpeppar kan jag tyvärr inget om!  

  • Chan2

    Håller alla tummar och tår för allihopa som försöker, det går inte framåt för mig och min sambo heller så vi är fortfarande i samma träsk kör med tredje kuren Pergotime nu omän jag har egen ÄL (då VET man iaf att man får en)

    Jag har som sagt en Clearblue ägglossningsmonitor som jag vill sälja så de är bara att hojta. Den är använd 2 månader och det följer med en packe med teststickor.

  • linnis83

    Tror att jag äntligen, efter 10 veckor, har slutat blöda! = ) Har inte kommit nåt sen i onsdags nu.
    Borde ha ägglossning nästa vecka, så nu hoppas jag att kroppen är på min sida...

    Nån mer som har ägglossning snart?

  • EG83
    linnis83 skrev 2013-09-28 16:36:36 följande:
    Tror att jag äntligen, efter 10 veckor, har slutat blöda! = ) Har inte kommit nåt sen i onsdags nu.
    Borde ha ägglossning nästa vecka, så nu hoppas jag att kroppen är på min sida...

    Nån mer som har ägglossning snart?
    Ja, ÄL borde vara på fredag, eller därikring.
  • motherfucker68
    Jessica 85 skrev 2013-09-23 19:11:51 följande:
    Ja vi måste fortsätta hoppas! Men ibland går bara luften ur. Tusan nån av oss borde ju fixa det här!! Jag funderar på hur jag/vi nu ska gå vidare. Ex ska jag köpa en fertilitetsmonitor för att få bättre koll? Prova nån kur, bisolvon, bidrottninggele?? vad tror ni?

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +