• Jessica 85

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Hej!

    Jag tänkte att jag skulle starta en tråd för oss som känner att vi har rotat oss i tillvaron och har varit redo för barn ett tag men som inte får ett +!

    Det är jobbigt och frustrerande att längta efter barn och alla/många av ens släkt/vänner/bekanta har en eller flera barn redan. Alla verkar bli gravida direkt av dom jag känner och alla frågar oss när vi ska få barn.

    Jag är 28,5år och min sambo är snart 36. Vi har utbildat oss klart och jag har även hunnit vidareutbilda mig ytterligare. Vi köpte hus för ett år sedan och nu längtar vi så oerhört över att höra små fotsteg i vårt stora fina hus! 

    Häng med  i väntan på +:et!!      
        
       

  • Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +
  • Millispillis

    linnis83: jo jag vet att det är så men problemet är ju att jag inte vet när äl började, (har kollat förut och då har jag fått positivt flera dagar i streck. Hade ont i magen redan i tisdags men hoppas kan man ju alltid göra!! igår när jag testade verkade det iaf som äl var över.
    Om det nu är bidrottninggelen som stabiliserar min cykel vore det ju toppen! har däremot fått spotting senaste 2 månaderna så jag gissar att dom inte bara gör gott! men jag provar ett tag till så får jag se vad som händer! :)

    Jessica har du testat?!  jag är ju supernyfiken och håller ju tummarna för fullt!!! :)   

  • Jessica 85

    Det är så konstigt för jag har inte fått nån mens än. Jag fattar ingenting, jäkla kropp som jag inte förstår mig på!

  • linnis83

    Kroppen blir nog rätt knasig av att man går och tänker på det så mycket.... Men det är ju inte tvärlätt att låta bli att tänka heller... = )
    Vilken dag är du på nu? Om den dröjer länge kanske du skulle ringa vården och kolla?

  • EG83
    Jessica 85 skrev 2013-09-20 09:43:37 följande:
    Håller tummar och tår!! *hoppas*

    Själv så ska jag knata iväg på apoteket och köpa test idag. kanske testar idag eller imorgon. Har funderat om det verkligen är så att jag har helt missförstått ÄL-stickorna men när jag tittar på andras bilder här på FL när dom testat så tror jag faktiskt att jag inte har det. jaja vi får se (jag är pessimist så tror inte d blir nått nu heller).... 
    Här kom mensen igår kväll Suck. Känns inte som om det kommer bli nåt här...nånsin.
  • Jessica 85
    EG83 skrev 2013-09-21 23:46:02 följande:
    Här kom mensen igår kväll Suck. Känns inte som om det kommer bli nåt här...nånsin.



    Och här kom min! Magen är som en ballong, kul! Känns hopplöst likaväl här!
  • Millispillis

    Men va fasiken va dåligt det går för oss, nån måste ju få ett plus snart! Gah! vi får hålla tummarna för varandra helt enkelt! min äl kom ju 5 dagar för tidigt den här månaden så om jag fortfarande har 14 dagar till mens från äl borde Bim vara 1 okt.. Lååångt kvar, suck! önskar ju av hela mitt hjärta att det kunde funka nu men känns inte som det men hoppas kan man ju alltid!

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +