• linnis83

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Pratade med KK i måndags och dom sa att det ev kunde ha varit mensen som kom i helgen när jag blödde så mycket. Känns ju lite tidigt och märkligt att det var lixom "on-off", men har börjat tänka att det kanske är så ändå...Blöder ju fortfarande litegrann, men annorlunda än innan. Skulle ju va himla skönt om det var så så vi kunde starta fabriken igen. = )

  • linnis83

    Tråkigt att höra Jessica! Det är som att kroppen gör så bara för att man vill så otroligt mycket... =( Håller tummarna för nästa månad!
    Har du räknat ut när du ska börja med ÄL-testen efter en 35-dagarscykel? I så fall kan det ju hända att den var tidigare om cykeln bara var 28 dagar...

    Hur går det för er andra med BIM snart, några symtom?

  • linnis83

    Kan ju vara + på gång! Håller tummarna för det. = )

    Själv hade jag alla möjliga symtom innan BIM medan vi försökte, men sen när jag väl var gravid på riktigt så kände jag ingenting... = ) Kroppen är lurig!

  • linnis83

    Håller tummar och tår för ett plus då. = )

    Själv går jag fortfarande och väntar på att sluta blöda.... 4 v igår, sjukt less nu! Men kanske, kanske var det mensen nu, så ska nog kolla med ÄL-stickor om nån vecka.

  • linnis83

    Trist! Men bara att ta nya tag.
    Själv har jag har blött ordentligt nu sen i onsdags. Pratade med BM i torsdags och hon trodde (igen) att det kunde vara mensen som har kommit. Tycker själv att det känns mer troligt denna gång, så jag hoppas på att det är slut på blödandet nästa vecka nån gång.

  • linnis83

    Hur går det för alla?

    Nu hoppas jag, peppar peppar, att blödandet är slut. Har bara kommit lite brunt på pappret senaste dagarna, förutom igår kväll då det kom lite färskt blod. Har kollat med ÄL-sticka idag och tycker mig se ett svagt svagt streck. Om cykeln är som innan jag blev gravid så borde jag ha ÄL om en vecka, så känns lite tidigt för utslag på stickan... Men man vet ju aldrig, cykeln kan ju vara rubbad nu efter missfallet...
    Maken tyckte inte vi skulle försöka förrän efter nästa mens, men jag orkar verkligen inte vänta längre! Känner mig stressad, vill lixom "komma ikapp", fast vet ju att det inte går... = )

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +