• linnis83

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Jessica 85 skrev 2013-10-17 09:01:46 följande:
    Millispillis: Jo det har gått bra! I somras var jag ute och sprang varannan dag och skärpte upp ätandet, mindre portioner och mindre fika. Gick ner riktigt bra faktiskt. Nu så tränar jag 2-4ggr i veckan zumba, cirkelträning, core och spinning. Har hållt vikten ganska bra och det är nog för att jag kommit igång med regelbunden träning. Matmässigt försöker jag att tänka på vad jag äter, så just nu kör jag ingen diet utan försöker leva sunt :)

    Får jag fråga hur era karlar tar den här barnlösa situationen? Min sambo säger inte så mycket och när man pratar om det så säger han att det får ta den tid det tar osv. Han är inte så insatt och läser inget eller kollar upp eller frågar heller för den delen. Han är definitivt ingen grubblare vilket jag själv är.   
    Min man är verkligen en grubblare. Han har trott att det har varit fel på honom, i alla fall innan vi faktiskt fick plus på stickan. Hans bror har problem med simmarna så dom håller på med ivf, det har nog gjort honom lite nojig...
    Han är inte den som läser och kollar upp dock, den biten är det jag som står för. = ) Men jag fick honom att göra ett sånt där hemmaspermatest i våras i alla fall. = )
    Vet inte om det är bra eller dåligt, men när jag går och tjatar om symtom och sånt innan BIM så är han alltid helt negativ och säger att det är nog inget och att jag inbillar mig... Vilket jag ju uppenbarligen gör, men det vore ju roligt att hoppas tillsammans.... = )
  • linnis83
    Jessica 85 skrev 2013-10-30 15:26:47 följande:
    Hej tjejer!

    Ja nu har jag varit i kontakt med barnlöshetsmottagningen och de skickar remisser för provtagning. Kommer dra ut på tiden så vi kommer nog inte att få besked förrän jan/feb. Blev bara så sårad och det är säkert bara ett standard förfarande men jag jag har ett bmi på strax under 30. I mitt landsting så ska man ha bmi under 30 för att få hjälp. Jag har skärpt upp mig och gick ner i vikt under sommaren och tränar 2-4ggr i veckan nu. Men ändå får man höra att "ja till ni kommer på besök så vill vi att du går ner i vikt" jävla skit kärring! Så tänker jag för jag försöker verkligen och jobbar varje dag hela tiden med det. Å dåligt självförtroende har jag också när det gäller min kropp och vikt. Så är väldigt känslig för kommentarer och jag hade väl hoppats att det skulle vara tillräckligt det jag har gjort men det känns lite surt faktiskt. Jag hatar BMI! Jag är verkligen ingen latmask som sitter och svullar och har hängbuk och slapp utan jag är ganska vältränad men har hull. Jag kanske bara är känslig......
    Skönt att det är på gång i alla fall!

    Jobbigt när dom är så hårda med vikten... Mitt BMI ligger nog på 25-26 nånstans, så jag har varit lite nervös för bemötandet hos BM... Men barnmorskan jag fick träffa när jag var gravid var väldigt snäll i alla fall.

    Man får ju på nåt sätt tänka att det är för ens egen skull och för ett eventuellt barns skull dom tjatar, det blir ju lättare att både bli och vara gravid om man inte har så mycket övervikt. Men det finns ju alltid bra och dåliga sätt att lägga fram det på... Har man dessutom kämpat hårt som du har gjort så förtjänar man ju beröm och pepp istället för tjat! = )

    Kram till dig och hoppas det inte dröjer så länge innan ni får svar på proverna!
  • linnis83
    Jessica 85 skrev 2013-11-07 15:07:33 följande:
    Hej tjejer!!!

    Vad händer hos er? Länge sen nån skrev ju. Här händer inte mycket. Skiter i tester och allt och försöker bara vara! Bokat tid för provtagningar nästa vecka. Mer nyfiken hur det går för er????? kram  
    Den långa väntan på BIM...*suck* 5-7 dagar kvar idag. Känns ungefär som det brukar, lite ont i brösten och ilningar ner mot ljumskarna, så säkert inget spännande denna gång heller...

    Men vi har äntligen köpt hus i alla fall! = ) Inflyttning i slutet på januari, ska bli spännande!

  • linnis83
    EG83 skrev 2013-11-07 22:19:37 följande:
    Här är det en lång väntan på BIM...7 dagar kvar...det går seegt. Och jag känner av både det ena och det andra...antar att det är kroppen som spelar mig ett spratt. Igen.

    Samma långa, sega väntan här....!
    Men kul med hus, grattis :)
    Jessica 85 skrev 2013-11-08 09:11:13 följande:

    Grattis! Va kul Usch det är alltid drygt att invänta bim. Även om man inte ska analysera och känna efter så är det helt omöjligt att låta bli! Håller tummarna att det kanske är din tur nu!
    Tack hörrni! Det känns jätteroligt med hus! Fattas bara ett plus så skulle lyckan vara total.... = )

    Kollade just med ÄL-sticka och fick ett svagt streck på stickan. (Man kan ju få pos på ÄL-test om man är gravid har jag läst....) Brukar få ett svagt streck även innan ÄL, så tror inte att det betyder nåt, men nog var strecket liiiite starkare än innan ÄL..... Knasig man äääääär! Undrar om jag kan hålla mig till tisdag innan jag testar...?

    EG83: Vad har du för symtom?

  • linnis83

    Nähä, inget plus den här gången heller...*suck* Mensen har dock inte kommit än, borde ha kommit idag enligt senaste månadernas cykler...

  • linnis83
    EG83 skrev 2013-11-12 21:31:41 följande:
    Men, om mensen inte kommit så finns det ju fortfarande en chans!
    Jo, det är mitt hopp... = )

    Ägglossningen var en dag senare än den brukar, så kan ju va därför det blir knasigt. Hoppas att det oxå kan göra så att plusset visar sig senare... = )

    Hur går det för dig?
  • linnis83
    EG83 skrev 2013-11-12 21:44:14 följande:
    Absolut, inte omöjligt då ju!

    Jag tänkte testa imorrn...det är då BIM-1. Spännande, men antar att jag lider av inbillningssjuka nu igen...! Suck. Alltid samma sak.
    Ja, visst är det störigt?! Den här gången lovade jag mig själv att inte känna efter nånting, men det är ju verkligen helt omöjligt....!

    Håller tummarna för plus imorgon då! = )
  • linnis83

    EG83: Hur gick det idag? Hoppas på ett plus!

    Ingen mens här ännu, men hela dagen har det känts precis som att den ska komma när som helst....
    Har inga stickor hemma, beställde nya idag.... Hoppas fortfarande!

  • linnis83

    Mensen kom imorse för mig...*suck* 2 dagar sen... Hoppas att cykeln rättar till sig och blir som innan missfallet, då jag hade ÄL på dag 14.

    Håller tummarna för att det blir ett plus ändå, EG!

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +