• linnis83

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Jessica: Skönt att vara igång! Håller tummarna för att dom inte hittar nåt fel, eller åtminstone att det är enkelt åtgärdat.

    EG83: Hur har det gått??? Mens eller plus? = )

  • linnis83

    Jäkla skitmens!

    Jag fick veta i helgen att makens bror och hans fru är gravida. Dom hållit på länge och lyckades nu på tredje IVF-försöket. Självklart är jag superglad för deras skulle, men kan inte låta bli att bli avundsjuk.... Skulle ju ha fått om 2 månader om jag inte hade fått missfall.... Jobbigt!

    Hoppas verkligen att vi alla får ett fint plus i december! = )

  • linnis83

    Millispillis: Vilken jobbig situation, är inte alls avundsjuk... Jag förstår verkligen dig som vill bo nära din familj, särskilt om man skulle få en liten bebbe så vill man ju ha mamma inom räckhåll hela tiden... = ) Samtidigt kan man ju förstå att din sambo har samma önskan.... Knepigt! Har inget bra råd, men jag hoppas att ni löser det på nåt sätt. Har du sagt till honom hur du känner?

    Nä, inte kan jag påstå att vårat förhållande är problemfritt... En hel del småtjafs i perioder, oftast om rätt onödiga saker... Känner mig lite extra sårbar nu oxå, det tär ganska mycket på en det här med att få till en bulle i ugnen....

  • linnis83

    Happ, ägglossningsvecka igen då. Är lite rädd för att ÄL blir sen nu när mensen var sen, för maken åker bort på söndag och är borta hela nästa vecka... Testar med stickor och tyckte mig se en ökning i söndags, men sen var den borta lika snabbt som den kom... Funderar på om det kan vara nåt knas med Testlagrets stickor, såg i nån annan tråd att nån hade fått falskt positivt på gravtestet...!
    Jaja, testar vidare och hoppas på stegring imorrn, så vi hinner få till det ordentligt innan han åker.

  • linnis83

    Och jag bor i Skellefteå och jobbar som receptarie på ett apotek. Kul med fler norrlänningar! = )

    Fick stegring på ÄL-stickan igår, vilket innebär att ägglossningen kommer ungefär som den gjorde innan missfallet (och innan maken hinner åka bort!). känns skönt! Hoppas det betyder att kroppen har ordnat upp sig och fixar ett plus nu....

  • linnis83
    Millispillis skrev 2013-11-29 08:19:37 följande:
    Håller tummarna för dig Linnis83! Om mina beräkningar stämmer borde jag ha BIM 7 el 8/12 men jag känner inte det minsta lilla så jag tänker inte ens hoppas den här gången utan bara se vad som händer!
    Jessica 85 skrev 2013-11-29 17:42:43 följande:



    Heja heja! Tur att det blir innan han åker! Håller tummar och tår

    Va roligt att du bor i Skellefteå! Vi brukarr åka upp lite nu och då när det passar och se på hockey. Min sambo är ett stort SAIK fan så imorgon ska vi julhandla och gå på match!
     Tack för tumhållning, det behövs nog. = )

    Millispillis: Då är det ju inte jättelångt till BIM för dig, spännande!

    Jessica: Lustigt att ni åker hit och shoppar och vi var till Umeå på shoppingweekend för 2 veckor sen. = )
    Min man är oxå väldigt hockeytokig (inte jag dock...), han brukar jobba på matcherna, typ föra statistik och sånt.


  • linnis83

    Då var ägglossningen över för den här gången. Tycker vi fick till det ganska bra den här gången så nu kunde det väl ändå ta sig?! BIM 13/12. Låååång väntan. Igen.

    Fick veta igår att en av mina närmsta vänner är gravid. Hon har haft det jättetufft, fått göra abort 2 gånger i typ v 18 pga missbildningar.... Hoppas verkligen att det går vägen denna gång. Men varje gravidbesked svider ju en del ändå... *suck* Jag vill oxå!


    EG83 skrev 2013-11-30 21:26:50 följande:
    Hej tjejer! Tyvärr så måste jag bryta er norrländska linje och inflika att jag är från Värmland Haha. Fast det kanske går bra det med?!

    Här fick jag max på stickan idag, så nu är vi på g igen! Skönt med "rätt" del i månaden igen. Den delen då man får upp hoppet lite igen.
    Värmland är väl så gott som Norrland tycker jag. = ) Kör hårt nu!
  • linnis83
    Jessica 85 skrev 2013-12-03 20:04:30 följande:
    Halloj! Förlåt om jag inte är jätte aktiv här inne men just nu har jag en down period. Jag verkar inte ha en tillstymmelse till att kunna bli gravid så jag har struntat i allt. Piller, tester, appar osv. Guud så mkt pengar jag har spenderat senaste året och som inte resulterat i nåt överhuvudtaget!
    Får man vara arg på sin värdelösa kropp som inte vill?!!

    Imorgon ska sambon lämna sitt prov iaf så får vi se när vi blir kallade efter det. Jo just jag ska ju gå ner i vikt också (enl ssk på mottagn.)innan det besöket. Råpepp, ja eller inte. Man brukar ju lätt gå ner i vikt under julhelgerna Känns så himla hopplöst just nu.
    Har haft det jobbigt på jobbet också så det kan ju påverka en del iofs...
    Vad gör ni för att hålla lågan uppe hela tiden?
    Jag har oxå känt att jag vill skita i allt, men klarar inte riktigt det.... Känslan av att missa ett försök och måsta vänta en hel månad till nästa gång...Pallar inte! Men jag har ju i alla fall fått en liten paus i försöken medan jag var gravid och tills jag slutade blöda. Men inte är det lätt att hålla skenet uppe alla gånger...

    Nä, hålla vikten under helgerna är inte det lättaste.... Du får satsa på långa härliga promenader, brukar vara ett skönt avbrott i allt ätande och sittande. = ) Det kommer gå bra ska du se!
    EG83 skrev 2013-12-01 22:38:50 följande:
    Ah, BIM ca den 14/12 för mig, då kan vi följas åt Förhoppningsvis med plus båda två sen, så vi kan följas åt heeeeela vägen tills det kommer välskapta bebisar i slutet av nästa sommar! Det vore nåt det!

    Alltid jobbigt med gravidbesked från andra i ens närhet

    Haha ja nästan :P
    Jaaa, visst vore det nice med ett fett plus i för tidig julklapp! Visst borde det bli en augustibebis om det har tagit sig nu? = )

  • linnis83
    EG83 skrev 2013-12-04 21:26:08 följande:
    Jaaa. Jodå, 22 augusti säger FL till mig...som blivande BF om det nu skulle ta sig. Vore nice! Å andra sidan så skulle det innebära att man är höggravid så gott som hela sommaren...skulle svettas som en gris. Men äh, hellre det än ingen bebis alls! Vill nununu!
    Haha, jo jag tänkte oxå på det där att gå höggravid över sommaren... men det är de nog värt. = ) Skönt att slippa bylsa på bebben massor av kläder den där första tiden.
  • linnis83

    Alltså jag blir helt galen av denna väntan! BIM om sju dagar och jag har som vanligt en massa symptom och känns det inte liiiiite annorlunda än förra månaden....? Skulle vilja testa typ igår men det ger ju inget, det vet jag ju.... Kommer absolut inte att kunna hålla mig en vecka i alla fall. Och förmodligen blir det inget plus denna månad heller....*suck* Gaaaah!

    MIllispillis: Usch va jobbigt det låter.... = ( Tycker det var riktigt taskigt sagt av din sambo.... Men kan det vara så att ni båda är pressade just nu och inne i en dålig period? Det kanske blir bättre när ni får lite lugn och ro och kanske kunde släppa stressen att bli med barn ett tag? Tycker själv att det sliter väldigt mycket på en.... Kram till dig!

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +