• linnis83

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Hur går det för alla?

    BIM på torsdag här, men har inte så höga förhoppningar då vi inte fick till det riktigt optimalt denna gång... Men lite hoppas man ju ändå.... = )

  • linnis83

    Välkommen alla nya!

    Här verkar mensen vara på G redan trots att jag har bim först på torsdag.... Jaja, hade ju ändå inget hopp om att det skulle bli nåt denna gång så är väl lika bra att eländet kommer... = )
    Snart dags för flytt till hus för oss! Nästa ägglossning blir samma dag som vi får nyckeln. = ) Vore ju trevligt om det kunde ta sig då... = )


    Emeliiiet skrev 2014-01-07 16:20:06 följande:
    I förrgår fick jag en blödning när jag och min sambo hade sex. Har haft mycket värk i nedre delen av magen ungefär som mensvärk. Det var 3 dagar för tidigt för mensen men tänkte att det kanske var det ialf ( har väldigt regelbunden mens var 4:e tisdag vid ca klockan 14:00). Enda gången den rubbats var andra månaden jag slutade med p-piller. Jag har dock inte blött något mer och värken är kvar? Kan man få rubbningar i menscykeln 5 månader efter att man slutat med p-piller?Gjorde ett gravtest igår men det var negativ
    Man får ju mer blod i slemhinnorna när man är gravid och kan därför blöda vid ex sex. Vet inte hur tidigt den effekten brukar visa sig, men det skulle ju kunna vara ett bra tecken. = ) Om mensen inte har dykt upp som den ska heller så kan det ju vara nåt på gång. = ) Håller tummarna för det!
  • linnis83

    Vilket jobbigt besked, Jessica... = ( Men som andra skriver, det behöver ju inte vara kört ändå!

    Maken gjorde faktiskt ett sånt här hemmaspermatest från Clearblue igår och det såg inte heller jättebra ut.... Men han hade inte gjort riktigt rätt och resultatet är lite svårtolkat så vi ska nog prova igen. Hoppas att det ser bättre ut då. Annars får han proppa i sig ännu mer vitaminpiller och hoppas att det hjälper... Vet inte vad man gör annars? Kan man ringa nånstans och bara be att få sperman kollad? Eller måste man påbörja en utredning "på riktigt" får att göra sånt...?

  • linnis83

    Jessica: Vi har inte flyttat ännu, men om prick 2 veckor får vi nyckeln! Ska bli såååå roligt!

    Millispillis: Så irriterande! Men konstigt att dom inte kan göra makeinsemination, vad är skillnaden liksom? Tillvägagångssättet måste ju vara detsamma.

    EG83: Skitmens... Tidigt oxå väl?

    Pusheen: Passerat BIM? = )

    Jag trodde ju att min skulle komma typ i tisdags, har BIM idag. Och idag har det känts som att den ska komma hela tiden men inget händer... Har haft nån liten brun/rosa flytning bara... Konstigt! Fick ju en gnutta hopp förstås och kissade på en sticka efter lunch, men det var totalt blankt... Typiskt! Tycker mensen kan komma så man får ta nya tag....

  • linnis83

    Min mens kom idag i alla fall... 2 dagar sen... Taskigt av kroppen att luras! Undrar om det är missfallet som spökar fortfarande...?

    Pusheen: Inte sååå länge kvar till bim nu då. = ) Några symtom?

  • linnis83
    Pusheen skrev 2014-01-11 20:34:19 följande:



    Verkar som att mensen är på g här med! Trodde verkligen att det var något denna gången. Vad less man blir. Har verkligen haft symptom med ömma bröst och illamående :/ Nya tag nästa månad..
    Ja, visst är de störigt att kroppen kan luras så mycket! Tänk om man kunde stänga av hjärnan mellan ÄL och bim.... = )
  • linnis83
    Pusheen skrev 2014-01-12 23:49:37 följande:
    Och där kom menshelvetet :( Alltså innan hade jag PMS och tyckte att det var jobbigt. Det är ingenting vad jag går igenom nu. Blir en mindre depression varje gång mensen kommer. Blir hejdlöst ledsen och tårarna rinner hela tiden tills den har gått över, då tänds en gnista av hopp igen. Faller tillbaks och blir ledsen över mitt utomkvedshavandeskap och tycker att allt känns omöjligt. Denna barnlängtan tär verkligen på mig. Får försöka hitta tålamodet och lugnet någonstans.. Nåväl.. Bring it on tant röd!!
    Så trist! Det är verkligen ingen höjdare när mensen kommer... Tycker nog all väntan är värst... Styrkekram till dig!
    längtar985 skrev 2014-01-14 18:07:50 följande:
    Idag konstaterades det att vi har fått missfall, så nu hoppas vi att det går fortare till nästa plus och att knytet stannar nästa gång. Så jag är tillbaka här igen.
    Beklagar verkligen, vet hur det känns... Vilken vecka var du i?

  • linnis83

    Välkommen till er nya!

    Millispillis: Så jobbigt med bortgången... Förstår att man får en lite annan syn på saker och ting...
    Va konstigt att det ska vara så svårt att få tid för insemination! Borde ju vara betydligt enklare och mindre tidskrävande än vanlig ivf? Eller är det mycket medicinering och sånt innan? Dumt i alla fall att man ska måsta vänta så länge... Du kanske kan stå i båda köerna? = )
    Var huset trevligt? = ) Vi flyttar till vårat hus till helgen! Ska bli fantastiskt roligt! = ) Har äl i veckan också så det är ganska passande med lite annat att tänka på innan bim...

    Var lite deppad i helgen.... En kompis syster är gravid med samma BF som jag, vilket är på onsdag.... Känns tungt att man inte har fått till ett nytt frö... Hoppas det kommer kännas bättre när den där dagen har passerat, då kanske man inte tänker lika mycket på vilken vecka man skulle ha varit i osv... Sen är det 2 andra i min närhet som oxå snart ska föda... Jag vill oxå! *suck*

  • linnis83
    Millispillis skrev 2014-02-06 15:56:50 följande:
    och där kom åter den förbaskade mensen... FY SJUTTON va less jag är på allt :( jäkla skit just nu med det mesta, alla på jobbet pratar bebis stup i kvarten, alla mina vänner har barn/ska få och pratar bara om barn och här sitter man själv och önskar inget annat än att få ett plus på stickan.... och inte nog med det så vill sambon inte alls ställa sig i kö för ivf nu, nej nu har har tydligen ingen brådska alls utan "blir det så blir det" och så sa han till mig att jag måste slappna aaaavvv.... GAAAHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag blir fasiken tokig på det här... uschj va deppig jag känner mig...
    Jobbigt att ni vill så olika.... Förstår att du blir deppig!

    För mig börjar det vara BIM snart igen... Min förra mens var ju 2 dagar sen och ägglossningen var oxå sen, så vet inte riktigt när jag ska vänta mig mens... Men på lördag vankas det vinmiddag så tänkte testa då i alla fall om inte mensen har kommit.
    Vi har ju flyttat nu så har inte tänkt på det lika mycket som jag brukar, känns skönt. Men ägglossningen var under flyttveckan och då var vi så trötta så vi fick inte till det så bra... Siktade iofs på var 3:e dag med tanke på makens eventuellt låga spermieprov... Vet inte alls vad man ska ha för strategi....?
  • linnis83

    BIM idag (enligt normal cykel iaf) och negativt test imorse.... Ska mensen vara sen igen tro?
    Orkar inte med det här längre, börjar kännas riktigt hopplöst...*suck*

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +