• Millispillis

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Men va fasiken va dåligt det går för oss, nån måste ju få ett plus snart! Gah! vi får hålla tummarna för varandra helt enkelt! min äl kom ju 5 dagar för tidigt den här månaden så om jag fortfarande har 14 dagar till mens från äl borde Bim vara 1 okt.. Lååångt kvar, suck! önskar ju av hela mitt hjärta att det kunde funka nu men känns inte som det men hoppas kan man ju alltid!

  • Millispillis

    Jessica: Prova bidrottninggele( apiforce), min cykel verkar det ju iaf hända saker med, jag har/hade ju också ganska lång innan å nu verkar den bli kortare, om det sedan blir bra el inte återstår ju att se då jag inte ätit dom så länge. men äl på dag 14 ist för 19/20 kanske är positivt!? och blir det mer knas med mensen efter dessa 3 månader som jag tänkt äta så fortsätter jag såklart inte! Ganska dyra dock, tror de kostade ca 500 för 3 mån men va sjutton, är det ju värt om det funkar! Bisolvonet provade jag ju också denna månad haha!nån skillnad märkte jag iaf inte av i form av flytningar etc.

    Realistens: förstår inte alls va du dillar om, har du inget vettigt att tillföra i denna tråd samt är i samma situation behöver du inte heller skriva.   

  • Millispillis

    tjejer, är det nån av er som brukar ha molvärk varje dag mellan äl -->bim? Eftersom min kropp betett sig så konstigt senaste året så vet jag inte hur jag ska tolka detta... har vid flera gånger förut haft väldigt ömma bröst och lite molvärk då och då utan att det varit ngt trots att jag trott att jag skulle få ett +, nu har jag haft  molvärk varje dag sen äl, framförallt när jag sitter ned?! mystiskt! samt idag började brösten ömma litegrann.(när jag trycker lite på dem underifrån och på sidan, el är det kanske just därför dom gör ont?! jag blir galen på mig själv!!)  Vet inte om jag sitter och inbillar mig allt för att jag så gärna vill ha ett plus, kankse är skengravid igen! haha! suck! känner dock igenting annat än denna konstiga molvärk i nedre delen av magen så förmodligen är det väl bara kroppen som fortfarande påverkas av bidrottninggelen! Är iaf på äl + 8... känns som en evighet tills man vet men jag är ganska inställd på att mensen kommer göra entré som vanligt!

    En till fråga, brukar ni tillåta er själva att dricka nåt glas vin strax innan BIM el brukar ni vänta till mensen kommer för att vara på den säkra sidan? Ska nämligen ha gäster på lördag!   

  • Millispillis

    mm funderar på det men det blir ju bim-3 så frågan är väl om det ens syns ngt (om det nu skulle vara det vilket jag inte tror). Men jag inbillar mig iaf inte ang mina bröst för dom är ömma på riktigt! haha... tidigare har jag haft jätteont i dom innan mensen kommit men senaste 2 månaderna sedan jag började med bidrottninggelen har jag inte kännt att de ömmat överhuvudtaget... och nu är jag alltså tillbaka med ömma bröst, blir galen på min kropp! Suck! Ja det är bara att vänta å se! men då tar jag mig iaf ett glas rött i helgen utan dåligt samvete! :)

    Jessica har du köpt nån fertilitetsmonitor? Tycker som sagt att du ska prova bidrottninggelen, om du inte tycker den är bra är det ju bara sluta sen! Jag tänker iaf för mig själv att jag gör ett försök i tre mån och sen utvärderar! men det var ju första gången nånsin som jag kände av min äl sist så har du tur kankse det blir liknande för dig, och då är det ju lättare att "pricka" rätt dag/dagar om äl stickorna är svårlästa!

  • Millispillis

    Bidrottninggele ska tydligen stabilisera menscykeln och tydligen kunna göra det lättare att bli gravid, finns att köpa på hälsokosten, ca 500kr för 3 mån förbrukning, tas före frukost. Jessica jag började med gelén mitt i cykeln och det sa dom på hälsokosten var ok att göra! 

    Vad är det för nässpray du pratar om? sån för att framkalla äl? det är receptbelagt. munkpeppar kan jag tyvärr inget om!  

  • Millispillis

    Mensen kom nu idag strax innan lunch :( Fortfarande väldigt ont i brösten men molvärken försvann innan helgen...  :( SUCK!  Börjar bli så jäkla less på att hoppas månad efter månad efter mååånad... gissar iaf att det är bidrottninggelen som gjort att jag kännt så mkt molvärk mm, aja nya tag denna månad igen, nån gång måste det ju funka... fasiken va deppig jag blev nu, jag som faktiskt nånstans innerst inne trodde att det tagit denna gång... :(

  • Millispillis

    min mens är katastrof den här gången, Trodde att den började i måndags då jag fick en blödning men sen försvann den nästan helt, är nu  EXTREMT lite, blir så jäkla less på att allt ska strula hela tiden... SUCK!!!! hoppas den kommer igång nu snart!

  • Millispillis

    haha i know the feeling! så trist att behöva "planera" in myset! Idag slutade min mens efter att ha hållt på nu i ca 10 dagar, sjuukt så här länge har jag aldrig nånsin haft förut men aja nu inväntar jag äl om ca 1 vecka! :) Håller tummarna för er Jessica! och för alla er andra också såklart! Nu tycker jag det är dags att någon i vår lilla grupp här får ett plus på den där nedrans stickan!

  • Millispillis

    Jaa tjejer det är inte lätt det här!! vi får fortsätta kämpa!

    Jessica i början av denna tråd så skrev du att du försökte äta bättre och motionera mer, hur har det gått?

    Jag började faktiskt med 5:2 dieten igår, får se om det funkar! Känns som enda sättet jag skulle kunna "banta" på. Om jag ist bestämmer mig för att inte äta något onyttigt alls och köra nån bantningskur så blir jag ju så fruktansvärt sugen på allt gott så att jag nästan inte står ut! haha!    Så jag ska prova det här ist!! Igår åt jag äggröra till frukost m lite grönsaker och en skiva skinka, till lunch sallad och en liten bit fisk, middag blev en halv portion fiberhavregrynsgröt och ett kokt ägg. Jag var trött och hungrig men det gick! :)

      

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +