• Millispillis

    Närmar sig 30 och längtar efter +

    Håller tummarna för dig Linnis83! Om mina beräkningar stämmer borde jag ha BIM 7 el 8/12 men jag känner inte det minsta lilla så jag tänker inte ens hoppas den här gången utan bara se vad som händer!

  • Millispillis

    Jag har flera gånger tänkt att jag ska strunta i allt vad tester heter men ändå så kan jag inte riktigt släppa kontrollen! suck! Eftersom min cykel varit så himla konstig så har jag ju inte haft den blekaste på äl och BIM och därför kännt att jag måste testa, nu när jag slutat med bidrottninggelen så verkar allt stabiliseras igen och cykel är tillbaka på 31 dagar som inna jag började med alla piller och kurer å allt elände! Men nu blir jag faktiskt lite osäker på mitt förhållande med min sambo... imorrse så pressade han mig att svara exakt NÄR jag kan tänka mig att flytta till Umeå och då jag sa att jga inte vet och inte kan ge honom en tidpunkt för detta så sa han att han lika gärna kunde flytta tillbaka själv i sånna fall så att han inte behöver "slösa" sitt liv här nere i sthlm och bara vänta på mig... blir ju så himla ledsen :( om man verkligen älskar och bryr sig om den andra så säger man väl inte sånna saker? Känns som att allt har eskalerat nu på slutet, vi bråkar jättemkt om skitsaker, förstår inte ens hur han kan bli sur för att jag bara nämner vissa saker, han explorerar för ingenting och säger att jag är dum i huvudet etc... FY FAN för allt just nu... funderar på om jag kankse ska be honom skriva en lista på allt som han tycker att han bidrar med i hemmet och sen skriva saker som han stör sig på hos mig, och så gör jag likadant.... vet inte om det kommer hjälpa men aknske kan vara värt ett försök... Det som jag stör mig alldra mest på är ju iaf att han knappt gör ngt hemma, jag handlar, lagar mat, städar och tvättar mestadels av gångerna, jag byter sängkläder och styr upp dte mesta medan han faktiskt mest sitter vid sin dator el spelar tv spel, visst, han jobbar väldigt mkt och har ett krävande jobb, men va sjutton man kan väl hjälpa till endå?! Jag har också mkt på jobbet som ssk och är trött när jag kommer hem men endå är det jag som måste styra upp middag etc...

    Förlåt tjejer att jag skriver så mkt men känner mig så himla deppig just nu... Tycker jag förtjänar en man som verkligen älskar mig och vill få vardagen att funka, inte en som bara blir sur å grinig och skriker på mig mest hela tiden...  :(

    Och ang att gå ner i vikt nu i jul´helgen, jaa du, för det första tycker jag inte ens dom borde säga sånna saker, det är inte helt ok när du berättat att du tränar etc, det är verkligen inte lätt! Själv har jag bakat ganska mkt då jag hade adventsfika hemma i söndags, en hel del finns ju kvar så blir lätt att jag småäter! mums, men inte så bra jag vet ju det! Motionera tycker jag inte heller att jag hinner med nu för tiden, önskar nästan att dagarna hade varit lite längre! :)
    Men Jessica, har du testat 5:2? Man äter max 500calorier på en dag och sen får man äta som vanligt de övriga dagarna, kan inte det vara nåt tror du? jag testade för ett tag sedan och det fungerarde faktiskt väldigt bra, kom av mig lite då jag var utomlands men ska försöka börja nu igen tänkte jag! Nu har jga ingen direkt övervikt utan ett bmi på 22,9 men behöver endå gå ner ett par kg för att nå min målvikt! ( 162cm lång 60 kg, vill gå ner till 55) förstår att det låter löjligt kankse men jag får inte på mig några gamla kläder!!

    stor kram till er tjejer

  • Millispillis

    Skönt att ni får hjälp! 
    Jag testade i lördags och fick självklart -, mensen kom på söndagen, suck! Borde också ha äl runt juldagen så hoppas hoppas! Men jag har faktiskt mailat min läkare och frågat om jag kan få spola äggledarna, verkar ju som att det fungerar för vissa.. Sen börjar vi nog med insemination i början av nästa år och om inte det fungerar ivf...

    ¨Vi har iaf pratat ut nu ordentligt och sambon har blivit så mkt bättre och trevligare till sättet, gav honom en lång lista med sånt som ajg störde mig på och han verkar faktiskt ha tagit det åt sig! skönt!

    stor kram på er tjejer och glad lucia!

  • Millispillis

    Morning girls! Ska iväg å spola äggledarna imorgon... :S, nån av er som gjort det förut? gör det mkt ont? Fick rådet att be någon köra mig ist för att köra själv då man tydligen kan må lite dåligt efteråt och ha ganska ont, ska iaf ta 2 alvedon ca 1 timme innan så hoppas att det inte är värre än lite vanlig mensvärk!

  • Millispillis

    hej igen tjejer, gu va jag är jobbig men jag måste bara få skriva av mig lite, blir så himla deppig :( Imorrse när vi hade morgonfika på jobbet berättar en kollega att hennes dotter är gravid igen, första barnet är ca 3 mån gammal.... och ytterligare 1 kollegas dotter fick barn i helgen, så alla pratar om bebisar, hur underbart det är, hur gosigt och hur fantastiskt gott de luktar etc etc etc... alla har barn/barnbarn här där jag jobbar, känns bara så extra tufft när man får höra sånt, barn är det bästa i hela livet och bla bla bla, jaa jag vet, jag vill också men det går ju bara inte.... kollegor som "hintar" att nu är det nog jag snart eller hur, *blink blink*... snyyyft!! Usch så deppad jag känner mig, sorry men var bara tvungen att skriva av mig lite :(

  • Millispillis

    Det ska tydligen ingå när man gör utredning om det finns indikation på att kvinnan genomgått infektioner el dylikt. Nu önskade jag detta själv för att kunna utesluta ngt hinder/försträngning och pga att jag läst kvinnor som blivit gravida efter spolning, griper efter halmstrån men vad gör man inte!

    Kan iaf meddela att det gjorde jäkligt ont. Smärtan gick över väldigt snabbt men attans så ont det gjorde, skrek aj aj aj rakt ut andra gången dom spolade kontrastvätskan så att dom fick avbryta, höll ju nästan på att tuppa av. Läkaren förklarade att det förmodligen blev som en kramp då e fick försöka ett par gånger innan katetern hamnade rätt och var ordentligt kuffad så den inte "halkade" ut. Låter inte så fräscht att skriva om det men skit samma haha! Var iaf som mensvärk x100 när det gjorde som ondast men gick över väldigt snabbt, efter ca 30 min mådde jag som vanligt igen! Så nu är det väl bara att vänta, läkaren skickade iaf en remiss för insemination så blir det inget + närmsta tiden så provar vi det! :)

    storm kram till alla och trevlig helg!!!

  • Millispillis

    Va härligt med ett plus längtar985!

    Puscheen, jobbigt att mannen är bortrest, i know the feeling haha!

    Jag hade iaf äl häromdagen, hade så himla ont i magen på julafton, trodde det var ngt annat så det blev inget mys över huvudtaget, hade fortfarande ont i magen på juldagen så tog äl test mest bara för att kolla, (skulle eg ha äl 26:e och fick maxutslag på stickan, gissa om jag blev irriterad, vi missade alltså förmodligen första dagen då jag hade "magknip" SUCK! Lyckades iaf mysa till det på juldagen så hoppas kan man ju, men tjejer, är det någon som har koll på hur länge man kan ha positivt på äl stickan efter att ägget redan släppt?

    Det som känns himla skönt är iaf att min sambo nu har börjat längta ordentligt efter barn även han! *jippie*, han engagerar sig mkt mer och vill verkligen nu, vet inte vad som har hänt men jag är lycklig för det iaf! :) han har väldigt många vänner som ska ha barn 2014 så han börjar väl också känna att det är dags! Fick också hem en bekräftelse på att en remiss är skickad för insemination nästa år, mannen är ju dock inte överlycklig över detta men va fasiken, han får överleva det! nu är jag så jäkla less på att vänta och alltid få den där jäääkla mensen varje månad!

    Hoppas alla har haft en fin jul nu iaf så tar vi nya tag nästa år tjejer! 2014 ska bli vårt år! :)

  • Millispillis

    Hej Emeliiiet, jag har flera gånger råkat ut för en liten blödning i samband med sex, det händer och behöver inte betyda något, om du däremot får detta flera gånger kan det vara bra att göra ett cellprov för att konstatera att det inte är något problem.
    Håller tummarna för att att du får ett plus om någon dag och att mensen håller sig borta!

Svar på tråden Närmar sig 30 och längtar efter +