• Mammaboosten

    Du är härlig!!

    Överraska en tjejkompis med en resa till Rhodos!
    Vem vill du åka med och varför? Berätta Glad Vi på Mammaboosten har nämligen en resa för två till Rhodos, ni flyger från Arlanda med Apollo den 18 september och är borta på skön semester i en hel vecka och bor på Hotell Mimosa Suites mitt i Rhodos stad.

    Du som skriver den charmigaste motiveringen får åka tillsammans med din tjejkompis!

    Skynda på - tävlingen pågår bara till och med 11 september!


    Läs mer om resan här!

    Lycka till :) 



     


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-09-16 16:29
    Hej! Wow. Vilka hyllningar! Vi på Mammaboostens redaktion är så rörda.

    Tack för alla hyllningar! Nu är vinnarna utsedda, ni hittar dem på mammaboosten.se

    Men vet ni vad? Nu har vi en ny Mammaboostresa ute! Vad sägs om Gran Canaria en vecka i november?

    Berätta vem du vill åka med och varför. Du hittar tråden här: www.familjeliv.se/Medlemsgrupper/mammaboosten-123507/forum/m71115300.html

    Kramar från oss på Mammaboosten!
  • Svar på tråden Du är härlig!!
  • Kajsa75

    Min kompis Kajsa behöver få åka iväg! Hon har tajt med pengar och har inte ens tagit någon semester. Vill gärna "kidnappa" henne från jobbet och säga: Nu drar vi till Rhodos!

  • rosa01
    ÅH Då vill jag ta med mej min kära mor som alltid funnits där för mej !
    Hon är 75 år och skulle nog tycka detta vore mycket spännande !
    Att på detta sätt få ge tillbaka något till lilla mor vore en ära!
    Så nu håller jag mina tummar och bara hoppas att jag och mor
    får åka iväg och sola och bada och bara njuta av livet !! 
  • CinSW

    Livet som mamma är en skön balansakt; exakt lika mycket kärlek till barnen, lika mycket tid på jobbet som hemma, sova-vaken, äta-träna, spela wii-leka utomhus, leka utomhus-klä sig varmt, sätta gränser-se varje individ, säga ja-säga nej. Att som pricken över i balansera upp avsaknad av tid för att hinna träffa sin bästa vän Katja mot att åka till Rhodos med densamma för en intensiv bara-vara-vecka – DET hade gjort mig till en lindansös av rang!

  • medveten

    Jag vill ta med min vän Anette för vi har barn med speciella behov båda två. Tid för annat än bara vara mamma finns sällan. Ge oss en vecka i solen med tid för häng i poolen. Middagar och sova det behöver vi kan jag lova!

  • mammamumma

    Fann en vän mitt i krisen, stod du där med kelegrisen. Kloka ord och lugn och vett. Fick mig att tänka rätt. Tack för att allt nu kastar vi loss, på en bar nånstans i soliga Rhodos!

  • Dailly82

    Jag lever ett underbart familjeliv med fyra små barn & make. Jag har en toppen fin vän Annika som har funnits i mitt liv i många år. Hon ställer alltid upp för att hjälpa mig då & då i vardagen då min make jobbar borta oftast tisdag-fredag i jobb. Detta för att jag ska kunna gå på föräldramöten m.m när jag är ensam i veckorna eller bara komma & leka med barnen. 

    Två av mina barn har varit sjuka från födseln & då maken har fått vara hemma med de övriga barnen har hon stått där dag som natt ibland & stöttat mig genom operationer m.m.    

    Annika har inga egna barn men är helt fantastisk med mina. Dom ÄLSKAR henne! Hon ger så mkt av sig själv & bjuder på sig själv när hon kommer från sitt "lugna" liv & hem till mitt liv med "galna" barn & högt i tak!

    Det skulle vara helt underbart att få åka iväg med min vän & få lite tid till varandra & bara prata & ta igen lite tid som vänner!

    Kram Camilla  

  • Cissihall

    Åhh jag vet precis! Jag skulle ta med min fina vän och hjältinna Gabriella. Vi alltid stått varandra nära men på grund av att livets svårigheter kommit mellan oss under året som gått, så har vi tappat varandra på vägen. Vi som skulle finnas där för varandra i alla lägen... Den här resan skulle ge oss en chans att komma varandra nära igen. Att få skratta bottenlöst i hop, gråta i hop, kramas, prata om allt som hänt och ge varandra syster-känslan tillbaka

  • Cissihall

    [quote=70977689][quote-nick]Cissihall skrev 2013-09-02 19:23:41 följande:[/quote-nick]Åhh jag vet precis! Jag skulle ta med min fina vän och hjältinna Gabriella. Vi alltid stått varandra nära men på grund av att livets svårigheter kommit mellan oss under året som gått, så har vi tappat varandra på vägen. Vi som skulle finnas där för varandra i alla lägen... Den här resan skulle ge oss en chans att komma varandra nära igen. Att få skratta bottenlöst i hop, gråta i hop, kramas, prata om allt som hänt och ge varandra syster-känslan tillbaka. Gud vad jag saknar dig Bella!

  • Cissihall

    Åhh jag vet precis! Jag skulle ta med min fina vän och hjältinna Gabriella. Vi alltid stått varandra nära men på grund av att livets svårigheter kommit mellan oss under året som gått, så har vi tappat varandra på vägen. Vi som skulle finnas där för varandra i alla lägen... Den här resan skulle ge oss en chans att komma varandra nära igen. Att få skratta bottenlöst i hop, gråta i hop, kramas, prata om allt som hänt och ge varandra syster-känslan tillbaka. Gud vad jag saknar dig Bella!

  • Zinjulu

    Jag skulle vilja ta med min bästa vän Johanna!

    Vi träffades när vi väntade våra första barn och har sedan dess varit oskiljaktiga! Vi pratar med varandra varje dag (ibland flera gånger och oftast flera timmar).
    Hon har det senaste året mått väldigt dåligt och jag försöker göra allt för att hon ska må bra igen! Det gör så ont i mig att se henne må så här..... Hon har stöttat mig alla år och hjälpt mig i oändlighet när jag har haft något som fått mig att må sämre! Vi hjälper varandra med barnen och hur man ska göra i olika situationer. Vi fick våra första samma år, våra andra samma år och våra tredje samma år. Hon fick tre pojkar och jag fick tre flickor! 
    Johanna är som min tvilling och ärligt talat så vet jag inte vad jag skulle göra utan henne. Hon är den som gör mig på gott humör när jag är nere, hon är den som stöttar mig när jag har det svårt och hon är den som tröstar mig när jag är ledsen! Jag vet att hon känner samma sak tillbaka och vi saknar varandra om det går mer än en dag mellan att vi hörs av!

    Jag älskar henne av hela mitt hjärta och en resa skulle få henne att må så mycket bättre! Johanna har det jobbigt nu och detta skulle jag vilja ge till henne. Hon är värd detta mer än någon annan! 


    ♥ Mamma till Julia 030527, Emilia 080108 och Agnes 100708
Svar på tråden Du är härlig!!