• Mammaboosten

    Du är härlig!!

    Överraska en tjejkompis med en resa till Rhodos!
    Vem vill du åka med och varför? Berätta Glad Vi på Mammaboosten har nämligen en resa för två till Rhodos, ni flyger från Arlanda med Apollo den 18 september och är borta på skön semester i en hel vecka och bor på Hotell Mimosa Suites mitt i Rhodos stad.

    Du som skriver den charmigaste motiveringen får åka tillsammans med din tjejkompis!

    Skynda på - tävlingen pågår bara till och med 11 september!


    Läs mer om resan här!

    Lycka till :) 



     


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-09-16 16:29
    Hej! Wow. Vilka hyllningar! Vi på Mammaboostens redaktion är så rörda.

    Tack för alla hyllningar! Nu är vinnarna utsedda, ni hittar dem på mammaboosten.se

    Men vet ni vad? Nu har vi en ny Mammaboostresa ute! Vad sägs om Gran Canaria en vecka i november?

    Berätta vem du vill åka med och varför. Du hittar tråden här: www.familjeliv.se/Medlemsgrupper/mammaboosten-123507/forum/m71115300.html

    Kramar från oss på Mammaboosten!
  • Svar på tråden Du är härlig!!
  • trixii

    vi är 2 tjejer som har jobbat ihop förut och nu söker vi jobb tillsammans, vi känner att vi inte får någon respons, ingen tror på oss, vi jobbar ihjäl oss med att skicka in ansökningar, vi är åldersdiskriminerade, vi har dåligt med pengar m.m då skulle denna resa komma som en räddning när vi nu behöver ladda om våra batterier inför hösten.

  • Nervösanelly

    Boost us!

    Att bli mamma är livets största grej, men mamma-LEDIG det är man ej! Då är det tur att man känner nånn som vet, och som också varit där, mitt i livets smet.


    Fina Malin har gett mig alla goda råd, om hur man badar, byter och torkar kräk, hur man sover ”gott” och fixar bra käk. Tillsammans har vi skrattat – och ändå varit så trötta, utarbetade -och riktigt nötta.
    Så det är med henne jag vill fylla på energin, hon den underbara, kusinen min!

  • sihn

    Jag skulle vilja åka med min vän Christine. En vän som inte haft det så lätt. Hon har gått in i väggen men har dock börjat arbeta så smått igen. Hon har inga barn och har mycket ångest över att alla vi andra har det (själv har jag fem) och hon är singel.
    Men hon ställer alltid upp trots att hon mår dåligt. Finns där för mig och min familj när vi behöver hjälp och är som en extramamma för hennes syskonbarn.
    Hon är världens underbaraste och en vecka för att koppla av och umgås utan barn hon och jag hade varit helt underbart!!!

  • vampyria2
    vampyria2 skrev 2013-09-05 01:39:19 följande:
    Åh jag skulle vilja ta med mig min bästa och underbaraste vän, min äldsta dotter



    Hm måste fråga om det här är allt ni andra också ser i från mig? Jag skrev ett långt inlägg om hur jag skulle vilja ge henne en vecka med egentid med henne efter som hon alltid har fått stå lite åt sidan efter som hennes syskon alla tre har ADHD, Asperger och kräver en massa tid i från mig, det har hon alltid gett dem och haft en stor förståelse för sina syskons problem.

    När hennes lillebror var och opererade sitt hjärta så skötte hon sina två små syskon helt djälv den veckan vi var borta, det är bra jobbat av en 17 åring

    Hon är i dag 21 år och älskar och stöttar mig och sina syskon på ett sätt som är fantastiskt, jag skulle så gärna vilja tacka henne och få lite egentid med henne och en resa vore helt perfekt för oss
  • Mammaboosten

    Så fina nomineringar, vi på Mammaboostens redaktion blir alldeles rörda denna måndagsmorgon. Du kan nominera ända till på onsdag då tävlingen avslutas.

    Men vet ni vad? Sprid vidare era nomineringar till den som ni har nominerat - låt personen veta allt det fina ni har skrivit. Det skulle ju göra vem som helst glad en måndag!

     

  • Maggio1972

    Av hela mitt hjärta önskar jag att min finaste vän Linda Eliasson får åka! Hon ställer alltid upp och fixar för allt och alla med kräver aldrig något tillbaka. Hon finns där i vått och torrt för mig och andra med kloka ord och vägledning. Att lyckas hålla mig på jorden är inte en lätt uppgift . Jag föll hårt i våras och fick den (från min sida) otänkbara "diagnosen" utbrändhet, då fanns hon där och lyfte mig och tvingade mig att fokusera på rätt saker. Hon fanns vid min sida vid alla förberedelser inför mitt bröllop med mannen i mitt liv i juni och var såklart mitt självklara brudtärneval!
    Vi träffades första gången för 20 år sedan och för mig vore det en ära att få vara hennes vän livet ut! Det skulle vara magiskt och en otrolig boost att kunna få bjuda med henne till Rhodos!

    Håller tummar och tår
    Veronica

  • Zinjulu
    Mammaboosten skrev 2013-09-09 09:50:31 följande:
    Så fina nomineringar, vi på Mammaboostens redaktion blir alldeles rörda denna måndagsmorgon. Du kan nominera ända till på onsdag då tävlingen avslutas.

    Men vet ni vad? Sprid vidare era nomineringar till den som ni har nominerat - låt personen veta allt det fina ni har skrivit. Det skulle ju göra vem som helst glad en måndag!

     
    Jag läste min nominering för min fina vän Johanna! Både hon och jag började gråta och insåg hur mycket vi betyder för varandra! <3
    ♥ Mamma till Julia 030527, Emilia 080108 och Agnes 100708
  • Mithi
    Mithi skrev 2013-09-06 16:43:41 följande:
    Jag skulle vilja åka med min mamma.

    Hon har varit en fantastisk mamma på alla sätt och vis, men sedan hon träffade sin nuvarande sambo och fick två barn har vi inte haft så mycket tid tillsammans, och än mindre på egen hand. Hennes vardag har bestått av osäkerhet i flera år, med ett barn som krävt många sjukhusbesök, ett vikariat som krävt att hon befunnit sig på två arbetsplatser samtidigt under vissa perioder, en usel lön som fått henne att låna pengar från släktingar/vänner inklusive sin omyndiga dotter för att ha råd att köpa mat.

    Med detta i åtanke är det lätt för mig att förstå varför hon inte haft tid att umgås med mig särskilt mycket. Det är även lätt för gemene man att förstå varför hon varit så stressad de senaste åren och jag beundrar verkligen att hon lyckats hålla humöret uppe och fortsätta vara den underbara mor hon är!

    Förra veckan fick hon en fast anställning och detta skulle jag vilja fira med henne, bara vi två - mor och dotter, samtidigt som jag vill ge henne möjligheten att koppla av. Dessutom har mamma har aldrig varit utomlands ännu och jag vill övertyga henne om hur fantastisk världen är! För det är vår kära mamma verkligen värd.
    Glömde ju två viktiga detaljer! 
    1. Hennes anställning räcker endast under ett fåtal månader.
    2. Det skulle även vara en utmärkt present eftersom hon fyller år då!
  • Fröken Stök

    Min älskade vän.


    Hon landade på morgonens kalas och där bland barn som stojade och kletig nutella, tog hon tag i mig.
    Hon kramade mig så hårt genom alla de hårda lager av "ensam är stark" o "själv är bästa dräng" och höll fast mig så att jag tillslut kände att hon nått det där innersta, samtidigt som hon viskade i mitt öra allt det som jag behövde höra och veta. Att hon finns där. Alltid. Speciellt när livet gör ont. Att jag ska veta om det. För några sekunder fanns bara vi och vänskapskärleken.
    Det snörptes åt i halsen och ögonen hann tåra sig innan vi släppte taget.
    Hon är min klippa.

    Jag skulle så gärna vilja få tid att hinna ikapp, hinna släppa alla krav och måsten och bara få finnas några dagar med henne.
    Med min Cornelia, min vän och mitt skyddsnät.   

    /med hopp och kärlek

    Cindhy  
  • Mammaboosten
    Zinjulu skrev 2013-09-09 22:14:38 följande:
    Jag läste min nominering för min fina vän Johanna! Både hon och jag började gråta och insåg hur mycket vi betyder för varandra! <3
    Åh vad fint!!! {#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Du är härlig!!