Smör vs Margarin
Jag bakar en del och för mig är det självklart att baka med riktigt smör, men hur gör ni?
Smör eller margarin? Eller kanske något helt annat? Upplys mig!
Jag bakar en del och för mig är det självklart att baka med riktigt smör, men hur gör ni?
Smör eller margarin? Eller kanske något helt annat? Upplys mig!
Smör alla gånger!! Jämför innehållsförteckningarna nästa gång ni handlar så kanske det är värt att prioritera smör ändå? :)
Använder båda beroende på vem som ska äta. Har allergier i familjen.
Använder mjölkfritt så margarin gäller för min del.
Smör och kärlek är ett måste i varje bakverk!
Enbart smör, till allt. Eftersom vi gör det själva. Jag har ingen aning om hur man gör margarin.... ;P
Smör såklart. Vi skulle aldrig aldrig köpa hem margarin.
http://matfusket.wordpress.com/2010/05/23/vad-ar-skillnaden-pa-smor-och-margarin/
Vad roligt att så många svarat på min fråga och kommenterat :D
Min mamma bakade också oftast med margarin när jag bodde hemma vilket även jag själv gjorde till en början men för några år sedan kom jag underfund med vad margarin är och nej tack. Har däremot alltid haft Bregott på mackan, jag AVSKYR Lätta och liknande. Smör it is!
Smör, använder aldrig margarin.