Smör vs Margarin
Jag bakar en del och för mig är det självklart att baka med riktigt smör, men hur gör ni?
Smör eller margarin? Eller kanske något helt annat? Upplys mig!
Jag bakar en del och för mig är det självklart att baka med riktigt smör, men hur gör ni?
Smör eller margarin? Eller kanske något helt annat? Upplys mig!
Smör!
Jag blir illamående av margarin för det är så fruktansvärt äckligt, det förstör ju bara maten.
Smör!!! Alltid smör - till allt! Margarin är rena "kemikaliebomben" och är inget jag vill utsätta familj och vänner för...
Smör och kör det 40s på 60% effekt i micron och det blir så mjukt margarin är m man tar det direkt från kylen. Använder bara margarin till veganer och allergiker. Är uppväxt med margarin men tycker smör är godare.
Margarin. Jag avskyr smörsmaken.
Jag är inte säker men jag började fundera på om min halsbränna har upphört helt efter att jag böt till smör från margarin. kan det finnas en koppling där? jag försökte googla men hittade inget givande svar, fick fram detta dock.. recept för halsbränna
Beror på. En del bottnar ska ha en viss smak som jag ser det och då blir det Milda.
Till smörsmåkakor tar jag 50-50, för jag får akne av smör, men det minskar markant om jag tar hälften.
Men annat bakmargarin än Milda skulle jag inte köpa, de smakar blä.