Smör vs Margarin
Jag bakar en del och för mig är det självklart att baka med riktigt smör, men hur gör ni?
Smör eller margarin? Eller kanske något helt annat? Upplys mig!
Jag bakar en del och för mig är det självklart att baka med riktigt smör, men hur gör ni?
Smör eller margarin? Eller kanske något helt annat? Upplys mig!
Smör!
Aldrig någonsin margarin. Det är inte ens värdigt att kallas människoföda!
Smör, det är nyttigare och godare.
Margarin är djävulens påfund...
Smör! Skulle inte hälla bensin i såsen heller!
Använder milda mjölkfritt då barnen är mjölkallergiker. Annars hade jag gärna använt smör. Själv har jag alltid Bregott på mackan.
Ja jag ställer mig i den skaran som använder smör, jag skulle aldrig använda magarin efter som det inte är naturligt och är rent gift som kroppen inte kan göra sig av med sen, kul när ungarna är vuxna och blir sjuka pga något jag stoppade i dem när de var små :/
Smör såklart!
Helst smör! Dottern är dock mjölkallergisk så då är det bara att gilla läget.
Smör.. alltid!!
jag är en sådan som alltid använder smör, men har nu fått ett recept på pepparkakor som min mormor alltid gjorde och där står det margarin. Vilket hade ni då valt smör eller margarin till just detta receptet?
Ursäka trådkapen, men kände att detta var helt rätt tråd att fråga detta i.
En till mamma: Smör! Tror absolut inte att det skulle vara en nackdel :)
Bakar ja till sonen blir det margarin. Bakar ja till resterande av familjen och inget han ska äta av blir det smör.
Hade helst kört bara smör men nu tål sonen inte det så då får det bli margarin.