• FruÖhman

    Nya vänner i Södertälje

    Bor ganska nära Södertälje och är i samma "situation", jobbar för tillfället men väntar mitt första barn. Bor ni båda i Södertälje? Skulle gärna träffa nya vänner för fika, träning och allmänt häng :)

  • FruÖhman

    Spännande med hus! Kollar ni i Södertälje? Vi bor i radhus som vi håller på att renovera, tar på krafterna nu :) En liten flicka är planerad till 25 maj. Jobbar du mitt i Stockholm?

  • FruÖhman

    Ja superkul att kolla på hus, vi kollar också lite på sidan av, planen är att renovera och sen sälja. Vi har också kollat lite på Järna, finns fina hus till rimlig peng. Just nu bor vi i Tullinge. Ja det ska bli så mysigt med en liten bebis, men det är lite skäck i det också, hur ska man kunna ta hand om en sån liten person? Men är ni sugna på ett barn till? :) Jag jobbar i Västberga, tar också bilen, tåget är ju helt värdelöst, går inte att lita på det för fem öre. Hur är det med tåget från Södertälje, går dom hela vägen nu? Höll de inte på att renovera där? Vad brukar du annars göra på fritiden då?

  • FruÖhman
    Spännande! Jag håller tummarna, berätta hur det går sen :)

    Kan förstå att 3 skolbarn tar sin tid, och kanske känns tvådelat att börja om som du säger.
    Har ni varit tillsammans länge du och din sambo/man?

    På fritiden brukar jag inte göra något speciellt, är otroligt hemma-kär, och framför allt nu förtiden, så nu blir det mycket soffhäng.
    Vi håller även på att renovera hemma, det är min man som gör mesta delen, jag kommer mest med glada tillrop :)

    Men förut tränade jag en del och gillar också danspass, gillar också att promenera, men visst är det trist att inte ha någon att gå med.

    Försöker njuta av tiden nu, speciellt när man bara kan ligga i sängen och dra sig på morgonen, det är ju bland det bästa som finns,
    och fungerar väl kanske inte riktigt så sen :)

    Jag jobbar på projektledare, jobbar i Västberga, så det är ett lagomt avstånd hem, vad jobbar du med?
  • FruÖhman

    Så segt med folk som inte kan buda, det borde finnas nån maxgräns på väntetiden, när vi köpte vårt hus gick det på typ 1 dag, det kanske var lite väl fort, men samtidigt skönt, man är ju så nervös!

    Hur var showen? :) vi renoverade hela helgen, är slut som artist, men vi börjar få tillbaka ett kök nu, bara vattnet sätts på i eftermiddag så känns allt bättre, nu har vi bara 3 veckors badrumsrenovering och någon veckas barnrums fix, sen får det vara nog med renovering innan bebisen kommer.

    Ja kan tänka mig att det vore skönt med ett jobb närmre hemmet, eller ialf så man slipper Essingeleden kan jag tänka mig.

  • FruÖhman

    Grattis va kul att ni vann budgivningen! :) Hoppas er lägenhet säljs snabbt och smidigt :)

    Kul att vi blir fler här, tycker absolut det vore trevligt med en fika, kan ni bäst på kvällar eller helger?

    Kul att showen var bra, sjukt mysigt med hotell också, kan vara välbehövligt med lite egen tid.

    Har också alltid bott i hyresrätt, kan inget om hus eller "husvård" med de kommer eftersom, min man har alltid bott i hus, så han är rätt sugen på att sälja radhuset och flytta till villa, men det blir någon slags säkerhet när man tillhör en förening.

    I vilken del i södertälje bor ni? Jag är rätt ofta i Brunsäng (Osäker på om  det heter så?)

    Unaangelita vad jobbar du med?

Svar på tråden Nya vänner i Södertälje