• Anonym (Sugarbaby)

    Har blivit rik på att vara sugarbaby. Fråga mig vad du vill.

    Hej Är en sugarbaby. Har flera sugardaddys och har blivit rik på detta. Bor och pluggar i USA. Fråga mig vad du vill :) Inga elaka ord eller kränkningar tack. Visa respekt. Kan du inte det. Så stick!

  • Svar på tråden Har blivit rik på att vara sugarbaby. Fråga mig vad du vill.
  • Anonym (Undrande)

    Hej,ja vet inte om du fått denna fråga innan..men du blir la inte tvungen att ligga med nån utav dom eller så väl?Har själv planer på att flutta till USA om något år och låter som du lever värsta glam livet hehe

  • LängtansBlåaBlomma

    Jag undrar om du aldrig varit rädd för att de ska kräva mer och mer? T ex känslomässigt eller vad gäller sex? Att de ställer höga krav med argumentet att de ju betalar? Har du hört om babes som råkat illa ut? 
    Har ni skriftliga avtal? Tänk om de vill ha tillbaka pengarna/sakerna ovh hävdar att du manipulerat dem att ge dem, som en sol- och vårare?


  • ledigidag
    Anonym (Sugarbaby) skrev 2014-01-12 20:18:24 följande:

    Eftersom jag bott här i 3 år så har jag fått en uppfattning. Och av det jag märkt så bryr sig inte folk och annorlunda människor blir hyllade. Har inte varit med att någon tittat snett åt mig. Självklart så är det kanske inte så för alla fall men jag har inte märkt det!
    Vad "Anonym" menade var väl bara att "hyllandet av det annorlunda" har sina gränser även i USA, om amerikanska män blir förnärmade ifall tjejen drar upp plånboken.

    Självklart kan man bli bjuden! Men i Sverige är fler tjejer vana att betala för sig och jag kan omöjligt se något fel i det, vi är olika bara. "Gentleman" kan man vara ändå
  • trudellutt

    Alltså min enda fråga är: Varför betalar dessa männen så mycket pengar för vad jag uppfattar det som, lite sällskap? Verkar ju inte som att den främsta orsaken är sex.
    Har dom sagt varför de föredrar en "sugerbaby" istället för en vanlig flickvän/fru? Det borde ju inte kosta mer.

  • Anonym (20 år)

    Sjukt intressant tråd! Haha, är jävligt avis ;)

  • Anonym (Sugarbaby)

    Hej alla :) Förlåt för min frånvaro. Ska svara på allas frågor :)

  • Anonym (Sugarbaby)
    Anonym (För gammal osv) skrev 2014-01-12 20:55:44 följande:
    Hmm finns det någon övre gräns för när man kan vara suger baby... tex jag som 35 har jag någon chans i dina ögon Och hur snygg på en skala måste man vara... Alltså är du en super snygg donna eller är du allmänt snygg??  Kan man vara lite mer kurvig (stl 44-46 tex) eller är det kört då??

    Hej :) Nej självklart finns det ingen gräns. Så det är bara att testa om du är intresserad. Då alla gillar olika är det ju inga krav hur man ser ut. Visst är det väl en fördel om man ser allmänt vettig ut haha. Men alla gillar olika. Självklart kan du vara kurvig. Det är bara snyggt 👍
  • Anonym (Sugarbaby)
    spirituality skrev 2014-01-13 16:13:46 följande:
    Du skriver att du har flera sugardaddies. Är det även tvärtom, att de träffar andra sugarbabies också?

    Nej dom har inga andra :) De flesta vill nog bara ha en att skämma bort.
Svar på tråden Har blivit rik på att vara sugarbaby. Fråga mig vad du vill.