• Anonym (Sugarbaby)

    Har blivit rik på att vara sugarbaby. Fråga mig vad du vill.

    Hej Är en sugarbaby. Har flera sugardaddys och har blivit rik på detta. Bor och pluggar i USA. Fråga mig vad du vill :) Inga elaka ord eller kränkningar tack. Visa respekt. Kan du inte det. Så stick!

  • Svar på tråden Har blivit rik på att vara sugarbaby. Fråga mig vad du vill.
  • Anonym (Sugarbaby)
    Anonym (zxa) skrev 2014-01-14 07:26:31 följande:
    Vad är egentligen en sugarbaby? Är du vacker? Vad gör du om du blir gravid? Är du inte orolig för att det här med att vara sugarbaby kan skada din framtida yrkeskarriär?

    Jag har skrivit vad en sugarbaby är i svaren ovan. Läs gärna mina tidigare svar innan du frågar samma frågor. Men exakt vad ordet betyder är en yngre kvinna som blir bortskämd av en äldre man. Ja jag är vacker. Har nästan alltid fått höra att jag är snygg/sexig och vacker. Nej jag är inte så orolig för graviditet då jag skyddar mig ordentligt. Älskar barn men vill verkligen inte ha det nu. Som en person svarade här, är det ju inte exakt något jag skulle skriva på mitt cv. Antar att du inte varit i USA för då skulle du kanske förstå lite bättre. Men här är det vanligt att utbildade kvinnor som har bra jobb ändå har äldre män som tar hand om dem. Kolla bara på alla housewifes i USA som har utbildn
  • Anonym (Sugarbaby)

    ^^ Oj råkade posta för snabbt. Nej men tänk på alla rika housewifes som har utbildning men ändå lever på sina män. Eller dom som till och med arbetar men ändå lever på dina män. Dock vill inte jag göra det när jag utbildat mig och börjat arbeta.

  • Anonym (Sugarbaby)
    Anonym (Kreativ) skrev 2014-01-14 17:38:37 följande:
    Jag gissar djärvt att det inte står överst på CVt... En modellsnygg tjej med ekonomexamen från Floirda låter ju inte oanställbar. Om hon  nu vill jobba. Drar hon verkligen in 6 mkr per året är hon ju snart arbetsbefriad om hon vill. Eller så hookar hon upp med en permanent sugardaddy. Typ Berlusconi eller någon shejk.

    Ekonomexamen? Jag har inte skrivit någonstans att jag pluggar ekonomi. Så vad har du fått det ifrån? :) Jag pluggar finance, alltså finans. Och ja jag vill arbeta när jag är utbildad. Inte vara en sugarbaby. Detta är endast för att leva lyx och kunna spara massa pengar.
  • Anonym (Sugarbaby)
    Anonym (Undrande) skrev 2014-01-14 18:37:24 följande:
    Hej,ja vet inte om du fått denna fråga innan..men du blir la inte tvungen att ligga med nån utav dom eller så väl?Har själv planer på att flutta till USA om något år och låter som du lever värsta glam livet hehe

    Jag är intim med mina sugardaddys. Alltså jag har sex med dem. Trodde du hade förstått det på mina tidigare svar :) Ja men du behöver ju inte ha en Sugardaddy om du inte vill ha sex. Tror inte någon vill skämma bort dig utan att få något tillbaka.
  • Anonym (hi)

    Hej! Vill också prova detta nån gång haha! Mitt problem är att jag har självskadeärr ifrån min tonår på armarna. Tror du att en sugardaddy skulle bry sig om det, och kanske inte tycka om mig/tro att jag gör det för självskada? Hur är en sugardaddy liksom??

  • nanneN
    trudellutt skrev 2014-01-16 04:28:38 följande:
    Alltså min enda fråga är: Varför betalar dessa männen så mycket pengar för vad jag uppfattar det som, lite sällskap? Verkar ju inte som att den främsta orsaken är sex.
    Har dom sagt varför de föredrar en "sugerbaby" istället för en vanlig flickvän/fru? Det borde ju inte kosta mer.
    I USA delar man 50/50 vid en skilsmässa. Detta gör att väldigt rika personer helst inte vill gifta sig.
    Finns många tjejer som gärna skulle spela den perfekta flickvännen under flera år om det fanns en chans att det kunde leda till giftermål och dom kan skilja sig med några hundra miljoner på fickan sex månader senare. Många rika män vill helt enkelt inte ens ta den risken utan kör på temporära flickvänner/sugarbabes istället.
    En sugarbabe kan givetvis kosta en hel del, men det är ändå en bråkdel av vad en fru kostar plus att en sugarbabe kan man dumpa när man vill.
  • Anonym (Sugarbaby)
    nanneN skrev 2014-01-23 14:21:31 följande:
    I USA delar man 50/50 vid en skilsmässa. Detta gör att väldigt rika personer helst inte vill gifta sig. Finns många tjejer som gärna skulle spela den perfekta flickvännen under flera år om det fanns en chans att det kunde leda till giftermål och dom kan skilja sig med några hundra miljoner på fickan sex månader senare. Många rika män vill helt enkelt inte ens ta den risken utan kör på temporära flickvänner/sugarbabes istället. En sugarbabe kan givetvis kosta en hel del, men det är ändå en bråkdel av vad en fru kostar plus att en sugarbabe kan man dumpa när man vill.

    För det första så stämmer inte detta. Självklart kan det vara så för vissa men de flesta rika män gifter sig. Då skulle alla rika män i USA vara singlar. Och det är jäkligt många. Och för det andra, har du aldrig hört talas om äktenskapsförord? Det är jätte vanligt att man skriver i USA.
  • nanneN
    Anonym (Sugarbaby) skrev 2014-01-24 06:42:58 följande:

    För det första så stämmer inte detta. Självklart kan det vara så för vissa men de flesta rika män gifter sig. Då skulle alla rika män i USA vara singlar. Och det är jäkligt många. Och för det andra, har du aldrig hört talas om äktenskapsförord? Det är jätte vanligt att man skriver i USA.
    Ja, dom som väljer att gifta sig skriver givetvis äktenskapsförord eftersom det är enda sättet att få behålla sina pengar.
    Men försök hitta en riktigt rik man som gifter sig utan äktenskapsförord. Det är inte det lättaste.
  • Anonym (1x2)

    Hur stor är din samlade förmögenhet? I likvida medel givetvis.

  • Anonym (Sugarbaby)
    LängtansBlåaBlomma skrev 2014-01-15 23:44:59 följande:
    Jag undrar om du aldrig varit rädd för att de ska kräva mer och mer? T ex känslomässigt eller vad gäller sex? Att de ställer höga krav med argumentet att de ju betalar? Har du hört om babes som råkat illa ut?  Har ni skriftliga avtal? Tänk om de vill ha tillbaka pengarna/sakerna ovh hävdar att du manipulerat dem att ge dem, som en sol- och vårare?

    Nej jag är inte orolig för det. Och jag skyddar mig självklart för graviditet och annat. Om dom skulle säga att jag manipulerar dem så finns bevis att dom gått med på det själva. Även vittnen i form av gamla sugarbabys dom haft innan mig.
Svar på tråden Har blivit rik på att vara sugarbaby. Fråga mig vad du vill.