• Anonym (Sugarbaby)

    Har blivit rik på att vara sugarbaby. Fråga mig vad du vill.

    Hej Är en sugarbaby. Har flera sugardaddys och har blivit rik på detta. Bor och pluggar i USA. Fråga mig vad du vill :) Inga elaka ord eller kränkningar tack. Visa respekt. Kan du inte det. Så stick!

  • Svar på tråden Har blivit rik på att vara sugarbaby. Fråga mig vad du vill.
  • Anonym (Sugarbaby)
    Anonym (Sugarbaby) skrev 2014-01-24 12:54:03 följande:
    Nej jag är inte orolig för det. Och jag skyddar mig självklart för graviditet och annat. Om dom skulle säga att jag manipulerar dem så finns bevis att dom gått med på det själva. Även vittnen i form av gamla sugarbabys dom haft innan mig.

    Oj läste helt fel fråga. Glöm vad jag skrev om graviditet. Blandade ihop din fråga med någon annans :)
  • Anonym (Sugarbaby)
    ledigidag skrev 2014-01-15 23:53:33 följande:
    Hur gamla är männen?

    Två är 35 och en är 39 :)
  • Anonym (Sugarbaby)
    trudellutt skrev 2014-01-16 04:28:38 följande:
    Alltså min enda fråga är: Varför betalar dessa männen så mycket pengar för vad jag uppfattar det som, lite sällskap? Verkar ju inte som att den främsta orsaken är sex. Har dom sagt varför de föredrar en "sugerbaby" istället för en vanlig flickvän/fru? Det borde ju inte kosta mer.

    Vet inte. Fråga dem. Vill du ha deras nr? Haha ;)
  • Anonym (Sugarbaby)
    Furstinna skrev 2014-01-16 18:40:03 följande:
    Måste du ligga med dem?

    Ja vad tror du? ;) Har svarat på denna fråga. Läs!!
  • Anonym (Sugarbaby)
    Anonym (hi) skrev 2014-01-20 13:43:27 följande:
    Hej! Vill också prova detta nån gång haha! Mitt problem är att jag har självskadeärr ifrån min tonår på armarna. Tror du att en sugardaddy skulle bry sig om det, och kanske inte tycka om mig/tro att jag gör det för självskada? Hur är en sugardaddy liksom??

    Usch va jobbigt för dig. Nej du behöver inte vara orolig. Tror inte dom kommer tänka på det. Om dom gillar dig så tänker man inte på sånt :) Men om du fortfarande skadar dig själv ska du inte göra detta. Det kan nog få dig att må sämre gumman
  • Anonym (Sugarbaby)
    nanneN skrev 2014-01-24 10:56:39 följande:
    Ja, dom som väljer att gifta sig skriver givetvis äktenskapsförord eftersom det är enda sättet att få behålla sina pengar. Men försök hitta en riktigt rik man som gifter sig utan äktenskapsförord. Det är inte det lättaste.

    Ja det kan jag dock hålla med om. Men de flesta rika män i USA gifter sig med framgångsrika kvinnor. Om dom inte är sjukt dominanta och vill ta hand om en kvinna. Själv vill jag inte gifta mig för pengar eller att den jag gifter mig med ska ta hand om mig. Har sugardaddys just nu för att jag pluggar och förhoppningsvis har jag det genom hela min utbildning. Om jag inte hittar en kille som jag blir kär i. Sen vill jag bli framgångsrik på egen hand. När jag alltså tagit examen.
  • Anonym (Sugarbaby)
    Anonym (1x2) skrev 2014-01-24 11:05:54 följande:
    Hur stor är din samlade förmögenhet? I likvida medel givetvis.

    I pengar har jag just nu en förmögenhet på runt 22/23 miljoner kronor. Vilket jag har sparat. Maj detta år (2014) har jag beräknat om jag sparar så mycket som jag tänkt göra så kommer jag ha en förmögenhet på nästan 25 miljoner kr. Om jag skulle fortsätta ha sugardaddys ända fram till min examen så skulle jag ha ca 45 miljoner kr sparat. Detta är då om jag sparar lika mycket som jag beräknat. Sen har jag även förmögenhet i kläder, väskor, smycken, tavlor, lägenhet, bilar.... Är lite osäker hur mycket det ligger på. Men vet att min Sugardaddy köpte min lägenhet för 10 miljoner dollar vilket borde vara ca 60-70 miljoner kr. Vilket egentligen är sjuka priser men så mycket går lägenheterna på Collins ave
  • Cogito ergo sum
    Anonym (Sugarbaby) skrev 2014-01-20 13:36:27 följande:

    Jag är intim med mina sugardaddys. Alltså jag har sex med dem. Trodde du hade förstått det på mina tidigare svar :) Ja men du behöver ju inte ha en Sugardaddy om du inte vill ha sex. Tror inte någon vill skämma bort dig utan att få något tillbaka.
    Så du är en prostituerad egentligen? Bara med en annan omskrivning.
  • Anonym (Sugarbaby)

    ^^ skulle stå COLLINS AV. Det är en gata för er som inte vet. Som sagt lägenheterna här går för ca 10-20 miljoner dollar. Helt sjukt.

  • Anonym (Sugarbaby)
    Cogito ergo sum skrev 2014-01-24 13:38:45 följande:
    Så du är en prostituerad egentligen? Bara med en annan omskrivning.

    Ja med annat ord. Dock så har jag inte massa kunder utan 3 sugardaddys som jag träffat under nästan 4 års tid. Plus att jag har mer pengar än en prostituerad.
Svar på tråden Har blivit rik på att vara sugarbaby. Fråga mig vad du vill.