Inlägg från: SysterAnna |Visa alla inlägg
  • SysterAnna

    Hmmm. När jag kollar på en annan sida på den kinesiska kalendern så står det flicka. Jaja, 50%chans är det ju åt båda håll  

  • SysterAnna

    Vi köper också det vi gillar i klädväg. Har dock inte haft volanger eller klänning på sonen. Rosa tröja och liknande har han. Från en "pojkavdelning" visserligen. Kommer han dock själv och säger någon dag att han vill ha en tröja från flickavdelningen med till exempel glitter på så får han det. Vi har en del könsneutrala kläder som vi köpte innan sonen föddes och sen går många av kläderna att använda igen. Blir det en flicka blir det troligtvis mycket nytt också. Klänningar och så. 

  • SysterAnna

    15+0 idag! Mår väldigt bra och har fått en ganska rejäl kula hoppas på att få lagt upp en bild imorgon i bildtråden. 

  • SysterAnna

    På det första ultraljudet vi gjorde blev jag tillbakaflyttad 1 dag men sen på nästa så blev jag framflyttad till startdatum igen. Kommer vara i v 19 +2 vid RUL. 

  • SysterAnna
    Bellsam skrev 2014-04-22 18:46:44 följande:
    Ska alla här titta kön? Tror inte vi ska göra det i alla fall :)
    Nej, vi ska inte  
  • SysterAnna

    Uärk... I måndags fick min man och som magsjuka och spydde båda två. Sen blir de bättre och jag började hoppas på att jag klarat mig ju längre tid som gick. Men så sent igår kväll drog det igång även för mig... Så har sprungit hela natten fram och tillbaka till toaletten. Nu verkar det som att det lugnar sig och har druckit en mun saft. 

  • SysterAnna
    jwrga skrev 2014-05-01 14:14:38 följande:
    I början på veckan vände äntligen illamåendet! Nu mår jag mer som normalt gravid :) Firade med att shoppa lite nya kläder, ljuvligt mode för att vara gravid nu ju med lösa, luftiga byxor med resår i midjan och kimono måste ju vara det ultimata plagget för att vara gravid på sommaren! Svalt och somrigt men trollar med figuren när man känner sig sådär härligt chubby.
    Visst är det härligt när illamående släpper och man kan börja vara en normal människa igen Jag tycker inte att det finns några roliga gravidkläder just nu! De få mammakläder som finns är så tråkiga och basic i det stora hela. Eller så är de snordyra. "vanliga" lösa kläder sitter ganska gräsligt på mig då jag är ganska nätt förutom magen. Härligt att någon hittar något kul att ha på sig, det ger mig lite hopp för jag har bara kännt hopplöshet hittills. 
  • SysterAnna

    Pojknamn hade vi jättesvårt med förra gången, fick ju pojke och kunde komma överens när vi väl såg honom. Men innan hade vi inga namn vi var överens om. På flicksidan hade vi några förslag som vi båda gillade. Denna gången har vi inte börjat diskutera ännu så mycket men på pojksidan har jag Emil som favorit och flicksidan Ellen, Sophie, Julia och Alice som favoriter. Alice har legat högt hos både mig och maken i många år men då det är det vanligaste namnet att döpa sitt barn till känns det lite tråkigt. 

Svar på tråden BF Oktober 2014