Inlägg från: SysterAnna |Visa alla inlägg
  • SysterAnna

    BF Oktober 2014

    Cynric skrev 2014-03-23 19:40:00 följande:
    Jag får nog lämna er nu. Började blöda för en stund sen. Mörkt rött blod. Mannen håller på att natta barnen och jag vill bara krypa ur mitt eget skinn. Kan inte sluta gråta.

    Samma hände mig i onsdags. Var helt säker på att det var kört men några timmar senare så syntes en livlig krabbat på vul. Min blödning hade då avtagit också. Håller tummarna för att det går bra för dig med.
  • SysterAnna

    Ikväll har vi gått ut helt offentligt med lille skrutt! Min man har knåpat ihop vad som ser ut som en filmposter som lagts ut på Facebook  

  • SysterAnna

    Härligt att höra att det gick bra för dig cynric! Blev tvungen att gå hem från jobbet idag med världens förkylning... Misstänker att det är väldigt tätt i bihålorna och det rasslar fint i lungorna när jag hostar. Ligger nerbäddad i sängen och tycker lite synd om mig själv.

  • SysterAnna

    Hahaha, ni lyser upp min dag. Kan väl erkänna att min man inte alltid är den populäraste här hemma alltid heller. Tips på bok är en som heter "grattis, du ska bli pappa". Min man fick den när vi väntade sonen och tyckte den var lite rolig. Mycket humor i den men även lite matnyttigt. 

  • SysterAnna

    Oh, min man sa för en vecka sedan något som fick mig att bryta ihop fullständigt i hysterisk gråt. Men så här i efterhand är det ganska roligt. Vi skulle på kalas och jag kämpade med att hitta något att ha på mig, hade inget som satt så snyggt över magen osv. Så när jag står där i bara underkläder kommer han in och säger "vad tjock du är" jätteglatt. Han menade det som att magen var stor och fin men jag blev skogstokig

  • SysterAnna

    Kom ihåg det som det pratades om i början, vi väntar barn! Inte missfall. Och ja, hemskheter kommer förekomma men låt oss inte glömma att de flesta av kommer att få pigga och friska bebisar! Se till att vi stöttar varandra i både det som är positivt och negativt. När jag väntade sonen var det liknande saker som hände som i den tråden som i denna men i slutändan var vi många som fick våra bebisar till slut. Fick även rapporter från sådana som det inte gick väl för första gången men några månader senare var de gravida igen och fick sina bebisar till slut. Vill bara att man ska komma ihåg att det i de flesta fall går väl, Kram på er! 

  • SysterAnna
    Mymmlan skrev 2014-03-26 07:57:05 följande:
    Å klumpen i bröstet smälter lite när jag läser era inlägg, kloka kvinnor. Så lätt att oroa sig tokig när det drabbar någon i samma vecka som en själv. Men oroa sig kommer vi väl alltid göra. Det hör väl till föräldraskapet.

    Oh, ja! Jag räknar med att oron man känner för sina barn går över den dagen man dör Det är väl snarare ett sundhetstecken att oroa sig snarare än att inte göra det. Man får dock inte glömma att se förbi oron.
  • SysterAnna
    Cazza skrev 2014-03-26 13:47:14 följande:
    Imorgon är det vår tur m kub. Men jag skiter i kubmätningen utan allt jag tänker på är omde kommer hitta en skiljevägg mellan barnen. I annat fall är riskerna så stora att vi kommer avslutA. Så jag är också nervös!
    Vad är riskerna när det inte finns någon skiljevägg? Vet att det är ökad risk för fostrena men inte vilken sorts. Hade en kollega för några år sedan som fick tvillingar som också saknat skiljevägg och de var friska, ena tvillingen var betydligt större än den andra bara. 
  • SysterAnna

    Jag hade ganska mycket foglossning förra gången. Har kvar mitt stödbälte jag fick från sjukgymnasten och kommer väl börja använda det snart. Förra gången blev det riktigt jobbigt från v 23 ungefär. Nu känns det lite då och då, framförallt strålar det från skinkorna ner i benen när jag går långt. Ömmar även en del i fogen framtill. 

Svar på tråden BF Oktober 2014