Inlägg från: nattuw |Visa alla inlägg
  • nattuw

    Varför hatar folk MP?

    Padirac skrev 2018-07-22 13:21:38 följande:
    Tänk, jag gillar rätt åsikter och inte fel åsikter. Märkligt hur det kan vara.

    En del avförda, dessutom många ggr avförda, skribenter slätar över nazism, rasism.

    Andra skribenter slätar över SDs rasism. En del gillar den till och med. Åter andra ropar på de stora ledaren jimmie.

    Romsons försvar om sin båtfärg tycker jag var fel, att IL belastas för sin mans bil anser jag också vara fel. Av fler skäl.

    Det är typiskt flr SDsvansen att anklaga en kvinna för ngt som är ngn annans sak.

    Det är typiskt för SDsvansen att häckla kvinnor i största allmänhet.

    Det är typiskt för SDsvansen att inte vara sakliga.
    Och har man inget bättre att komma med så går det ju alltid dra in SD.
  • nattuw
    KillBill skrev 2018-07-22 22:05:34 följande:
    Med dina inlägg så blottlägger du din okunskap kring klimatproblematiken. Man måste titta på ett fordons totala koldioxidutsläpp under dess livscykel. Gör man det så visar det sig att det inte är klimatsmart att byta en bil som inte är särskilt gammal och körs mindre än 300 mil per år.
    Så säg mig då hur klimatsmart det var att köpa just den bilen från början? Fanns det verkligen inga alternativ? Kanske någon lösning som skulle gjort att de inte ens behövde en bil?
  • nattuw
    catfighter skrev 2018-07-24 13:05:11 följande:
    Njae, som jag uppfattar det är det bara en mindre del av de högutbildade som kommer tillbaka.
    Räknas utländska studenter in i statistiken? Det vill säga de som kommer hit och läser en högre utbildning för att sedan återvända till hemlandet.
  • nattuw
    catfighter skrev 2018-07-24 11:22:48 följande:
    Har MP hört talas om bilpool?

    Eller kan de kanske cykla med en sten i taget?
    Eftersom det handlar om väldigt, väldigt tunga stenar så räcker nog inte max lastvikt för de bilar som finns i en bilpool till. Samma sak gäller antagligen för lastcyklar. De tunga, tunga stenarna gör att max lastvikt för transportcyklarna överskrides. Frågan är om stenarna är så tunga att de även överstiger maxvikten för ett pickupflak.
  • nattuw
    catfighter skrev 2018-07-24 14:07:58 följande:
    Hur tunga är stenarna?
    Ingen aning. För att kunna svar på det behöver vi veta stenens densitet och volymen för varje stenblock. Alternativt komma åt att väga dem. Men eftersom de var väldigt, väldigt tunga så gissar jag på 1000 kg eller mer. Annars borde det räckt med ett väldigt.
  • nattuw
    KillBill skrev 2021-04-13 16:28:47 följande:
    Om du du sätter dig in i  vad John Hassler säger så menar han att det är bättre med skatt på fastigheter än på inkomster och det tycker jag också. 
    Skatt på fastigheter är bra om man vill tvinga bort pensionärer och andra med låg inkomst från fastigheter i attraktiva lägen.
  • nattuw
    Jonnynilsson skrev 2021-12-09 07:36:53 följande:
    Skäms Sossejävlar! Skäms över hur ni har förstört vårt fina land. Landet som en gång var ett föredöme men nu sargas av gängskjutningar och energikris med extrema prishöjningar.
    Och skäms för hur ni förstört socialdemokratin. Av det parti som en gång blickade framåt och genomförde sociala reformer återstår nu bara en klubb för brunsmetande.
  • nattuw
    KillBill skrev 2022-03-18 14:03:56 följande:
    Regeringens bränslepaket är uppdelat på flera stöd tex bilersättning glesbyggdsbidrag och nytt reseavdrag. Professor Lars Calmfors har pekat på att detta är bättre med den typen av bidrag än skatterabatter på drivmedlet som i högre grad blir till nytta för Vladimir Putin.

    Eftersom Moderaterna fokuserar på att sänka priserna på drivmedel är deras förslag mer till fördel för Putin än vad regeringens paket är. 
    Du kan slingra dig hur mycket du vill. Med din egen logik så är regeringens förslag till "bränslepaket" ett stöd till Putin.
  • nattuw
    Mentat skrev 2022-03-18 14:36:06 följande:
    Fast i bägge fallen är argumentet ytterligt svagt. Jag visade i någon annan tråd att Sverige importerar rätt litet olja från Ryssland, under 10% av vår totala import kommer därifrån.

    Att ropa på Putin känns väldigt överdrivet.
    Familjelivs S agitatorer är inte känd för sina starka argument eller logik. Och argumenten blir inte starkare för att någon använder samma argument för att visa på S inkonsekvens. Så att argumenten i båda fallen är svag ligger i sakens natur.
  • nattuw
    KillBill skrev 2022-03-18 17:18:52 följande:
    Ja så är det men Moderaternas förslag leder till att Vladimir Putin får ett väldigt mycket högre stöd. Jag väljer det det paket som är minst bra för Putin.
    Du väljer ett paket som, med din egen logik, stöder Putin. Och inga beskyllningar riktade mot andra kan dölja den saken. Men om det är viktigt för dig att stödja Putin samtidigt som du inte vågar stå för att du, enligt din egen logik, stöder Putin så...
  • nattuw
    enmammatill skrev 2023-06-29 19:42:49 följande:
    jag hatar inte MP, tvärtom, tycker de har den mest vettiga politiken i svensk samtid just nu.
    Klimatpopulism som går ut över miljön är inte en vettig politik.

    Det är inte vettigt att lägga ner kärnkraft och elda olja. Det är inte heller vettigt att kalhugga stora områden för att sätta upp jättelika vindkraftparker som påverkar miljön och djurlivet negativt. Det är inte en slump att det mest är stadsbor som aldrig sett en levande ko eller pratat med en lantbrukare och som tror att mjölken kommer från fyrkantiga paket som är MP:s kärnväljare.
Svar på tråden Varför hatar folk MP?