Inlägg från: oOOo oOOo |Visa alla inlägg
  • oOOo  oOOo

    Varför hatar folk MP?

    FDFMGA skrev 2015-09-11 08:36:23 följande:
    Syftet med mina inlägg
    Jag avsåg inte sytet med dina inlägg utan sytet med dina försök att förlöjliga andra.
    I mitt perspektiv du på precis samma nivå som andra som namnförvanskar. 
     Inte för att jag tycker det är ett så stort problem, namn är inte så viktiga. Många befinner sig på den nivån ibland, jag också. Det som utmärker dig är din dubbelstandard. Att andra regler skulle gäla för dig. Från mitt perspektiv är det det som är det allvarliga, sådant som skapar riktigt obehagliga människor.

    Från mitt perspektiv är det politik eftersom det är sådana människor som när de får riktig makt börjar mörda i politikens namn eftersom de har andra regler för sig själva och rättfärdigar sitt beteende med att ändamålen helgar medlen. Mycket likt så som du rättfärdigar dina försök att förlöjliga andra medan du blir upprörd över deras förlöjligande.
    FDFMGA skrev 2015-09-11 08:36:23 följande:
    Vad tycker du om Flash Gordons jämförelse från i går - den där han tutar på om Fritjof, är den relevant? Har han förstått artikelnSolig
    Har ej läst.
  • oOOo  oOOo
    Konstatera skrev 2016-04-23 17:07:51 följande:
    Rätt intressant att beskåda detta drev mot MP. 
    Ganska. Mest intressant att se hur många som raskt byter åsikt så fort det blir ett drev. I detta fallet är det slående.
    Det verkar finnas en hel del nyttiga idioter som bara hakar på när det drevas av media.

    Den här vägra ta i hand saken har ju diskuterats till leda i flera år om skadestånd till muslimer som vägrat ta i hand och inte fått jobb osv osv. Skadestånd har betalats ut till diskriminerade muslimer som inte fått praktikplats pga sin vägran att ta i hand osv osv. Verkligen ingen nyhet precis. Och nu leker folk förvånade, det är intressant. 
  • oOOo  oOOo
    Tom Araya skrev 2016-07-02 00:39:47 följande:
    Man borde sluta förvånas av mp's dumhet som tillsynes verkar sakna gränser...

    "?Ja, vi måste bli mycket bättre på validering av yrkeskompetens, svarade Patricio Ruiz Vergara , riksdagskandidat från Norrköping, och fortsatte:


    ?En somalisk läkare kan ofta inte visa giltiga papper på sin utbildning. Då menar vi att man ska kunna provjobba ett år och sedan testas, i stället för som nu behöva läsa om sju år till en svensk läkarexamen."

    www.nt.se/nyheter/norrkoping/polisen-bor-inte...


    Patricio själv kanske kan vill volontär att bli provjobbad på om han blir sjuk Drömmer
  • oOOo  oOOo
    FDFMGA skrev 2016-07-02 01:05:43 följande:
    att det är något som inte stämmer, 
    Precis, något är det som inte stämmer. Varför vänta ett år med att testa personen ifråga liksom.
  • oOOo  oOOo
    FDFMGA skrev 2016-07-02 01:14:01 följande:
    Tråden då var kul såtillvida att det stormade när Mr me berättade att MP föreslår något som innebär att vilken somalier som helst kan påstå sig vara läkare och sen få börja provskära.
    Låter inte så kul. Hur låg det till då?
  • oOOo  oOOo
    FDFMGA skrev 2016-07-02 01:28:08 följande:
    Minns inte, så mycket skit som passerat sedan dess. Jag letar rätt på tråden och petar dit en länk. Nästan lika kul som den unga SD-tjejen som berättade att hennes högutbildade pappa som troligen skulle få nobelpris i tåg också röstade på SD.
    Skippa tråden. Orkar inte läsa igenom sådant dravel. Lägg in en länk som isar hur missförståndet uppstod, hur det kom sig att "nyansen" försvann ur artikeln
  • oOOo  oOOo
    FDFMGA skrev 2016-07-02 10:27:53 följande:
    Men fenomenet som bland andra du och Tom A är en del av är intressant

    Lite av "så här vill jag att det ska vara så därför avstår jag från att ställa frågan är detta rimligt". 
    Tja, vad vet du om det egentligen, uppenbarligen var ditt eget problem snarare att du läser trådar på FL om nobelpris i tåg istället för att ta reda på fakta. Nu är det ju så att en hel del idéer från politiker och kanske speciellt från MP ofta är ganska orimliga. I just detta fallet var det också så ser det ut som.

    Patricio, säger själv

    "Jag ger sedan ett exempel på hur det kan ske, utan att jag för den delen menar att det ska ske på det sättet. Jag ger bara ett exempel på hur det möjligen kan ske"

    En ganska kul pudel
  • oOOo  oOOo
    FDFMGA skrev 2016-07-02 10:40:11 följande:
    Hursomhelst behöver du inte fortsätta att oroa dig för att somalier som påstår att de är läkare ska operera på våra sjukhusSkrattande
    Det har jag aldrig gjort. Som tur är är finns det någorlunda tänkande politiker som ser till att idéer MP nissar som Patricio inte kommer längre än till Norrköpings Tidningar
  • oOOo  oOOo
    Gert skrev 2016-07-02 10:37:10 följande:
    Nu säljer MP brunkolet. Miljöpartiets vallöfte om brunkolet var inte ett dugg värt - som det brukar vara när det handlar om MP:s vallöften.

    Varför heter de Miljöpartiet?
    Ännu en av MPs världsfrånvända idéer. Antar att den skulle ignorerats mha relevanskontroll i ett tidigt skede. Undrar varför det tjatats så mycket om det i media
Svar på tråden Varför hatar folk MP?