• Anonym (eva)

    Fruktansvärd första förlossning. Kämpar för att få snitt denna gång men får nej! Vad ska jag göra?!

    bf2014 skrev 2014-03-10 15:13:38 följande:
    Det behöver inte bli som första förlossningen. Det är jag ett exempel på. Det är lätt att tänka i neg banor efter en jobbig första förlossning och låsa sig vid de tankarna. Med rätt förberedelser, förstående personal och trygga samtal före så tror jag att man kommer långt. Och som för mig, ett löfte om snitt om man märker att det blir som första förlossningen igen eller att man helt enkelt bara känner att man vill avbryta.
    Jag hade också snittkontrakt och kände mig då trygg att föda vaginalt igen. Tyvärr respekterades inte det då jag ville ha snitt vid 6 cm. Så mycket för de löftena, alltså. Skall tilläggas att jag även fick en förlossningsskada.
  • Anonym (eva)
    Anonym (snittlöfte) skrev 2014-03-17 19:43:33 följande:
    japp. och inte en enda höll dom. jag hoppas att jag bara råkade ut för pissig personal och att du hade fått snitt om du hade känt att du behövde det. jag har bara hört om flera som nekats snittet trots snittkontrakt så jag skulle nog inte flagga så hårt för att det är ngt som infrias för de som är rädda..
    Herregud, exakt samma här. Vilket sjukhus?

    Fem punkter som de kategoriskt höll sig ifrån. Slutade med att jag blev sydd utan bedövning och fick alla muskler i mellangården avslitna=inkontinens + begynnande framfall
  • Anonym (eva)

    Lycka till! Jag som är förlossningsskadad kan bara stödja dig i att ta snitt. Mitt helvete började med min helvetesförlossning och kommer aldrig ta slut.

    PS vad nu överläkaren menar att epiduralen skall hjälpa mot smärtorna av söndertrasning under krystvärkarna, då stänger de ju av epiduralen. 

  • Anonym (eva)
    Erika02 skrev 2014-03-28 11:51:24 följande:
    Fick idag veta att jag har placenta previa och ska läggas in på måndag, 5 veckor innan BF. Det blir helt säkert snitt, vilket var väldigt skönt. Men mindre kul att ligga inlagd så länge, långt från familjen. :(

    Tur i oturen eller otur i turen! Nu slipper du oroa dig för en VF iallafall.


    Ta hand om dig och bebisen!

Svar på tråden Fruktansvärd första förlossning. Kämpar för att få snitt denna gång men får nej! Vad ska jag göra?!