• mullemeck

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Jag har precis fått reda på att jag är gravid med vårt tredje barn. Är bara i vecka 5. Men joho så kul med ett syskon till!!

    Storasyskonen är snart 4 och 2 och de kommer att vara lite dryga 4.5 och 2.5 när bebisen kommer. Beräknat 8/2 2015. Fler som väntar tredje???

  • Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!
  • Edvina

    Jag har inte handlat ngt ännu. Jag väntar nog tills efter rul. Det som är så typiskt är att jag precis gjort mig av med alla bebiskläder, vi var ju färdiga. Typiskt att handla om allt igen Jag stod inne på Åhléns härom dagen och Gud så söta små bebiskläder jag höll i. Känns overkligt att man ska ha en sådan liten igen.

  • pingeming

    Har med gjort mig av med mycket, har köpt en grej och är en begagnad graco sweetpeace för fanns en i närheten för bra peng.

    Har även kollat på bilstol lite då jag vill byta stol till dottern också, kanske sonen med. Inte nöjd med dom vi har så funderar på att gå över till besafe med isofix. Någon som har erfarenhet av besafe?

  • Laura79
    mullemeck skrev 2014-08-09 10:02:03 följande:

    Känns som jag drog ner på stämningen lite när jag berättade om oss. Men jag vill att ni fortsätter och berätta om er. Hur långt ni är gångna, hur ni mår, om magarna växer etc. Bara berätta! Jag går in här när jag känner mig positiv till att det skall bli bebis och när jag inte känner så. Ja, då låter jag bli att gå in hit och kolla helt enkelt :)


    Klart att du ska berätta om din situation, vad ska vi annars med tråden till om vi inte kan dela både glädje och sorg!?
  • Soccermom

    Tjoho, var på KUB idag och såg att lillis där inne verkar må bra. Vilken lättnad, nu ska jag bara glädjas :)

  • pingeming
    Soccermom skrev 2014-08-11 20:08:31 följande:

    Tjoho, var på KUB idag och såg att lillis där inne verkar må bra. Vilken lättnad, nu ska jag bara glädjas :)


  • Laura79
    Soccermom skrev 2014-08-11 20:08:31 följande:

    Tjoho, var på KUB idag och såg att lillis där inne verkar må bra. Vilken lättnad, nu ska jag bara glädjas :)


    Härligt!
  • Soccermom

    Men mitt i firandet kom en blödning :( Har aldrig haft blödning förut, vet inte riktigt vad man ska tro? Verkar lite mörkt, inte så där färskt-ljust. Undrar om jag ska höra av mig till bm och kolla så jag inte har en infektion. Har dragits med vad jag trodde var svamp i två veckor, men då det inte gick bort mha svampkräm kanske det är bakterier, vem vet? Har läst att det kan orsaka blödning. Gud vad man nojar och blir hypokondrisk som gravid ????

  • Edvina

    Soccermom: Skönt med ett lyckat kub!! Jobbigt med blödningen!! Som sagt, jag har blödit vid tre av mina graviditeter utan att det varit ngn fara. Så det behöver verkligen inte vara ngn fara! Men ring din bm om du är orolig.

  • Edvina

    Jag tycker också det ska finnas utrymme här för både glädje och orostankar och allt som ingår i en graviditet!! Ingen ska behöva känna att de drar ner stämningen. Så här är det ju att vara gravid Första arbetsdagen gick bra. Vi skulle bara möblera om på avd. lite, det var ingen höjdare för fogarna kände jag!! Ska det börja redan?!

  • darkisen

    Åh jag har kub om två timmar och jag är såå nervös. Trodde detta skulle bli lättare för varje barn men det blir bara värre och värre tror jag

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!