• mullemeck

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Jag har precis fått reda på att jag är gravid med vårt tredje barn. Är bara i vecka 5. Men joho så kul med ett syskon till!!

    Storasyskonen är snart 4 och 2 och de kommer att vara lite dryga 4.5 och 2.5 när bebisen kommer. Beräknat 8/2 2015. Fler som väntar tredje???

  • Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!
  • darkisen

    Nä fy vilket jobbigt besked mullemeck! Å vadå de hittade i moderkakan men kanske inte i bebis, vilket otydligt svar av han. Förstår att det är jobbigt för er nu. Hoppas hoppas att det ändå visar sig vara en frisk bebis! Kram.

  • darkisen

    Å Grattis förresten Emms1984. Va roligt med en liten pöjk. Visst va det du som hade två flickor innan? Jag har också två tjejer å nu försöker jag titta på kub bilderna om man ser nåt men det verkar va mission impossible. Men jag blir lika glad för vilket som såklart

  • pingeming

    Men nej mullemeck va tråkigt :(

    Tycker du fått ett väldigt dåligt svar speciellt imed du inte vill fortsätta om det är något fel, dom borde ju ge dig lite hjälp och se till så du får rätt information. Jag hoppas verkligen det löser sig och det bara spökar

    kramar

  • lundaahl

    Hoppar in här jag med! 
    Jag är snart 26 år och väntar 3an 13 feb. Har redan väldigt ont i ryggen, vilket jag hade med 2an också. Jag har 2 pojkar sen tidigare 6 och snart 2 år.

  • Emms1984

    Hej och välkomna alla nya och såklart grattis till era graviditeter :)

    Darkisen: Tack :) Ja det stämmer utmärkt har två flickor sedan innan på 7 och 1 år så ska bli skoj med en pojke. Javisst hade man blivit lika glad om det varit en flicka, trodde det var en flicka faktiskt men så fel jag hade ;) Vill du kolla kön på rul? Haha ja jag förstår inte hur de kan se allt med ul men vi fick faktiskt en bild på att det är en pojke där hon visade och då va det tydligt men annars hade jag inte lyckats se det ;)

    mullemeck: Ohh nej vad jobbigt. Har tänkt på dig. Väntan måste vara jobbig och sen när läkaren ringer och säger så blir det bara värre.

    Angående Kub så måste jag med ligga på gränsen då eftersom man blir erbjuden det när man är 30 i Lunds kommun som mullemeck skrev och jag blir 30 i oktober.

  • Numberthree

    Mullemeck; lider med er!! Håller tummarna hårt att allt är bra!!

    Själv känns det som jag har sammandragningar redan, i v 16, funderar på att ringa bm och prata med dem om det. Känns inte riktigt bra, blir orolig av det.

  • mullemeck

    Idag ringde läkaren efter lunch och meddelade att det var barnet som har trisomi 18 - edwards syndrom. Det känns helt overkligt. Han skulle ordna en tid så snabbt som möjligt för avbrytande av graviditeten. Men det blir nog efter helgen först.
    Jag fattar ingenting. Även om jag har lyckats bli lite förberedd då det har dragit ut på tiden lite. Men ändå!! Händer detta mig??!!

  • Edvina

    Mullemeck: Fy vad ledsen jag blir för er skull Ja det måste kännas helt overkligt... Jag hoppas verkligen avslutet går så smidigt det nu kan göra.. Och att ni kan finna styrka hos varandra i familjen. Hade ni berättat om graviditeten för barnen? Du får gärna fortsätta att skriva här om du vill och orkar. Stor kram!!!

  • darkisen

    Men mullemeck nej vad hemskt!! Usch jag vet inte vad jag ska säga men hoppas som förgående talare att ni kan finna stöd i varandra nu och att ni får ett bra avslut Kram!

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!