• AnnC

    Nån mer som vill ha syskon till sin 2012a? :-)

    Xarxia, ett streck får man nästan alltid men teststrecket ska vara lika starkt eller starkare än kontrollstrecket strax före äl, det kanske var det du menade men tänkte jag nämner det iaf

    Här är det nog stegring på g nu, starkare streck på två test idag och ska testa ikväll igen haha. Tror och hoppas på fullt utslag imorgon! Hur orolig jag än kommer vara vid en ny graviditet så har jag just nu släppt alla nojjigheter och det får komma sen. Jag vill nu!! Även om det också tar emot att vara gravid i nio månader IGEN när jag precis varit det!! (I åtta månader iaf)

    Tallbarr smart o lämna testen hemma, vet i sjutton om jag hade klarat det utan att åka till Apoteket o köpa dyrtest haha!

  • AnnC

    Och jag menade inte att låta negativ xarxia det var mer så du inte tror att äl varit fast det inte varit om det nu var så du tolkade testet, om du förstår vad jag menar hehe.., rörigt det blev. hoppas det tar sig för er denna månad iaf

  • AnnC

    Xarxia absolut, sex är ju vad som krävs en bra metod om man inte vet när man har äl är ju att ha sex med 2-3 dagar intervall direkt efter mensen är över. Då borde man täcka in det!
    Svaga streck på äl test kan man ha hela cykeln då lh hormonet alltid finns i liten mängd. Det är precis innan ägget lossar som lh hormonet stiger så mycket att strecket blir starkt.

    Bittersweet så länge mensen inte kommit är det absolut inte kört. Molvärk har man och bruna flytningar kan man också ha. Håller tummarna!

    Det där med att inte ha sex varje dag har jag också hört och det är för att spermierna ska hinna mogna och bli fler. När jag får positivt på äl stickan kör vi dock varje dag ändå

  • AnnC

    Om någon sitter vid datorn får ni gärna lägga in min bim, senast 10/8 om min lutealfas blivit normal (var väldigt kort förra månaden)

  • AnnC

    Folsyra ökar inte chansen att bli gravid men det ätbara att äta folsyra innan, när man försöker bli gravid och 12 veckor in i graviditeten, för att minska risken för ryggmärgsbråck.
    Man ska nog vara lite försiktig med att känna på livmodertappen, på den här sidan lite längre ner finns instruktion för hur du ska känna och tolka!

  • AnnC

    Äsch
    Ätbara är lika med är bra. Skulle alltså skriva är bra att äta folsyra

Svar på tråden Nån mer som vill ha syskon till sin 2012a? :-)