• AnnC

    Nån mer som vill ha syskon till sin 2012a? :-)

    Får man hoppa in här? Har en dotter född april 2012, och fick ännu en dotter nu i april men hon blev bara 36 dagar gammal. Så nu försöker vi få ett syskon till...
    Är på dag 6 i cykeln så väntar på äl. Min första mens efter fl var knappt nåt alls och hade äl på dag 27, och precis som tedax hade jag sen en lutealfas på bara 9 dagar. Får hoppas denna cykeln blir bättre. Och hoppas det rättar till sig för dig också tedax! Annars kanske glandin eller vad det nu hette hjälper?

  • AnnC

    Tack xarxia.. Vi kan aldrig ersätta vårt barn som dog och vi kommer alltid sörja henne, men en del av sorgen är ju själva babylyckan och ett levande friskt syskon som vi var så inställda på att få men inte fick uppleva. Just den sorgen botas med ett till barn kanske man kan säga.. Känns långt bort än.

    Vilken tajming för er med äl då om min äl blir "normal" denna månaden så har jag det också nästa helg vid ett dåligt tillfälle då vi inte sover hemma då. Men får se om man kan få till det ändå

  • AnnC

    Tack bittersweet2012.
    Jag tror man kan ha ont både före, under och efter äl. Hade du väldigt ont igår så kanske det släppte då och så värker det lite efter släppet nu? Min teori

  • AnnC

    Hej tallbarr, känner igen dig från bebis 2012 tråden

  • AnnC

    Skönt o höra tedax, då är det kanske inte helt omöjligt även om man har kort lutealfas

    Hej in the making, ja det var väl också från bebis 2012 tråden

    Många som satsar på ca tre år mellan barnen här då vi ville ha tätt, eller tätare.. blev precis två år mellan våra. Har vi tur blir det tre år mellan levande syskon nu istället och så får det ju bli. Jag känner stress bara därför vilket är jättedumt... Allt som betyder nåt är ju egentligen att få ett friskt barn.

    Första dottern blev till på tredje försöket och andra dottern på femte försöket. Varje månad är ju en evighet när man försöker, tänk om man bara visste att det skulle bli inom x antal månader så hade man kanske inte behövt känna stressen över att det faktiskt inte är självklart att det går alls. Jag hoppas vi alla får våra plus snart!

    Lindiz spännande, hoppas det tog sig

  • AnnC

    Kan ju hoppas det var en nidblödning, vet dock inte om det kan bli så mycket av en nidis??

  • AnnC

    Vet faktiskt inte, men något verkar ju hända i din kropp så hoppas det är en början på en graviditet är det här första försöket?
    Lätt att jämföra med förra graviditeten också, men det kan verkligen vara helt olika från gång till gång!

  • AnnC

    Usch ja, månaderna o dagarna går långsamt när man väntar på äl och bim! Tur det är sommar o fint väder spenderade förra sommaren likadant, känns ju så där egentligen. Verkligen tillbaka på ruta noll inser jag!

    Jag väntar med att fylla på bim listan tills jag haft äl

  • AnnC

    Cher82, om jag inte minns fel så var vi i samma tråd för ett år sedan! Ledsen att det inte tagit sig för er än..
    Har ni fått någon utredning så ni kan utesluta att det finns något hinder för er?

  • AnnC

    Spännande tallbarr! Håller tummarna!

    Här väntas äl men ännu visar stickan inget!

Svar på tråden Nån mer som vill ha syskon till sin 2012a? :-)