• AnnC

    Nån mer som vill ha syskon till sin 2012a? :-)

    Grattis!!

  • AnnC

    Hur långt bort är han missciss? Jag skulle åkt dit han är om du inte får hem honom
    Ägget kan släppa 12-48 timmar efter positivt test och sen lever ägget ca ett dygn. Så det är ju svårt o säga exakt hur lång tid ni har på er!

    Tallbarr, så har vi haft senaste två äl, bortresta och delat rum med dottern. Nästa gång hoppas jag vi kan få va lite ifred :-P hoppas ni lyckas få till det ändå

    In the making håller tummarna! Kände inte heller nåt när jag blev gravid med nr 2 så visst behöver det inte betyda nåt negativt

    Själv fick jag mens igår o nu har jag beställt bidrottninggele.

  • AnnC

    Var testet positivt idag eller igår så är det ju absolut inte för sent! Lycka till!

  • AnnC

    Hoppas det gick bra igår/inatt missciss

    Jag packade mig själv och dottern i bilen och iväg till Danmark där mannen jobbade nu i augusti, nu blev det ju tyvärr inget men jag är ändå glad att jag gjorde det för då har man iaf gjort det man kan!

    Ja lyssna på kroppen bittersweet, kör hårt nu

  • AnnC

    Men usch vad hemskt xarxia!! Vet precis hur det är att vara tillbaka på ruta ett iaf. Ni får ta det lite lugnt och köra på igen när du känner dig redo. Hoppas det går fort sen att bli gravid igen!

  • AnnC

    I vanliga fall brukar min också vara ganska kort runt 26 dagar, fast nu är det fortfarande lite oregelbundet efter förlossningen.
    Ganska skönt med en kort cykel så länge lutealfasen är ok!

    Imorgon är det exakt ett år sedan jag plussade med mitt andra barn och imorgon ska vi ha urnsättning kan fortfarande inte förstå allt som har hänt..

  • AnnC

    Jag har hört att det där om att spermiekvaliteten att det bara gäller om mannen har slöa spermier sen innan. Har mannen inget sådant problem så är chansen störst genom att köra på varje dag vid äl. Men det behöver man ju heller inte göra så klart, ibland räcker det ju med bara en gång för att få in en fullträff ni får väl se vad ni känner för, men jag är också sån som försöker tänka lite strategiskt så ibland har man jätteångest över hur man ska göra haha hoppas det tar sig nu i vilket fall!

  • AnnC

    Jag är inte stark, men mina val är att lägga mig ner och dö, eller fortsätta leva. Vi har trots allt en tvååring full av liv och hon gör det liiiite lättare att leva vidare ändå.
    För att göra en lång historia kort så kom Emmie till världen i v 35+1 med akut snitt då de upptäckte att hon hade hjärtsvikt. Två hjärtfel och hon fick en pacemaker inopererad när hon var två timmar gammal. Det gick bra och hon var på bättringsvägen men sen fick hon infektioner och det blev för mycket för hennes lilla kropp vi bodde på barniva i fem veckor tills man inte kunde göra något mer och hon fick somna in i min famn.

  • AnnC

    Ingen fara, hon försvann ju...
    Hon dog den 30/5 så det är bara 3 1/2 månad sedan. Det var ett år sedan jag plussade...
    Jag har bra vänner men många vet inte vad de ska säga eller tycker nog det är för hemskt. Men så är vår verklighet.

    Hur lång lutealfas har du då? 10 dagar och nedåt skulle jag nog säga är kort?
    Hoppas det onda är positivt! Har hört det kan bli så av bidrottninggele, är ju ett stort och fint ägg som ska släppa nu tog du de från dag ett? Jag började dag 3 nu och hoppas det inte är "för sent" att börja då?

Svar på tråden Nån mer som vill ha syskon till sin 2012a? :-)