• Onix

    Följas åt den sista månaden?

    Hej! Är det någon som har BF om en månad ungefär som vill följas åt den sista tiden? :) Har BF 17/9 och hoppas den lille inte vill stanna längre än så!

  • Svar på tråden Följas åt den sista månaden?
  • Aamanddal

    Nu vill jag att han ska komma ut, kompisar föder hit och dit man blir ju så avundsjuk :p v 38 idag, så nu är han ju färdigbakad :)

  • Krusmatta
    Skutt skrev 2014-08-20 06:20:26 följande:

    Ja nu får gärna tiden gå lite fortare ... Eller så kan han gärna titta ut lite tidigare:) igår funderade jag på att det är nog dags att börja packa BBväskan... Men har ännu inte köpt första kläderna. Måste göra det! Men i måndags hittade jag äntligen ett babynest/sovpöl som jag är riktigt nöjd med . Så det är nig bara första kläderna som ska fixas sen är allt klart. Har ni fixat allt?


    Vi har inte skaffat så mycket nytt då vi har en dotter som bebisen får ärva mycket från. Men vi har nyligen gjort klart bebisens rum, även om den kommer få sova hos oss första tiden.


    Däremot är inte förlossningsväskan färdigpackad än, men påbörjad iaf. Ska försöka få till att packa klart den snart också.

    Idag har jag en månad till BF!

  • Krusmatta
    Krusmatta skrev 2014-08-18 16:35:59 följande:

    Men då vet du iaf att du har mycket av jobbet gjort tills förlossningen väl startar. =)


    Men det är märkligt hur veckorna bara susade förbi i början av graviditeten och nu går dagarna så sjukt långsamt. Minns de sista dagarna i väntan på första dagarna, de kändes ungefär lika långa som hela graviditeten tillsammans.


    Jag såg nu hur knäppt jag skrivit! Menade "minns de sista dagarna i väntan på förra barnet..."
  • Eda83

    på måndag ska jag till spec mödravården då jag har högt bmi.
    och utifall det skulle bli  kejsarsnitt.
    första gången av alla mina graviditeter jag måste dit...
    jag vägde inte så här mycket med de andra som jag gör den här gången, men hade jätte svårt att gå ner i vikt med andra barnet.
    Har nu bara gått upp ca 6 kg så det är ju inte så mycket, men all extra vikt känns på kroppen, att det är tungt.
    Fördelen med att jag ska till specmödravården är att de kanske gör ultraljud för att se hur allt ser ut, och då får jag ju se min lilla plutt!

  • BjörkW

    27 dagar kvar till bf. Har fått åderbråck i skrevet, mina tarmar totaltömmer sig en gång om dagen och fogarna känns 100 gånger bättre än dom brukar. Ska man tro på googel så är det runt två veckor kvar tills ungen vill ut när kroppen börjar hålla på såhär ;) Man får hoppas!

  • Milla 79

    24 dagar till BF och bra less! Nu räcker det! Jag älskar att ta på magen och känna bebisen där men är så trött på att känna mig som en hyreslägenhet med en på tok för stökig hyresgäst...

    Det hugger och målar om vart annat. Som skönt är jobbar jag endast ons-fre nästa vecka, sedan börjar min mammaledighet! Behövligt! :)

    På tisdag är det dags för BM besök. Alltid lika kul! :)

    Hoppas att ni alla mår så pass ok som ni kan!! :)

  • Onix
    Milla 79 skrev 2014-08-22 22:10:45 följande:

    24 dagar till BF och bra less! Nu räcker det! Jag älskar att ta på magen och känna bebisen där men är så trött på att känna mig som en hyreslägenhet med en på tok för stökig hyresgäst...

    Det hugger och målar om vart annat. Som skönt är jobbar jag endast ons-fre nästa vecka, sedan börjar min mammaledighet! Behövligt! :)

    På tisdag är det dags för BM besök. Alltid lika kul! :)

    Hoppas att ni alla mår så pass ok som ni kan!! :)


    Åh, jag förstår dig! Du får försöka njuta av det sista tiden när du går på ledighet!

    Jag har 25 dagar kvar idag, börjar också bli less men samtidigt lite rädd över mitt nya liv och hur det kommer att bli.

    Sedan verkar alla ha bebisar som sparkar i magen konstant. Min är väldigt lugn och rör på sig bara några gånger per dag genom att trycka ut en fot eller att pressa rumpan mot revbenen. Jag vart så orolig en dag så jag gjorde ett ctg och ultraljud men allting såg bra ut!
  • Eda83

    jag var in på förlossningen idag då jag knappt hade sovit inatt pga fruktansvärd värk bak i ryggen och magen. kändes som mensvärk men tog i och gjorde så ont att jag varken kunde ligga stilla eller sova.
    runt halv fyra i natt somnade jag till slut, men i morse började det om igen.
    och när jag var uppe och gick gjorde det så ont mellan benen och stack till emellanåt.
    var helt säker på att jag hade börjat öppna mig eller att nåt var på g.
    men efter undersökningen på förlossningen sa barnmorskan att det var helt stängt och tappen var ca 3 cm.
    men det var väldigt mjukt så när det väl sätter igång på riktigt så kommer det gå fort sa hon.
    Hem och vila....  gör fortfarande lika ont i magen och ryggen och då är bebisen inte ens fixerad.

    men saker jag tänkte på när jag var på väg in var att vi inte har målat och gjort klart spjälsängen än, och jag har inte packat bb väskan.
    hur ska min man veta vad jag vill ha med för kläder till mig och bebisen?
    Så okej, trist att det inte var förlossning på g, men då hinner vi fixa det sista som är kvar, och jag ska packa väskan så den är redo när det väl är dags

  • Skutt

    Idag har vi fixar och förberett nästan allt.. Fixat första kläderna till BB, tagit fram babyskyddet, beställt paket till syskonen från babyn, mm nu är det bara BB-väskan som ska packas! Allt annat är klart så babyn kan komma nu! ;)

  • Aamanddal

    Hemskt att gå och ha ont utan att det gör någon "nytta"..

    Har inte märkt av att jag samlat någon vätska först nu. Upptäckte att skona är så trånga nu att jag knappt får i fötterna.. Är iaf tacksam att det inte hände tidigare .

    V 37+4 idag.

Svar på tråden Följas åt den sista månaden?