• NattaLind

    Fler som planerar barn 2015?

    ticcer skrev 2014-10-02 13:34:06 följande:

    Hej, jag hoppar in här och hoppas det är okey :)
    Jag och sambon är inne på fjärde försöket och jag har BIM den 14 Oktober så det är en lång väntan nu :P
    Bara jag och min sambo vet om att vi försöker och så får det vara tills där är något i magen :)


    Vad kul! Välkommen in i gänget :)
  • NattaLind
    ticcer skrev 2014-10-02 13:45:11 följande:
    Tack! :) Hoppas på ett + nu denna månaden :P
    Du det gör jag med! :)

    Köpte faktiskt gravtest idag. Hade inte tänkt testa förrän om någon vecka ifall mensen uteblir ända tills dess, men samtidigt kände jag att jag vill inte gå och hoppas en vecka till och så blir det inget :P

    Köpte Clearblue och dom kan man tydligen testa från första BIM egentligen, några kunde till och med testa 4 dagar innan BIM. Så imorgonbitti tror jag att jag gör det! :)
  • NattaLind
    FiiaN skrev 2014-10-02 14:17:23 följande:
    Hoppas på att få läsa att det blev ett plus imorgon då :D
    Annars är det bara på´t igen ;)
    Haha, du och jag sambon har haft sex varannan dag i snart 4 veckor. Jag kanske är annorlunda men min kropp orkar inte, den kommer liksom inte riktigt lika lätt som den gjorde de första veckorna. Så nog räkna ut ÄL till nästa gång om det inte blir något trevligt plus imorgon ;)
  • NattaLind
    ticcer skrev 2014-10-02 15:03:07 följande:
    åhh är så svårt att inte testa tycker jag :)
    Här hemma ligger det test och väntar men väntar tills BIM infaller, vill inte hoppas på för mycket :)

    Men jag hoppas att du får ett fint + imorgon, håller tummarna :)
    Tack! :)

    Jag jag är ju på BIM +2 idag och inget tecken nerifrån på mens ännu (men än det där jäkla molandet som får mig att tro att mensen kommer närsom!).

    Då jag tog ut p-staven för lite mer än en månad sen så är jag ju så himla osäker på min cykel. Men äh, imorrn får det bära eller brista! :)
  • NattaLind
    majskroken skrev 2014-10-02 15:15:25 följande:

    Nattalind: Den molvärken hade jag nör jag var gravid. Höll i sig i flera veckorð???


    Jag har hört fler som säger det där! Men åh, jag är så skeptisk. Brösten är inte speciellt ömma, inget speciellt alls har hänt förutom att ena bröstet är ömt och jag fått en finne (ovanligt för mig att ha finnar :P).

    Men jag är väl skeptiker. Molvärken har jag haft en vecka nu, dock så brukade jag ha den ett par dagar när jag hade p-stav och det var ca 1 vecka kvar till mens. Så därför har jag i en vecka trott att det är mensen som är på g! Kan man verkligen vara gravid utan att ha några direkta symptom?
  • NattaLind
    mavidyz skrev 2014-10-03 06:01:54 följande:
    Jag vill veta testresultat!! :D
    Vad som jag visste, negativt! Ingen bebis i magen.

    Det var ju det svaret jag nästan var helt hundra på att få, men det var däremot mycket jobbigare att se det svart på vitt än vad jag hade anat. Hatar ju att vara sån, men man kan ju inte låta bli att tänka på vad det är som är knas och varför det inte blir något.

    Sedan kan jag ju tillägga att p-staven åkte ut i slutet av augusti och ja, jag vet att det kan ta tid! :P Men i dagsläget vet jag ju inte ens om jag har ÄL. Vore bara så skönt att veta att allt ändå är som det ska. Jag kan ju haft ÄL för en vecka, och att inte veta stör mig :P
  • NattaLind
    mavidyz skrev 2014-10-03 09:06:05 följande:
    Vet precis hur det är :/ tog ju 6 månader för mig att få min mens efter pillerstop :/ sen hade jag 42 dagar till min nästa mens och nu är jag inne på min CD 91... Sjukt jobbigt med väntan när man inte vet hur länge man får vänta :/ jag skulle ge nästan vad som helst för en normallång och regelbunden cykel så jag vet när ÄL och BIM är :(

    Enligt tempmetoden och med hjälp av fertility friend så har jag BIM den 11/10, får se om det stämmer! Har ju inte tagit nå ÄL-test och mina tempningar kan ju bara av slump följt ett mönster som FF tar för ÄL. Får se :)
    Det är skönt att höra att man själv inte är onormal. Dock vet jag inte om det är annorlunda med p-stav? Har liksom inte hört någon som haft p-stav som sen vått vänta länge på att allt ska komma igång.

    Det som stör mig mest är det här molandet. MÅSTE ju vara mens. Eller är det ÄL? Hoppas mensen kommer snart i alla fall, så ska jag köra med äl-tester sen. Så att jag kan se att det verkligen är igång. Denna väntan alltså!
  • NattaLind
    mavidyz skrev 2014-10-03 09:25:16 följande:
    Är faktiskt osäker på hur det är :/ men är väl inte omöjligt att det kan vara lika, men är mer ovanligt? Kan väl vara ÄL? Kan vara sen mens? Kan va grav som inte vissas på test än? Man blir GALEN på den kvinnliga kroppen alltså xP
    Inte en aning faktiskt. 

    Haha, ja precis, alla dom där frågorna! :P Nåja, jag är på BIM +3 idag så har jag inte fått mens om någon vecka så får jag testa igen. 

    Jo vars! Och jag i min egna lilla värld trodde bara för någon månad sen att det var "lätt" att bli gravid. Herregud :P
  • NattaLind
    mavidyz skrev 2014-10-03 10:10:24 följande:
    Man hoppas ju alltid att det tar sig på första försöket :) med tanke på hur ofta folk blir gravida av misstag.. De superfertila jävlarna.. xP
    Hahahaha, ja men så tänker jag med! Folk som inte vill bli gravida blir det, och här går en annan öppen som en jävla ladugårdsdörr och välkomnar graviditet, men icke! :P
Svar på tråden Fler som planerar barn 2015?