• Anonym (Nyblivenmamma)

    Sambon kräver sex 2 veckor efter att jag fött barn..

    Fick mitt/vårt andra barn för 2 veckor sen. Har en på 4 år också. Min sambo som är ganska så kravfull i sex kräver nu att jag har sex med honom för annars kommer han vara med någon annan!? Iofs så sa han det när han var kåt och frustrerad men jag tror faktiskt att han menar det!! Han har varit otrogen förr, flera gånger ( vi har varit tillsammans i 8 år). Innan jag blev gravid med barn nr 2 så lämnade han mig och flyttade in hos en annan kvinna i typ 4 månader men sen när han tröttnade på henne så kom han hem igen och friade till mig och vi förlovade oss och jag var gravid med nr 2 väldigt snabbt. Han är översexuell och vill ha sex varje dag i stort sett och jag har ställt upp t o m under hela denna graviditet också men nu känner jag att jag varken kan, vill eller orkar att tillfredställa honom. Han gillar även lite hardcore så ibland gör det ont och jag har försökt att förklara för honom att han får vänta några veckor men då hotar han med att han är med nån annan kvinna. Funderar på att ta barnen och åka hem till min mamma. Orkar inte med detta tjat, igår kväll gick jag med på en bj men han var inte nöjd iaf, börjar känna mig äcklad av honom. Han är så stolt utåt över vår nyfödda, lägger ut bilder på fb m.m men i verkligheten så bryr han sig knappt varken om vår 4 åring lr minsta :( 

  • Svar på tråden Sambon kräver sex 2 veckor efter att jag fött barn..
  • Anonym (Dra nu)

    Ts, DRA NU!

    För din skull men mest för barnens skull. Barnen behöver inte en sån pappa, tvärtom. Spara bevis så du får vårdnaden!

    Han är pervers, en sexuell avart och du vet inte vart det leder, men nya sjukdomar är väl tippat, och det finns ju värre varianter än den du råkat ut för hittills. Han är definitivt psykiskt störd i ordets rätta bemärkelse, det spelar ingen roll om diagnos saknas, till exempel är många psykopater odiagnosticerade.

    Ta avstånd från honom direkt. Skydda dig och dina barn. Ring kvinnojouren och be om råd.

    Tänk på att om du tillåter en osund miljö för dina barn kan du bli medskyldig i lag och åtminstone i ditt samvete.

    Som sagt, dra nu!

    Men trots allt vill jag säga grattis till babyn. Du, babyn och fyraåringen kommer att få ett bra liv om du tar steget nu. Åk till din mamma idag om ni inte gjorde det igår. Lycka till!

  • Daisydoll

    Eeh, bara en tanke vad ser du hos honom?! Karln verkar vara ett perfekt exempel på praktsvin! Inser inte han vad du har gått igenom? Du har fött hans barn och det är sannerligen ingen liten uppgift!
    jag tycker du ska åka till din mamma och berätra precis hur du känner, nör du damlat tillräckligt med stryka berättar du det för honom också.
    det han sysslar med är inget annat än psykisk och fysisk misshandel. Om du inte sätter stopp för det nu, kommer han vara medveten och fortsätta utnyttja dig tills han tröttnar på dig och går vidare (igen) 
    har delvis varit med om samma sak, så jag kan ana lite grann om vad du går igenom. Men nu måste du tänka på dig och dina barn! Om du mår dåligt kommer dina barn att känna det. 
    tro mig, det finns jättefina människor ute i samhället som bara väntar på att få ge dig och dina barn all den kärlek och respekt ni förtjänar.

  • traveler

    Jag håller med Olympia här. Det är ju onekligen så att många kvinnor i det här landet dras till stygga, oförskämda och ibland rent utav farliga män.

    Framförallt har jag svårt att förstå det när killarna redan från början visar upp det här dåliga beteendet. Det verkar inte som om tjejernas varningsklockor ringer till. De bara kör på ändå. Sen finns det givetvis situationer där männen mörkar sitt dåliga beteende i början av relationen och då är det ju svårare. Även om man efter ett tag uppfattar att det här kanske inte var rätt man så är det ju givetvis svårare att göra slut eftersom relationen har pågått ett tag.

    Det är väldigt synd eftersom det finns så många snälla, lediga män där ute (bland annat jag själv en gång i tiden) som inte vill annat än att träffa en tjej och bilda familj med. Men vi snälla män vi är ju inte sällan ointressanta. Det är för tråkigt, det händer för lite, det känns inte rätt är oftast det man fått höra vilket jag tycker är konstigt. Jag menar i en relation så kan det inte vara roligt jämt och man ska inte göra slut bara för att det börjar kännas lite tråkigt enligt min mening.

    Jag hoppas du träffar en trevlig och snäll man TS. Det borde inte vara några problem eftersom det finns så många.

  • Flygfotogen

    Du har alltså skaffat två barn med honom. Med flera års mellanrum. Varför i hela friden då? Förblindad förvisso men... hur kan du stå ut med hans beteende en enda dag? Så fruktansvärt genomkränkande och elakt.

  • Anonym (Varför stanna?)

    Verkar vara ett stort jävla rikspucko du lever med!!!!

  • Lord Hans

    Du får väl bita ihop och släppa till fastän det svider lite. Ett sånt kap till sambo som du har hittat måste du hålla hårt i. En riktig guldklimp!

  • Anonym (Spring!)

    Spring TS! Du är värd så mycket bättre, så ta barnen och spring idag.

  • elmadumle

    Då skulle jag säga att varsågod bara att du går till någon annan då, sedan skulle jag nog ta och upplysa hans föräldrar syskon, vänner och bekanta hur han faktiskt är och att han mer eller mindre tvingar sig på dig. Gå nu innan han skadar dig.

  • emliz

    Ingen förtjänar en sån relation. Bli tvingad till sex under hot?! Wtf??

    Jag hade inte stannat en minut! Otrogen flera gånger, han har ingen som helst respekt för dej!

    Slå dej fri gumman, du är värd så mycket mer

  • Anonym (Nyblivenmamma)

    Han kom hem vid 1 inatt och var lite påverkad  och väldigt trött som tur var så han gick och la sig direkt och sen åkte han åkte till jobbet halv 7 i morse. Jag skickade ett sms vid lunchtid att vi ska prata idag när han kommer hem, att det var väldigt viktigt. Fick då svaret att han inte hinner för han hjälpa en kompis med nå saker så vi får ta det nån annan dag. Saken är den att jag bestämt mig för att han ska ut, det är min lägenhet och det mesta av möblemanget är mitt. Jag vet att jag klarar mig utan honom och jag kommer troligtvis må bättre så småningom. Mina vänner har sagt åt mig i flera år att lämna honom. Mitt självförtroende är inte på topp nej och har nog inte varit på många år. Jag är ändå orolig för att han inte kommer att ta mig på allvar utan stanna kvar ändå. I värsta fall så får jag kontakta hans föräldrar och be om hjälp. Jag känner mig så lättad att jag tagit det här beslutet och att jag vaknat. Jag har verkligen varit totalt förblindad av honom. Saken är den att han ser väldigt bra ut och har en charm utöver det vanliga (kanske kallas manipulativ) och jag har alltid varit så himlans stolt över att han faktiskt varit min. Väldigt många kvinnor är och har varit efter honom i alla år, t o m några av mina väninnor. Men nu är jag färdig med honom, han har gett mig två alldeles underbara barn som jag vill sätta på prio 1 lista nu. Jag kan inte leva som en sexleksak och husmor åt honom. Vet inte om han stannar bara för att han inte har en egen lägenhet och har haft det bra hos mig men nu får han packa och dra om jag så måste blanda in polis, vilket jag hoppas att jag slipper.

Svar på tråden Sambon kräver sex 2 veckor efter att jag fött barn..