Inlägg från: Carrolina |Visa alla inlägg
  • Carrolina

    Någon mer 45-åring som försöker bli gravidpå naturlig väg?

    Hej! Hur går det för er? Här är det en till som inte gett upp hoppet än!

  • Carrolina

    Godmorgon! Jag tar också bidrottningsgel och Vulverines lila paket från Gryningens - känner att jag mår bra av det även om det inte blivit nån bebis, men pms är mycket bättre! sen tar jag rosenrot - och den här cykeln började jag med nattljusolja (tror jag det heter, kan dubbelkolla sen) och munkpeppar. jag är på cd 25 idag, brukar ha 27 dagar, men det kanske blir annorlunda den här cykeln när jag börjat med munkpeppa, ägglossningen kändes verkligen den här gången och den var tidigare än den brukar!
    Heja oss!!!

  • Carrolina

    Tycker det är så svårt med kosttillskott och tips - nu känns det  som jag är villig att testa allt! Har läst en del om Dhea och det verkar vara många som (kanske) fått hjälp av det - man vet ju aldrig vad det var som gjorde att de lyckades! Det är ju tyvärr så svårt att få tag i här i Sverige? Rosenrot ska ju vara uppiggande men det har jag inte märkt nåt av! Och jag hoppas att du inte behöver testa - utan att det går bra för dig den här ÄL :)

  • Carrolina

    Vi har 2 gemensamma barn vi fått genom ivf, vi började försöka för 8 år sedan och de är födda -17 & -19 så jag är ju så otroligt tacksam för de 2 miraklen - men jag längtar så efter en till? så vi har ju inte skyddat oss på lääääänge! Men chansen att det skulle bli en liten nu är väl superliten, men hoppet är väl det sista som överger en! De hittade inte några ?fel? på någon av oss, och av 3 insatta embryon blev det 2 bebisar. Mannen äter magnesium, zink, rosenrot, torskleverolja och d-vitamin. käkar din nåt?

  • Carrolina

    Jag har gjort liknande förändringar som du gjort Mojsan - slutade med kaffe för ca 1,5 år sen (jösses vilken skillnad på mensvärk!!! Från att ha haft ordentligt ont så känner jag bara att jag har lite ?känningar? nu). jag har inte läst boken, kanske ska köpa den?! Vulverine har jag lyssnat på mycket, har varit medlem men är det inte nu. Så otroligt mycket jag lärt mig!!!! Nästan pinsamt att man ska vara över 40 och kunna så lite om sin kropp!!! 
    Hur fick du tag på Dhea Mojsan? 


    Hoppas ni har en härlig kväll :)

  • Carrolina

    Jag har också läst nånstans att det är bra att ?banta?, ha gått ner några kilo - men jag får inte ihop det med att det är viktigt att kroppen är ?lugn och inte stressad? och känner att den ?har råd? att bli gravid och bära ett barn? Så svårt när man läser allt och lite överallt!!!

  • Carrolina

    Ja, det är kanske så - allt är inte logiskt! Jag har testat, och kör med ÄL-test nu, och ja, symtomen kommer innan - bra att ni hann med en omgång :) . Jag har köpt en temp men inte kommit igång?känns lite bökigt att ta tampen varje morgon innan man gått upp (morgontrött å förvirrad på morgonen  ;) Använder du nån app? Om inte kan jag tipsa om Read your body - den gillar jag!

  • Carrolina

    Förresten - det blir himla konstiga tecken - blir frågetecken när jag gör streck tex?och jag kan inte svara på en kommentar längre upp i tråden!

  • Carrolina

    nu har jag beställt ett paket Dhea, men jag fick ett mejl därifrån att de skickar det i ett platt paket för att inte fastna i tullen och att de avvaktar att skicka det till jag bekräftat att jag vill ha det. Så då funderar jag på om jag vågar beställa 2 burkar på samma gång?men kanske större risk att det fastnar då? Men frakten är ju ganska dyr, och tabletterna också?

Svar på tråden Någon mer 45-åring som försöker bli gravidpå naturlig väg?