Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Smutsiga sanningar om SD!

    Rataxes skrev 2016-09-03 19:52:10 följande:
    Ingen aning. Vet bara att han kallade sig anarkist. Var du tvungen att gå 20 år tillbaks i tiden för att hitta någon som varken är röd eller brun så är det knappast vanligt.
    Jag trodde att alla Libertarianer kände till att Mats Hinze, OS bombaren, var aktiv i libertarianska nätverket Frihetsfronten. 

    Det sker ganska få politiska terrorbrott i Sverige så om du tänker efter så är det inte konstigt att jag behöver gå tillbaka 20 år i tiden (jag tror faktiskt att OS bombaren är den senast kända politiska terroristen).
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    SD kritiseras för polisreportage


    Riksdagsledamoten Markus Wiechel (SD) och hans politiske sekreterare fick följa med på en polispatrullering under förevändning att det var ett politiskt studiebesök. Sedan publicerade SD-medarbetaren ett reportage om patrulleringen, rapporterar Aftonbladet. Nils Funcke, expert i yttrandefrihetsfrågor, är kritisk till SD:s metod.


    - Att man utnyttjar sin position som riksdagsledamot för att ta med någon som har avsikt att skriva om det är allvarligt, säger han till tidningen.


    Den politiska sekreteraren publicerade reportaget under pseudonym på sin blogg sedan Aftonbladet tackat nej till artikeln. Mannen uppgav då inte för tidningen att han var anställd av SD när han försökte sälja in jobbet.


    SD-medarbetaren, som uppges ha skyddad identitet, har tidigare pekats ut som upphovsman till en förfalskad debattartikel som tillskrevs en icke existerande "volontär hos organisationen Refugees welcome". Mannen nekar till att ha skrivit debattartikeln.

    www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article23473619.ab


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Knäskål skrev 2016-09-21 21:41:51 följande:

    Jag struntar i varrenda smutsig sanning om sd som finns. Det absolut viktigaste i vår tid, är att flyktingpolitiken i Sverige förändras radikalt. 

    Men det kommer inte att ske. Folk kommer att fortsätta rösta för denna politik. Media och politiker kommer fortsätta med att förvrida väljarnas världsbild. SD kommer inte få tillräckligt stort inflytande att förändra tillräckligt förens absolut tidigast om två mandatperioder. Troligtvis inte ens då och då är det dessutom redan för sent.

    Hej då Sverige, det var kul så länge det varade.


    Hej då!
  • KillBill
    Knäskål skrev 2016-09-21 23:11:01 följande:
    Argumentera istället
    Det lät så definitivt när du tog farväl så jag kom mig inte för att argumentera. Vilket land tänker du flytta till?
  • KillBill
    Rataxes skrev 2016-09-22 12:26:06 följande:
    Att propagera för något sådant för ett år sedan renderade en hakkorsstämpel i pannan.
    För övrigt anser jag att Rikspolischef Dan Eliasson omgående bör entledigas.
    Nej. Det är bara du som har svårt att se skillnaden.
  • KillBill
    Knäskål skrev 2016-09-22 21:20:01 följande:
    Vi kommer att ta emot mellan 40 000 och 100 000 flyktingar enligt migrationsverkets prognos för 2016. En minskning mot vad vi tog emot 2015 viket var ca 160 000 flyktingar. Om migrationsverkets prognos stämmer (vilket den inte gjorde varken 2014 eller 2015) så är det fortfarande alldeles för många. 

    Angående lagen om tillfälliga uppehållstillstånd så är det ett steg i rätt riktning. Men det räcker absolut inte. Sverige bör inte ge någon form av uppehållstillstånd till flyktingar. 

    Medicinska åldersbedömningar, jättebra. 

    Vi går åt rätt håll, men det sker alldeles för sakta. Vi står inför en kraftig, långsiktig försämring av Sveriges ekonomi. Dessutom leder flyktingpolitiken till att tusentals människor drunknar i medelhavet samt enorma lidanden för flyktingar som faktiskt är kvar mitt i eländet etc. 
    Enligt migrationsverkets senaste prognos kommer sverige ta emot mellan 30 000 och 50 000 flyktingar (just nu är 30 000 mest troligt).
  • KillBill

    SD-tjänstemannen gjorde miljonvinst med rysk affärsman- "potentiell säkerhetsrisk", enligt experter

    sverigesradio.se/sida/artikel.aspx&artikel=6522899

    Vad säger ni Sverigedemokrater om att SD har anställt en rysk säkerhetsrisk på sitt riksdagskansli? Förmodligen hanteras information på detta kansli som kan påverka rikets säkerhet om informationen hamnar i fel händer..

  • KillBill

    Jag trodde i min enfald att SDs röslickeri för Putin bara skedde i EU parlamentet men när man nu inser vad SD sysslat med på hemmaplan inser man att det är värre än så..

  • KillBill

    Sverigedemokrater som är så snabba att peka finger på invandraren vid brottsmisstanke verkar ha en helt annan måttstock för Putilov. Hyckleri!

Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!