• Anonym (Urg59)

    Skaffa barn med en psykopat? diagnostiserad

    Jag har i 3 års tid varit tillsammans med kille som ursprungligen kommer från ett land i Östeuropa, vi träffades i matsalen på vår gemensamma högskola. 
    Jag har i efterhand fått berättat för mig att han i yngre dagar(är fortfarande ung ska dock sägas) höll på med kriminella aktiviteter, lite allt möjligt. Allt från bedrägerier till indrivningsverksamhet, detta var innan han kom till Sverige. Han har berättat helt sjuka saker för mig om vad han har gjort och varit med om, det är häpnadsväckande och näst intill surrealistiskt. Och han berättar glatt om det dessutom.  

    Exempelvis att han i sin ungdom satt på en ungdomsanstalt och att en äldre kille tänkte förgripa sig på honom. Att han då hade "spelat med" och sagt att "en avsugning kanske?"
    Då hade han sedan bitit tag i förgriparens penis med full kraft, vilket resulterade att förgriparen kördes akut till sjukhuset med förstörd penis. 
    Och på anstalten hamnade han eftersom att han hade huggit sin fars nya fru/sambo men penna rakt igenom halsen  eftersom att han hade
    "stört sig på" att hon var "bestämande och bossig". Uppgifterna har styrkts av hans syster, som jag talat med.

    Om ni undrar varför jag har stannat med honom efter att ha fått dessa historier berättade för mig så ska ni veta att han för det första är extremt attraktiv, har en väldigt bra/intressant personlighet, och att han har varit pålitlig och aldrig tittat mot en annan tjej. Han är dessutom väldigt intelligent och studerar till ett högstatusyrke, det är en klipsk kille rent ut sagt, talar nästan överdrivet god svenska. Men samtidigt vet jag med mig att något inte stämmer med honom. Man kan märka av det ibland i vissa situationer. En gång "störde han sig" på en gruppmedlem från sin klass som han "tvingats jobba med". Han vände då alla emot henne och fick henne att slutligen sluta på sin utbildning.

    Jag väntar nu  barn med denna kille/man, en man som jag dels tycker är underbarast i världen, dels vet mig är diagnostiserad som psykopat(han har själv berättat om det). Jag börjar bli lite orolig för hur han kommer att bli när vi får detta barn. Har ni några erfarenheter kring detta? Jag är bara lite fundersam. Jag kommer inte lämna honom, tvärt om, han är skatten i mitt liv, men än dock.  

           

      

  • Svar på tråden Skaffa barn med en psykopat? diagnostiserad
  • Sniper

    Du vet om detta beteende och ändå skaffar du barn med honom? Jag hade blivit livrädd om jag fått veta att min sambo brukat sådant våld emot någon annan och stuckit direkt.
    För dig och framförallt ditt barns skull - dra nu! Fan, byt identitet... det hade jag gjort!

  • Sniper
    Anonym (nepp) skrev 2014-12-17 23:56:16 följande:
    Denna tråd är uppenbarligen fejk. Ingen skulle vara så korkad och resonera som TS gör.
    Jag hoppas innerligt det! Tyvärr finns det människor som resonerar som TS. Man hade ju dock önskat att det inte fanns det...
  • Kokoala
    Anonym (Urg59) skrev 2014-12-17 20:39:16 följande:
    Alla psykopater saknar inte ampati helt. Det finns psykopatskala, där man får olika poäng. Man kan ha lite empati och samtidigt vara psykopat. Man kan också lära sig att leva med det, eller helt enkelt mogna i mångt och mycket. Det mesta var från nåär han var 13-19 år gammal.  
    Så mannen som biter av ett manligt könsorgan, hugger en penna i någons hals och manipulerar och fryser ut är "inte så farlig"? Kanske bara en etta på psykopatskalan? ;) Då undrar jag verkligen vad han i Skavlan var på den skalan.....
  • Anonym (plopp)

    Min enda erfarenhet är att jag har en kompis som är diagnosticerad psykopat (en underbar människa) och denna persons upplevelse av att ha fått barn är att det mildrades, att det blev bättre. Lättare med empatin. 

    Jag har själv varit ihop med en snubbe som skjutit ett par stycken och dessutom mördat en, vilket låter helt surrealistiskt nu i efterhand, men hade vid det laget hört så mycket andra konstiga grejer som hänt i hans liv att jag liksom inte reagerade som jag hade gjort om jag fått det i ansiktet pang bom, samt inte varit kär i honom. Så har inte alls problem att förstå att du inte sprungit. (När jag gjorde slut var det dock inte jättekul att veta vad han var kapabel till). 

  • Vitrysk hockeyhjälte
    Anonym (Urg59) skrev 2014-12-17 19:52:47 följande:
    När du bli kär i en tjej och inte kan släppa tankarna på henne. Bryr du dig då om hu hon är mot andra om hon behandlar dig med respekt?
    Eh. Ja. Det trodde jag varenda vettig människa gjorde.
    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
  • Anonym (Anna)
    Vitrysk hockeyhjälte skrev 2014-12-18 08:21:20 följande:
    Eh. Ja. Det trodde jag varenda vettig människa gjorde.
    Count hotfull pastor, sprungen ur kaos.
    Haha! Ja, det är ju ganska självklart att man gör det! :') Folk alltså!
  • detkanskefunkar
    Anonym (Urg59) skrev 2014-12-17 19:52:47 följande:
    När du bli kär i en tjej och inte kan släppa tankarna på henne. Bryr du dig då om hu hon är mot andra om hon behandlar dig med respekt?

    Med handen på hjärtat nu! Du är riktigt kär i henne pga. hennes utseende och sätt att tala, hennes personlighet.
    Oj, vilken märklig fråga! Det är väl klart som sjutton att man bryr sig om hur personen i fråga beter sig mot andra människor! Det är ju en del av deras personlighet. En del av den de är.

    Om en person är trevlig mot mig men vidrig mot alla andra så kan jag nog -helt riktigt - dra slutsatsen att han/hon egentligen inte alls är någon trevlig person.

    Ytterst märklig fråga....
  • Anonym (Ingen diagnos)

    Vem har diagnostiserat honom som psykopat? Psykopati finns inte som diagnos, tvärtemot vad alla tycks tro.

    Han verkar vara en satans knäppskalle och ajg kan säga att det spelar ingen roll hur snygg en kille är, är han en satans knäppskalle rör jag honom inte med tång. Att du är villig att utsätta dig själv för luvsfara kan man inte säga något om, du är vuxen och har rätt att ta livet av dig om du så du önskar, men att du utsätter ett barn för fara är inte acceptabelt någonstans. Jag är inte helt förtjust i socialen men i fall som detta hoppas jag de får kännedom om situationen och omhändertar barnet snarast. Du visar prov på en anmärkningsvärd brist på kunskap, insikt och intelligens, du tycker det är helt okej att han ör psykopat så länge han inte tittar på andra tjejer?!

    Jag är rädd att du kommer få ett mycket bryskt och kanske också smärtsamt uppvaknande en dag.

    Vill också passa på att fråga varför alla hakar upp sig så på vad Bjarne säger? Allt han säger bevisas av TS resonemang, ändå är han den otäcka och "ofräscha" (WTF?). Jag vet att det numera är strikt förbjudet att ens andas om att kvinnor begår misstag, men det innebär ju inte att kvinnor inte begår misstag. det är betydligt vanligare att kvinnor blir tillsammans med manliga fängelsekunder a la Helge Fossmo än tvärtom, det är betydligt vanligare att kvinnor blir tillsammans med "psykopater" än att män blir det, ändå blir det ett jävla liv när Bjarne påpekar detta. Vad är det för fel på er? Jag är själv kvinna, det hindrar mig inte rån att se sanningen trots att den kan kännas obekväm. Många, alltför många, kvinnor är puckon. Så är det bara. Istället för att bryta ihop över Bjarnes påpekanden kan man försöka förändra kvinnors inställning. Men det är klart, det är lättare att förbjuda sanningen än att förändra beteenden... Fram för feminism, ned med realism.

    Sedan är Bjarne kanske en smula provokativ i sina inlägg, men inte heller det förändrar det faktum att han faktiskt har rätt.

  • Anonym (ja?)
    Anonym (Urg59) skrev 2014-12-17 19:52:47 följande:
    När du bli kär i en tjej och inte kan släppa tankarna på henne. Bryr du dig då om hu hon är mot andra om hon behandlar dig med respekt?

    Med handen på hjärtat nu! Du är riktigt kär i henne pga. hennes utseende och sätt att tala, hennes personlighet.
    Det är väl mer regel än undantag att bry sig om hur partnern beter sig mot folk? (Undantag kanske bland "maffiafru"-kandidater.) Det är ju en del av personligheten som du nämner. Och de flesta dras till personer som inte är otrevliga, våldsamma, kriminella etc. Mot någon.

    En kompis dumpade en flickvän  från ena dagen till den andra när han såg hur oempatiskt hon betedde sig mot en kompis som hamnat i knipa. Kompisen kände han knappt men tjejens beteende sänkte henne direkt, det visade att hon inte var den person han trott och förväntade sig av en partner.
  • Anonym (ja?)

    Det är ett väldigt fokus på hur snygg killen är. Om femton år kan han vara flintis och ha kalaskula. Då blir personligheten väldigt framträdande

Svar på tråden Skaffa barn med en psykopat? diagnostiserad