Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Har du förtroende för regeringen?

    Tom Araya skrev 2016-07-23 01:25:27 följande:
    Eliasson har den posten han har och haft de poster han haft för att han är sosse, någon kompetens verkar han inte ha och han fattar ideligen konstiga och rent skadliga beslut.
    Eliasson fick jobbet som tf biträdande chef för SÄPO 2007, när Alliansen regerade.

    Alliansen utnämnde Dan Eliasson till Generaldirektör för Migrationsverket år 2007 och till Generaldirektör för Försäkringskassan år 2011.

    Vad är logiken i att Alliansen skulle tillsätta dessa toppositioner med en sosse utan kompetens? Varför skulle Alliansregeringen ge Dan Eliasson ett nytt GD jobb efter tiden som GD för Migrationsverket om Eliasson saknar kompetens? Om Dan Eliasson skulle sakna kompetens så säger utnämningen av Eliasson till GD för Försäkringskassan mer om Alliansregeringen än om Dan Eliasson.
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2016-08-01 17:24:14 följande:

    Och medan Gabriel vill titta på i våra sovrum (det är väl någon slags fetisch det också?) så delar statsminister Löfven ut kärlekstips:
    https://twitter.com/Lorri_MM/status/760083980326727680

    Vad månde bliva?


    Moderaternas trovärdighet blir bara lägra och lägre. När Gabriel Wikström informerade om att han vill genomföra en ny sexualvaneundersökning eftersom den senaste var allt för gammal för att kunna ge säkra svar så protesterar Moderaterna och menar att sex och politik inte hör ihop. Snacka om att vara populistiska och försöka plocka billiga politiska poäng! När Moderaterna satt vid makten 2007 så la Moderaterna tillsammans med övriga allianspartier, Miljöpartiet och vänsterpartiet fram ett likadant förslag men det pratar man tyst om nu..



     


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Flash Gordon skrev 2016-08-14 16:37:26 följande:

    1,5 miljoner verkar det handla om!

    http://www.di.se/artiklar/2016/8/13/hadzialic-kan-fa-15-miljoner-i-avgangsverderlag/

    Alltså, vad f*n?!

    Avgångsvederlag?

    Hon har inte fått sparken. Hon har sagt upp sig. Frivilligt.

    Och ändå kan hon alltså kvittera ut 1,5 miljoner?!


    Det är inte säkert att Aida Hadzialic kommer att något avgångsvederlag. Annat är det med fd Sverigedemokraten och tillika Jimmie Åkessons svärmor som faktiskt plockar ut 62 000 kronor per månad (månad efter månad) utan att göra ett dyft. På frågan om varför hon gör detta så svarar hon "därför att jag kan".


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    nattuv skrev 2016-08-14 18:14:22 följande:
    Så trevligt att det alltid går hitta en SD vinkel på allt.
    Ja visst är det! Det finns nästan alltid värre exempel i SD.
  • KillBill
    Rataxes skrev 2016-08-14 18:48:05 följande:
    Är du verkligen säker på det?

    Pär Nuder slutade i riksdagen 2010, började jobba i eget bolag utan att ta ut lön, den fick skattebetalarna stå för trots att bolaget drog in 16 miljoner. En del av dessa pengar var pengar han fick från sin polare, världens girigaste såsse, Jan Emanuel Johansson för att han var rådgivare när han sålde sitt välfärdsbolag för 223 miljoner.

    Såssen Ulrika Messing plockade ut 2 357 00 under 2007-2014. Hon var bara 40 år när hon slutade. Hennes bolag omsatte mellan 3 och 8 miljoner/år. on gifte sig dessutom med en miljardär...

    Leif Pagrotsky och Lars Ohly har sedan de slutade tillhört ledighetskommitten och inte gjort ett dugg... 

    Messing, Nuder och Göran Persson (vars verksamhet knappast är obekant, ens för den mest förblindade såsse) har iallafall bidragit med vinstskatt och moms.
    Sverige = omvänd nattväktarstat. Hög skatt som går till allt en stat inte ska lägga sig i, men otillräckligt försvar & polis.
    Jag glömde att lägga till moderaterna.

    Lena Adelsson Liljeroth, Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt lever numer gott på bidrag. Den sistnämnde har tagit ut 1,5 miljoner i avgångsvederlag samtidigt som har har haft resultat på 7,5 miljoner kronor i egen firma..

    www.aftonbladet.se/nyheter/article23332618.ab

    Du har fel när det gäller Leif Pagrotsky, han är Sveriges generalkonsul i New York.
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2016-08-16 05:59:19 följande:
    Typiskt.

    Alltid någon som ska vara värst.
    Jag trodde att tråden handlade om regeringen men detta gäller väl en politisk tjänsteman på lokal nivå? Nåväl om det är ok att ta ur svängarna så kontrar jag med exempel från den norska regeringen. Där har justitieministern från främlingsfientliga Fremskrittspartiet blivit påkommen med att ha trollat en polis med en fejkprofil!

    www.dagbladet.no/nyheter/justisministeren-konfronterte-politimann-via-anonym-facebook-profil---sier-han-trykket-pa-feil-knapp/60602711
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2016-08-19 07:24:21 följande:

    Och med en fd minister som nu säkrat sin försörjning framöver så fattas bara att hon Palm utses till hennes efterträdare så är scenariot komplett.

    Det vore faktiskt rätt kul.

    Från kongress med terrorregimen och massmördarna i Angola raka vägen till Rosenbad.


    Jag är ingen expert på Angola men har inte landet tagit små steg i rätt riktning de senaste åren (även om det i Angola fortfarande finns en utbredd korruption och brister när det gäller demokrati)? Den förra alliansregeringen öppnade ambassaden i Angola som de stängt några år tidigare och flera Europeiska länder har, de senare åren, stärkt sina diplomatiska förbindelser med Angola (exempelvis Storbritannien).

    Hur kritisk är du mot att Alliansen öppnade ambassaden i terrorregimens och massmördarnas Angola?
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2016-08-19 12:33:19 följande:
    Nä, inte förslaget i sig, men striden inom regeringen OM förslaget.

    Splittringen.

    Å andra sidan tror jag inte det finns någon utanför de bägge partierna som verkligen har kvar något förtroendet för regeringen så det kanske inte finns något för den att förlora?
    Regeringen har inte lagt något förslag om tiggeriförbud och Ardalan Shekarabis utrycker dig balanserat på Facebook (igår kväll).

    "Ingen ska behöva tigga för att klara sitt uppehälle.

    Regeringen har från första dagen prioriterat arbetet med att bekämpa fattigdom och diskriminering i de berörda länderna.

    Tiggeriet är ingen lösning på fattigdomen. Människor far illa på våra gator. Det är rimligt att vi kan titta på alla lösningar och åtgärder. Att studera hur andra länder gör kan aldrig vara fel.

    Just nu finns inget konkret lagförslag men det är viktigt att betona att inga åtgärder, varken tiggeriförbud eller andra ordningsföreskrifter, är befriade från negativa följder"
  • KillBill
    Tom Araya skrev 2016-08-22 20:42:34 följande:

    Jag har inte källgranskat denna, men är angiven källa korrekt borde den anses trovärdig.


    Var snäll och redovisa varifrån du har hämtat detta trams.


    Regeringen tillträdde i slutet av 2014.men var tvungen att regera på SDs och Alliansens budget fram till vårbudgeten 2015.


     


    Sedan sommaren 2015 har statsskulden minskat med 72 Miljarder. Tittar vi enbart på 2016 efter det att regeringens budget har fått fullt genomslag så är sänkningen av statsskulden ännu kraftigare  och just nu så är budgetunderskottet 92 miljarder lägre än vad budgetunderskottet var den sista december 2015.

    Källa: 
    www.riksgalden.se/sv/omriksgalden/statsskulden/Sveriges-statsskuld-oversikt/Statsskulden-arsdata/


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    FDFMGA skrev 2016-08-23 07:39:17 följande:
    Ja, det är en relevant fråga. Är det Tom som knåpat ihop stycket själv eller varifrån kommer det+

    Budskapet är ju det vanliga. Socialdemokraterna driver landet mot katastrof för att finansiera invandringen. Att Sverige har en av Europas starkaste ekonomier spelar i det här sammanhanget ingen som helst roll: Allt är invandringens fel och landet "punkteras".

    Skrikhögern och delar av SD-folket når dessvärre inte upp till den nivå där man kan sätta in enkla fakta i sitt sammanhang.

    Något man kan se dagliga exempel på till exempel här på Familjeliv.
    Alla måste böja sina huvuden inför Åkessons briljans vid roulettebordet
    Ja det är vidrigt att vissa inte drar sig för att sprida den här typen av dynga. Det borde ju vara väl känt vid det hör laget att statens finanser är mycket starka och att statsskulden minskar. Alla som kontrollerar uppgifterna på exempelvis Riksgäldens hemsida eller som följer med i nyhetsrapporteringen vet att så är fallet. Ändå drar sig vissa människor inte för att påstå det motsatta.

    Jag undrar hur man mår inombords när man väljer att skriva ihop, eller väljer att sprida, den här typen av föraktfulla, insinuativa och falska inlägg?
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?