• TyckOmMig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Redan-bra initiativ att starta denna tråd!

    Jag har mitt första TUL den 15/4 och är väl lite orolig redan då jag väntar ED tvillingar igen att de inte ska väga tillräckligt redan men vi får se...förra ED tvilling graviditeten flöt på utan komplikationer för bebisarnas del så jag hoppas det går lika bra denna gång!

    Denna graviditet har jag tyvärr lyckats dra på mig svampinfektion inget vidare tur det finna läkemedel för detta!

    Sover allra bäst fram på morgontimmarna kissar flera gånger per natt och halsbrännan är redan här!Bara att inse att nattsömnen redan är ordentligt rubbad men kan ju vila mitt på dagen då små flickorna sover middag mellan kl 13-15!

  • TyckOmMig

    HRE-ja jag har ED tvillingflickor födda i nov-13 och väntar nu ED tvillingpojkar är i v 24.

    Har även biologiska tvillingpojkar på 6 år...

  • TyckOmMig

    ahavamaria-du är för härlig skriver så rätt fram-me like-snart är du i hamn önskar jag kommit så långt som du tycker det är ganska tungt redan denna gång men klart min kropp är slitnare nu efter förra ED tvilling graviditeten så pass tätt inpå...det lär ju bli nytt för mig med två tvillingpar tätt efter varandra men om ni bara visste hur måna och goa mina äldre tvillingkillar månar om dessa två ED tvillingflickor helt av sig själva-ångrar inte en sekund att jag satte in två embryon bägge försöken och att det lyckades!

  • TyckOmMig

    zaq-mitt notch och TUL gick över förväntan bägge tvillingarna ligger på övre delen av sin kurva och jag är mer än nöjd de väger idag 779 gr/736gr och fick se dom i 4D också och fick 6 underbara bilder med hem så mina övriga barn/man fick se dom sötnosarna!

    Notch mätningen var ua inga problem där heller och fick klartecken för Fluconazol recept utskrivet om jag skulle drabbas mer av den väldigt otrevlig svampinfektion enligt SPEC läkaren var det ok att ta när man gått så här långt i veckorna.Känns verkligen närmare nu och mer verkligt då man både känner dom bägge och kan se då de sparkar för fullt utanpå magen sen även kul intressant att få se när de ligger och boxar på deras tydliga skiljevägg dem emellan idag!

    Längtar så efter dom men passar även på att rå om mina andra lite extra dessa sista 12 v!

  • TyckOmMig

    HRE-visst blir man fortare större med att vänta tvillingar men viktmässigt behöver man inte gå upp så mkt mera...min mage är bra stor nu i v 26 men jag själv minskar vikten fördelar sig och det är jag tacksam för!

    Ngt som är mest besvärande är halsbrännan nattetid mest -tur det finns Omeprezol och Gallive min livlina för att kunna sova lite normalt!Imorgon dags för MVC igen sen nytt TUL den 13/5!

  • TyckOmMig

    Zaq-H&M har varit ett måste för mig då jag väldigt tidigt redan i v 7 köpte nya mammabyxor då strl 38 sen har det snabbt accelererat är redan uppe i strl 44 så min tvillinggravid mage är stor oekonomiskt men snart kan jag använda lite mera leggings och fina tunikor när värmen kommer på riktigt!

    Igår önskade jag att jag inte hade riktigt så långt kvar trots jag säkert föder en månad tidigare än BF-tyngre vissa dagar att vara gravid beror säkert på att vi renoverat de sista 3 veckorna här hemma med blir mkt extra jobb för det men fint blir det!

    Var också hos min bm på MVC idag för vanlig koll allt bra ännu!

    Ska göra glukos belastning v 27 innan TUL v28 inget jag gillade förra ED graviditeten urtrist långtråkigt att vara på MVC i 2 h för observation har aldrig haft problem i mina andra graviditeter heller men är väl lite feg nu när det är andra ED tvillinggraviditeten att det skulle vara ngt om jag avbokar tackar nej...

  • TyckOmMig

    weeme-skriver också välkommen till tråden!

    zaq-har du lust att delge oss din fina gravidmage?

    Här kommer en bild från idag på mig och min enorma tvilling gravida mage!

  • TyckOmMig

    Tack alla för komplimangerna det värmer-själv känner man sig gigantisk mindre vacker och mest stor och otymplig men jag kämpar på försöker inte glömma att ändå njuta glädjas över lyckat syskonförsök men visst känns märks det att resten av kroppens delar får maka på sig till fördel för mina två inneboende!

    Trevlig Valborg på er imorgon mina vänner!

  • TyckOmMig

    Snart lycklig-jag hade inte klarat mig lika bra utan mina Omeprezol och Gallieve mot halsbrännan.Se till att få Omeprezol utskrivet på recept mycket billigare!Tar dessa morgon och kväll utskrivna av min läkaren på SPEC MVC.

    På onsdag den 6/5 dags för glukosbelastningen!

    Nästa onsdag igen 13/5 nytt TUL!

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus