• TyckOmMig

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Zaq-det är för att jag väntar två och ED graviditetet vad jag vet och inför TUL och ny träff med SPEC MVC vill dom att jag har gjort det tills dess-men det är ju frivilligt.

    Inte jätte förtjust i att sitta på vanliga MVC i två timmar vänta efter att ha tvingat i mig denna sliskiga dryck känns segt -förra graviditeten hade jag en verkligt bra bok jag passade på att läsa ut denna gång vill jag kunna gå hem emellan då jag bor ett stenkast därifrån!

  • TyckOmMig

    HRE-var glad över att du kan sova heeeela natten ännu-jag börjar kvällspassen med att tugga Gallieve för halsbrännan slipper svälja gallan då sen är det kissepauserna minst 3 ggr per natt och kramp i vaderna var och varannan natt som håller en sysselsatt men vad gör det-bara småttingarna i min mage har det bra så står jag ut!!!!

    Idag hade jag faktiskt andra sovmorgonen sen evigheter tillbaka och sov fram tills kl 10 blir lite knas resten av dagen men men och tog mig ett bad vid småflickornas middagslur men snart kommer jag inte upp ur badkaret!

    Gäller att passa på sen kommer värmen med dunder och brak och avslag och nattvak dygnet runt jobb men Gud vad vi längtar efter våra fina ED flickors syskon småttingar!

  • TyckOmMig

    Redan-förstår din/er lycka att fått se mini på VUL/UL njut och ta vara på varandra!

    Blomma-jag äter alla vitaminer mm inklusive magnesium redan men tack för tipset!

  • TyckOmMig

    Zaq-har du inte TUL förrens v 32?

    Skiljer det där med att vänta en eller två barn?Jag är jätte nyfiken på hur mina två ligger till denna gång om en vecka!

    Fick ju så fina 4D bilder som väggarna i köket snart är tapetserade med sist och det är så mysigt att ha alla bilder sen VUL i v 5+6 och nu kunna urskilja dessa barn mer och mer på närmare håll.Man kan inte låta bli att le för sig själv ibland och smeka sin växande om något tunga gravidmage!

    Jag fastar från kl 20 ikväll tills imorgon efter kl 10 då glukos belastningen är klar.Ska ju vara på MVC lite innan kl 8.

    Hoppas jag inte blir allt för påverkad lite orolig över att må risigt i onödan.

    Kommer sakna min morgondryck rumstempererat vatten med lime/citron- gör under för min känsliga mage då jag till motsats mot de flesta inte blir förstoppad av alla extra vitaminer utan tvärtom!

    Det är ju en rejäl omfattande pillerhög man dagligen sätter i dig för en god sak!

  • TyckOmMig

    Fy det var kämpigt att få ner den sliskiga glykos drycken imorse fick ha papperskorg redo då jag vara nära på att spy-så var det inte förra graviditeten men skönt så här i efterhand att ha det gjort och mina värden låg bra så jag blev klart godkänd.

    Nu längtar jag tills om en vecka för att få se småttingarna och deras tillväxt på TUL.

  • TyckOmMig

    Milla-trevligt att få se din fina gravida mage!

    Skönt att både ditt och zaq MVC besök såg bra ut!

    Läser om vad ni är sugna på osv har faktiskt inget att tillägga har aldrig haft några sådana sug däremot är det väldigt trångt för mig att äta över huvudtaget blir så mätt fort så det är små portioner som gäller och mer ofta!

    Man känner sig inte ensam nattetid precis numera full rulle har småttingarna i min mage och jag väcks ofta av sparkar överallt!!!

    Vet däremot om att när man väl fött kommer en tomhet över en eftersom man vant sig så att vara gravid haft inneboende som sällskap under en längre period!

    Trevlig helg på er alla fina!

  • TyckOmMig

    Redan och HRE-vad långt ni har kommit i era graviditeter.

    Klart ni ska gå på KUB-som nämts tidigare är ju mitt kök tapetserat med KUB RUL och senaste TUL!

    Jag längtar så till mitt andra TUL på onsdag!

  • TyckOmMig

    zaq-vad omtänksam du är och kommer ihåg att jag varit/skulle på TUL idag och även kollat upp livmodertappen med VUL vilket ingår nu jag är i v 28+2 och jag är oerhört tacksam över min sympatiska duktiga överläkare/barnmorska med hennes special kompetens idag fick jag extra långt UL tidig morgon vilket främjade var tur för annars hade det varit jobbigare att ligga på rygg längre tid då jag fick vara expriment lära upp en ny kandidat via handledning av min duktiga läkare men det gick bara fint-tvillingarna ligger ännu väldigt mkt över kurvan för tiden och bägge vägde över 1400 gr vardera så inte konstigt jag börjar försvinna de inneboende tar allt och jag smalnar av istället men det är ok!

    Har lågt fint blodtryck vilket man är nöjda med och glukosbelastningen var bra förra veckan så det är bara att vara glad att dom frodas!

    Själv vännen har du järnbrist eller tagit ut dig extra då du är trött?Jag är bitvis trött men det går i skov försöker vila mitt på dagen då småflickorna sover mellan kl 13-15 ca.

  • TyckOmMig

    Redan-åh vilken lycka välkommen till tvillingvärlden men förstår din oro om att det rör sig om enäggstvillingar-där har jag inte lika stor erfarenhet trots mina snart 3 tvilling graviditeter.

  • TyckOmMig
    weeme skrev 2015-05-20 16:04:16 följande:

    JAAAAA ett pickande hjärta och en liten som rörde på sig. Lättnaden är enorm, då kan jag bära min trötthet och halvillamående och enorma hunger med glädje igen. Nytt VUL om två veckor så vi kan se bättre, jag hade så mycket urin i urinblåsan att den tryckte bort livmodern ganska mycket, klantigt av mig.


    Åh jag blir lika glad varje gång någon av er lyckas och får vara med om hjärtaktivitet på dessa så nervösa VUL betyder så oerhört mkt för en själv och ger en just lite extra ork kring allting.Stort grattis än en gång!
Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus