• zaq1234

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    HRE, tänker på dig, bra att du är på plats på sjukhuset och att du har systrar med dig. Tänk att snart är du mamma!! Stor kram till Dig

  • zaq1234

    Grattis HRE!! Hoppas du känner dig piggare snart!

    Redan, vilken överraskning!!! Oj vad snabbt det händer! Vilken vecka var du i? Hoppas allt gått bra för dig idag och att de små är väl ute nu! Väntar med spänning att få höra allt sen. Tänk vad bra att du har hunnit förbereda allt! Å all lycka till dig, hoppas allt gått bra!!!

  • zaq1234

    Å vad skönt att höra från dig Redan, har varit orolig för dig. Å vad underbart att flickorna är hos er o att de mår bra. Visst är det ett mirakel!! Många kramar till Dig o super grattis

  • zaq1234

    Jag är bara jag, vad ligger ditt järnvärde på? Min mvc tant sa jag måste ta järn tabletter o att man inte kunde äta sig till ett högre värde, jag sa jag ville i alla fall testa. Så blodpudding 2 ggr i veckan samt c vitamin till det så att kroppen tar upp järnet gjorde susen. Så jag slapp ta tabletter. Prova med det om du inte redan gjort det o se vad som händer med värdet så kanske du slipper tabletter sen!

  • zaq1234

    Grattis maijo!!

    Jag gjorde ul i v 7 på eget initiativ o ej via mvc där de bara följer standard, fick ej några extra ul där.

    Snart lycklig, hur märker man andningsstopp... Jag har inte märkt ngt men blev nu lite orolig att man missar det då man sover... Hade ni larm från början? Eller hur märkte ni det första gången? Får man igång andning om man skakar lite? Eller hur gör ni?

  • zaq1234

    JZ 79, bra att de har koll på dig. Andra tips att ta med är Katrin plommon och en badring. Efter mitt första barn kunde jag inte sitta så bra men det var jätteskönt att ha en badring m handduk över på bb. Kändes så klart lite dumt men jag var glad jag hade den med mig.

    Swede, tänker så på dig, det vet du! Måste vara så tufft för dig. Som andra skrivit med, fokusera på målet, var glad för varje dag den lille stannar kvar i magen. Många kramar!!!

  • zaq1234

    Vecka 7+1 sa de till mig att det var tidigast att se hjärtljud vilket så klart gjorde att jag kollade ul då

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus