• Redan47

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Hip hurra! Inga tecken på TTS. Det innebär att nu har vi passerat högrisk perioden, som läkaren sa-"nu kan man förvänta sig en normal graviditet". De är jämna och på tiden skiljer två dagar på dem. De väger 587 resp 574g. Det känns så bra! Riktigt bra nu är glädjen än mer på riktigt.

    Zaq: vips så är du på BB! Inget är som väntans tider, hahaha. Förstår om du känner dig nojig nu.

    hRE, visst är det gott med dessa positiva besked! Vill bara understryka igen, att det är kortisonet som är boven till blåmärken mm. Kärlen blir sköra av den medicineringen. Fick det även bekräftat av labb personalen. Och nu när jag bara går på 5mg, får jag numera typ inga blåmärken el märken efter nålar! Imorgon börjar jag med 2.5mg, nu tänker jag fasa ner till 0. Fluffet har äntligen lagt sig, nu har jag under hakan kvar och lite på nacken- stor skillnad nu!

    Idag 23+5. +8kg. Magen rund o Go. Känner spark o disco och det syns även utanför nu. Häftigt för nu kan ju maken oxå ligga o känna dem- blir mer konkret för honom oxå nu. Ja nu njuter Jag och mår riktigt bra. Att vara trött det kan jag förhålla mig bättre till nu. Men , nu har natt kissandet tilltagit igen!!! 2-3ggr/natt.

    Visst är vi bevis på att det går! -det är en tidsfråga! Kram mina hjältinnor!

  • Redan47
    MillaQ2 skrev 2015-08-08 15:33:08 följande:

    Å vad roligt zaq, grattis!!! Och att det gick så bra ! Så glad att höra dessa nyheter :) Ser fram emot att höra mer och kanske bild på lilltjejen när du orkar. Massor av kramar till er! <3


    Instämmer med Milla, så underbart att det gick så smidigt när du nu väntat o våndats! Varma grattis kramar! Mål mål mål, mera mål...!!!!
    Klart vi vill veta mer!!!! Vikt längd hur ni mår etc!
  • Redan47

    SL- helt underbar ! Va fin han är! Så mkt hår! Ser inte prematur ut. Visst är det ett mirakel, så glad du fick uppleva detta! Kram

  • Redan47

    Vad härligt att höra och se er lycka o framgång! Tack tjejer att ni delar!

    SL: visst hinner du en till, du får fixa en psedotvilling! Jag har inte uteslutit det alternativet för vår del, beror på hur vi har det o känner med twins.

    Jg varit hos bm idag, jag envisas med att ta med mina urinprov, idag ingen kommentar från henne. Det visade dessutom +1. Odling så får vi se. Symfus +2cm= 27cm motsv en vecka 29 enling grav på mitten kurvan. Men är inte tjock tyckte bm, en mage som är större än en enling v25 helt normalt.
    Mina foglossning besvär eskalerar. Men jag mår bra för övrigt och det känns jättebra. Kan ju vara väldigt flexibel arbetsmässigt men ska ta upp 50% sjukskrivn med DR imorgon. Kan inte riktigt kombinera detta stå sitt ligg röra mig så det synkar i jobb o vardag m den ökande smärtan. Tänker inte bita ihop och tära på min hälsa denna efterlängtade grav! Kram alla ni läsare o skrivare !

  • Redan47

    Zaq: vad fint att höra ! Jättefin vikt på barnet. Min äldste vägde 3990g v39+5. Tips, skaffa hem redan nu en bröstcreme innan du blir ev sårig, plus smörj efter varje amning m bröstmjölk. och massera brösten lite när du ammar så de töms, förebygger stockning. Din krabat är stor o stark! Jag känner mig verkligen glad att det gått så bra för dig!

    Weeme: vilken vecka är du nu? Tiden gr ju så fort....hur mår du nu?

    Tyckommig : alltid ängsligt när ingrepp behöver göras på små bebisar, förstår dig. Tack o lov som du nämde är det ett mindre ingrepp.

    Jag: min foglossning har sedan igår morse eskalerat så till den grad att jag helt plötsligt har svårt att röra mig, gäller alla lägen. Nu när jag legat o ska upp, är det så svårt att ta ett mikro steg fram.... Så nu är jag vaken kan liksom inte somna om efter detta toabesök. FAN!
    Men bebisar de har morgon disco! Mår ju så bra förutom detta nu....

  • Redan47

    Var på mitt ord läk bes i morse, en pärs att ta mig in i bilen, kunde knappt röra mig. Hon tyckte o erbjöd mig bli inlagd omg. Så nu Blivit inlagd, för att få hjälp m smärtlindring o hjälp. Sovit nu efter natt utan sömn. Skönt.
    Tack blomman var på väg att ta kontakt tänkte kag efter mitt läk besök, men nu blev det så här. Kram

  • Redan47

    Att vila o sova hela dagen varit skönt, ätit alvedon. Så djävulsk smärtan borta. Tror smärtan tog hårt på redan trötta krafter, varför jag blev så slut. Går små steg m kryckor nu och det känns jätte skönt. Avlastar bra. Och bälte. Detta tyckte ortoped var en bra start, sedan avvakta . Ta det lugnt oxå. Blir sjukskriven. Imorgon ska jag få träff en narkosläkare när Jag ändå är på plats ( som läkare sa), och förmedla hur drogad jag blir av ingenting. Kanske han vet alternativ... Så de kan skriva in i journal i fall det skulle bli något akut. Jag vaknar alltså inte... Syresättningen blivit dålig oxå och usch vanmakt när hjärnan börjar registrera men varken tal el kropp funkar. De passar oxå på att ta koaguleringsuppföljning.

  • Redan47
    HRE skrev 2015-08-12 08:41:22 följande:

    Och ja just det - jag har inte känt bebisarna innan. Men sedan i måndags morse har de kickat loss;.) Bubbel i magen;.)


    Grattis! Nu blir det ännu verkligare!

    Jag är ju omföderska och hade foglossning nummer två. Det är helt "normalt", är ju ett hormonellt symtom. Relaxin som utsöndras i olika mängder som gör att bäckenet luckras upp, men i olika mycket. Kroppen förbereder sig för förlossningen.... Fick reda på att det är vanligt att det kommer i sådana här skov, som tog mig ordentligt på sängen. V25 kan tyckas tidigt ...men det motsvarar ca 29-30 enling och det är ju ännu längre fram i grav. Bär ju två.

    Nu fått bättre alvedon att ta över dygnet för att mota värken så jag kan röra mig. Blev sjukskriven 100%. Är fortfarande mycket trött. Utskriven och hemma igen nu.
  • Redan47

    Zaq: vet ej sk regler.... Missne har fått ett besked v38, tror jag. Och jag fick v39, en av läkarna sa så, plus beroende hur vi mår.
    Jag tror ju de kommer tidigare.... Och jag kommer inte gå med på någon igångssättning. Envis ...japp!

    Njut och sug in framgången!

    Bullen : njut och sug in framgången! Klart du kommer bli gravid igen!

    Vilken härlig aktivitet i tråden!

    PS. Jag blev utskriven i em. Nu hemma!!!! Bra koordination och effektivt! Kontakt med narkos läkare jätte bra info. Och han dokumenterar i journalen. Känns mkt bra.

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus