• Redan47

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Den heter "hälsa" en ord app, vit botten med ett rött hjärta på. som kom efter den nya stora uppdateringen för några månader typ sedan. Möjligt att lägga in värden i andra appar kanske, men tror det är bra att föra upp på ett ställe som är lättillgängligt.

    Jo visst är det så, vi vet för mkt... Och satsat mkt på att bli gravid så klart vill vi bli säkra att det är säkert. Efter alla minus så är inget självklart. Men kände idag en lättare känsla som viskade i mitt öra "du är gravid"!

  • Redan47

    SL från när räknar du? Jag har räknat ut men minns inte nu, att det är avsevärt mkt kalorier IL ger. Så kompenserar vi inte det med minus annat... Så blir det plus kontot. Men du, snart skjuter du vagn och vips är allt borta! Men bebis kvar!

  • Redan47
    Snart lycklig skrev 2015-04-22 22:49:04 följande:

    Mölla, så fin du är. Skönt att fler också lagt på sig lite extra, även om det inte alls ser ut som du har mera "svullnad" än en söt mage. smile1.gif

    Har knappt tagit ngn bild på mig, då jag varit och fortf är så svullen av bl a kortison, särskilt från axlar/hals och uppåt i hela ansiktet. Inte kul. Inte känt mig gravidfin alls.


    Förstår precis vad du pratar om.... Ser förskräcklig ut plus 10åräldre.

    Trött...oh ja, konstant. Kissar på nätter.

    Vill mycket gärna äta apelsiner, ljumna. Ich citron vatten hela tiden typ. Imorse tog jag en stor te kopp m varmt citronvatten- riktigt kände hur glad kroppen blev att få lite rens.

    Jag har sedan transfer gått upp typ 3-4kg. Och senaste året 10kg.... Inte ätit mig till egentligt utan inte kunnat röra på mig i samma utsträckning som normalt pga skador och inflammation. Plus hormoner. pluS ++++ stor dos m kortison - gav en riktig smäll! Sugen konstant. Har fullt upp att inte ge efter... Går bra o dåligt. Nu bra- citron hjälper mig.

    Idag har jag inte känt något... Då känns det genast obekvämt ich skav i själen... Är bubblan kvar???
  • Redan47

    Vid mitt första barn , köpte jag inget förrän han föddes.... Så pappan åkte köpte paltor att åka hem i.

  • Redan47

    Ikväll uppsvälld som en ballong, då känner jag oxå livmoder och konstant kissnödig. Försöker se det som positivt tecken men det är inte lätt när vi äter så mkt hormoner att veta vad som är vad. Brösten ömma, när jag tvålar mig får jag liksom ta smeka försiktigt i inte "tvätta". Mår lite halv illa då o då. Tror det är gravid illamående. Funderar på att ta kontakt med spec mvc på måndag o prata m dem. Enl Östergötland Landst föreskrifter ger ÄD och ålder möjlighet att träffa läkare o konsultera graviditeten...något sånt. Men framgår inte om det betraktas som risk. Enl gyn inte.

  • Redan47

    Tack blomman! Jag rek även deras samtliga vitaminer, b-stress tex!

    SL tack, känner mig lite nojig. Jag kommer inte ihåg era veckor heller! Jag är ju bara 8+5.

    Ahava: super grattis! Skönt att det funka utan komplikationer- du har ju haft tillräckligt! Kram

  • Redan47

    Millaq jag tycker oxå om att läsa din erfarenhet! Det är ju jätte bra att få veta eftersom det är så olika i landet, vill jag gärna lära av alla. Japp, nu är tsh helt okey! Jordgubbar är typ mest järnrika frukt/bär! Broccoli, spenat. Gör juicer, ta spenat mixa m stavmixer tillsätt vatten. Sedan kan vi oxå mixa andra frukter o grönsaker...!

  • Redan47

    Motionera funkar bäst ihop med att inte vara gravid. Mjuk gympa, yoga, vila, ben i högläge, promenader ... Allt med power...låt vänta. Våra kilon kommer olika, olika mkt vätska, ha respekt för den extra övervikt vi bär, påfrestar leder o ligament vilka vi inte tränat med denna övervikt. Ta det lugnt! Njut av graviditeten. Blutsaft eller liknande drick det oxå. Börja i tidig graviditet och bygg upp depåer. Grönsaker äts tillsammans med frukt. Blommans tips är mkt bra produkt. Prova byt. Alla svarar inte på niferex.

  • Redan47

    Inatt varit uppe tre ggr kissa. Så nödig, sedan tar det en evighet att kissa...trycker på blåsan nästan hela tiden.

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus