• HRE

    Redan47's samlade pärlor-resan efter plus

    Snart lycklig, låter lite jobbigt..... men tur du blivit sjukskriven, kan du inte få 100%?

    Bra också de håller koll på dig. Vilken vecka är du i nu?

    Själv går jag in i v. 17 imorgon - heltokigt ju!

  • HRE
    Snart lycklig skrev 2015-06-07 22:22:53 följande:

    Snart lycklig, 49 år, tidigare återfört 26 st embryon med egna ägg, endast ett tidigt missfall, gravid vid 1:a ÄD, bf 13/8, ett barn, vet ej kön.


    HRE, 46 år - väntar tvillingar! 6 IVF med egna ägg och 3 ÄD, gravid på 4:e. Tidigt dubbelmissfall IVF nr 2. Försökt bli gravid i 4 år, först med pojkvän och nu själv. Fått donerat ägg av min syster. BF 22 november, men har bestämt de kommer i oktober;.)
  • HRE

    I mitt fall är det min syster som är donator så valet var enkelt. Hon var 26 när vi plockade ägg.
    Är din favorit 30 hade jag kört på det - trots allt brukar donatorerna få ut många ägg. Och kvalitén är ju alltid viktigare än kvantiteten så borde inte vara några problem.

  • HRE
    Ananda Balaganapati skrev 2015-06-09 19:51:47 följande:

    Redan, vilken fantastisk tråd ! Massor av värdefull info...

    Jag ställer frågan här eftersom några här verkar ta neupogen... Jag har just påbörjat nedreglering inför nästa ÄD-försök. Blev gravid i våras men fick tidigt mf. Jag ska köra hela immunartilleriet denna gång inkl neupogen. Jag ska ta 0.15 mg och det är 0,3 i varje spruta. Är det någon med samma ordination? Hur har ni gjort? Tagit hälften av sprutan och överfört resten i en ren spruta? Känns trist och "slänga" halva innehållet, inte minst eftersom de är så dyra. Tack !


    Släng inte så dyra droppar;.)

    Jag gjorde så att jag drog upp i två sprutor så det blev lika mycket i båda och så lade jag den ena i kylen till nästa dag. Fungerade utmärkt!

    För du har väl inte förfyllda sprutor - trodde jag inte fanns i den styrkan? Jag har bara haft små medicinflaskor.
  • HRE

    Trappa ner Prednisolon, jippee!

    Min väninna som ger mig dropp åker bort 2 veckor på tisdag. Dr. D. skrev inget om nytt dropp. Jag fick dropp i tisdags och om jag väntar tills hon är tillbaka har det gått 3 veckor. Känns väldigt länge så funderar på om jag ska ta dropp på måndag innan hon åker.

  • HRE

    Snart Lycklig - jag har tagit 25 mg. Är inte så orolig för nedtrappningen nu, mest för de sista mg. Har haft svårt att sluta innan - vaknade och längtade efter kortison,,,,!

  • HRE

    Redan, jag var bara värsta junkien! Kände att jag behövde kortison helt enkelt! Men man får gå cold turkey helt enkelt, haha! Det har dock inte varit så varje gång så kan också bero på hur man mår i övrigt.

    Jag är så glad och lycklig nuförtiden så jag undrar var all gråt tar vägen. Jag får snart se en sorglig film eller något!

  • HRE

    Välkommen Kakolina, kul med en till singel här;.)

    Stackars er med hormonsvängingar;.( Jag vågar knappt skriva det men mår jättebra. Visst, lite illamående ibland men nu tar jag bara Lergigan ibland. Kramperna har lagt sig och halsbrännan också. Ingen aning om varför - jag har inte gjort något.
    Däremot kissade jag på mig häromdagen när katten dragit in en mus jag försökte fånga, haha! Bebisarna tryckte på väldigt!

    Humörmässigt mår jag toppen hela tiden! Ibland får jag såna glädjerus och bara sitter och ler!

    Sen är det nog på ett sätt skönt att inte ha en sambo/man att störa sig på;.) Jag gör precis vad jag vill!

    På onsdag är det dags att få reda på vilka kön bebisarna har - spännande!

  • HRE

    Snart Lycklig - tänk så här att snart har ni bebis i famnen! Det är huvudsaken. Sen kan man ju tycka att med din resa borde du slippa sånt här....

    Ni vet ju att jag hatar Fragmin. Ni som kommit längre i graviditeten och har större mage - var sätter ni sprutorna? Jag har börjat tycka det är rätt läskigt att sätta dem i en spänd mage. Antar att man väl inte punkterar de stackars bebisarna men det känns inte bra. Önskar man kunde få skiten i tablettform....

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus