Inlägg från: Emzaan |Visa alla inlägg
  • Emzaan

    Marsbebis 2016

    Jag orkar inte med detta illmående, är helt slut. Lyckas hålla mig på dagtid på jobbet men sen får jag springa hem. Har konstant olustkänsla/ illamående. Kräks hela kvällarna. Får så ont i halsen av all sur magsyra. Måste lägga mig supertidigt annars är jag som en trasa, hur länge ska det hålla på???? Mäker att barnen undrar. Måste nog berätta snart varför jag är som jag är. Hoppas på hjälp på tisdag när jag ska på inskrivning. Nu vecka 10.

  • Emzaan

    Hej alla , när tänker ni berätta för de blivande syskonen,? Jag är sugen på att berätta då jag märker att barnen märker attt jag inte mår bra( typ springer och kräks) svårt att mörka. Men ska nog vänta tills vecka 12. V 11 imorgon.

  • Emzaan

    Nu har jag varit på inskrivning, känns väldigt skönt och allt blev mer verkligt. Väldigt bra barnmorska. Jag hade inte tänkt att jag behövde tänka på KUB test då jag är 33 men frågan kom ändå och jag var tvungen attt bestämma mig direkt så jag tackade nej. Det kändes rätt för mig.

    Fick dock en läkartid redan nästa fredag det tydligen stod i min journal att jag skulle ha tidig läkartid om jag blev gravid igen då min dotter födees i vecka 29. Så vi får se om det blir extra kontroller och specialistmödravård. Annars bokade vi nästa tid 8 dec!!! Känns avlägset.,.

  • Emzaan
    AKF skrev 2015-08-24 20:02:34 följande:

    Forts... Hon anar nog inget samband. Hur gamla är ditt/dina barn Emzaan?


    10 och 6 tror 10 åringen fattar att nåt är på gång.
  • Emzaan

    Te med igerfära verkar va min räddning. Fick tips av barnmorskan och nu har jag ständigt en kopp i handen. Funkar ganska bra mot illamåendet, jag mår fortfarande illa men inte lika mycket som tidigare.

  • Emzaan

    Imorgon ska jag träffa läkaren och prata om eventuella extra kontroller pågrund av att jag fött prematurbarn tidigare. Fundersam på hur risken ser ut att det händer igen, och vad man kan göra för att förebygga, om det går? Kanske bara hoppas på det bästa. Finns det någon mer i tråden som fått prematurbarn tidigare? Hur går era tankar denna gång, ?

  • Emzaan

    Åh det låter precis som jag, jag jobbar också som förskollärare och födde för tidigt sist, vilken vecka? Ska du på några extra kontroller denna gång??


    Smilla80 skrev 2015-09-08 08:59:21 följande:

    Ja visst är det heltokigt, man behöver ju all pepp o stöd man kan få. Man vet ju själv att det kommer bli tufft emellanåt på ett eller annat plan, vare sig det handlar om ekonomi, hälsa, nattvak, syskonbråk eller vabbande... det behöver ju inte andra upplysa en om! Förstår att du blev trött på alla kommentarer - bra att du gav svar på tal, härlig kommentar!


  • Emzaan

    Va roligt att flera börjar berätta, vi berättade för barnen förra helgen. Det var så fint,6 åringen började gråta av lycka. Att bli storasyster har varit hennes högsta dröm. 11 åringen belv också glad Och sedan visste alla i skolan. Våra föräldrar vet också men inte syskonen. Och på jobbet ska jag vänta ett par veckor till.

  • Emzaan

    Jag har sparat allt, vagn, spjälsäng, babysitter, babygy och massa kläder. Måste bara köpa bilbarnstol. Har liksom vetat att jag inte var klar med bebisar, men efter denna blir det nog att rensa.

Svar på tråden Marsbebis 2016