Inlägg från: smulan8504 |Visa alla inlägg
  • smulan8504

    En tråd för oss ruvare

    Ruvdag 6 här.. Och det här är nog den värsta väntan jag har varit med om!

    Känns dock som att jag kommer att få mens..!

    Lite molvärk till och från, men inget annat.

    Hade inga graviditetssymtom såhär tidigt när jag var gravid förra gången, så att jag har molvärk nu oroar mig en del... :/

  • smulan8504
    Blomster84 skrev 2015-09-12 11:06:46 följande:

    Vad är anledningen till att ni måste göra ivf? Själv har jag inga äggledare kvar pga två utomkveds (inom loppet av 3 månader) där dom sprack och därför opererades bort akut.


    Brukar ha molvärk veckan innan mens, och imorse var det ganska kraftig värk, så det känns inte bra.. Å just nu strålar det ut mot ljumsken! Har aldrig känner det förr..

    Funderar på att ta test imorgon, ruvdag 7! Vi satte in ett 5-dagars ! Det var ett fint embryo son hade delat sig snabbt!

    Vi gör IVF för att det av någon anledning inte vill ta sig.. Har försökt i 4 år nu, gick bra första gången på naturlig väg, men nu när vi vill ha syskon så går det bara inte!
  • smulan8504

    Grattis missmissi! ???? vad roligt! Själv funderar jag på att testa idag, på ruvdag 7! Orkar inte vänta längre! ????????

  • smulan8504

    [quote=75755002][quote-nick]Blomster84 skrev 2015-09-14 13:04:03 följande:[/quote-nick]

    Blev det nåt test? Håller tummarna för er alltihop :)

    [/

    Ja, jag tog ett test igårmorse, men det blev ett starkt negativt streck! Så jag har inte så höga förhoppninga! Tänkte ta ett nytt imorgonbitti igen! Men tycker jag känner att mensen är påväg.. ????

  • smulan8504

    Alltså, fick en pyttisblödning igår, men tog ett grav.test imorse ändå och det blev ett +!! Hur ska jag tolka detta?! Är det missfall på G eller vad? Blir ju lite orolig, känner att jag inte törs glädjas åt +'et! ????

  • smulan8504

    [quote=75758652][quote-nick]Blomster84 skrev 2015-09-15 09:43:22 följande:[/quote-nick]Det är inte helt ovanligt att man kan blöda fastän att man är gravid. Vissa blöder i flera veckor och ändå går det hur bra som helst. Tror absolut inte du behöver oroa dig så länge du inte blöder jättemycket och har riktig mensvärk. Njut av ditt plus! :)[/

    Ja, har läst att man kan blöda lite. Men nu är molvärken helt borta som jag har känt av hela tiden! Så man blir junlite nojig.. Man vill ju så gärna att det ska funka! Nu får jag bara vääänta till lördag då TD är och hoppas på att det kommer att gå bra! 4 långa dagar kvar! ????

  • smulan8504

    Blir ju tokig.. Får starkare och starkare plus för var dag som går, men ändå blöder jag!

    Kan det vara så att hcg hormonet finns kvar i kroppen?

  • smulan8504

    Testade negativt i söndags å sen har plusset blivit starkare och starkare! Men har ändå ingen bra känsla.. Det är väldigt frustrerande att jag inte kan göra annat än att vänta!

    Nej, jag har absolut inte ont.. Igår kände jag ingenting, dock så har molvärken kommit tillbaka nu...

  • smulan8504

    Vi gör ett ostimulerat fet försök nu, bestämde oss för det och jag ska sätta in ett ägg på tisdag! Min ägglossning var väldigt sen så kommer sätta in ägget på dag 25! ????

    Brukar få mens mellan dag 28-30, så vi får väl se hur detta går! Hoppas att det går vägen denna gång!

Svar på tråden En tråd för oss ruvare