• orkvik

    Våga prova killsex, hur gick ni tillväga?

    Hejsan,

    Jag har under några år varit nyfiken på killsex men inte riktigt fått till det än. Först och främst är det enbart själva sexet jag attraheras av, killkroppen i övrigt är inte särskilt attraktiv. Fantiserar om att suga av och bli avsugen samt bli påsatt och sätta på. Har provat många gånger med dildo och gillar det verkligen men känner att jag vill släppa kontrollen lite ;)

    I somras tog jag modet till mig och la ut en annons, fick svar och en kille kom hem till mig. Tyvärr var han alldeles för hårdhänt så jag avbröt. Tankarna finns kvar och jag vill gärna hitta någon i en liknande situation som mig att prova mig fram med.

    Vad har ni för erfarenheter här? Berätta gärna och alla bra tips tas emot med tacksamhet. :)

  • Svar på tråden Våga prova killsex, hur gick ni tillväga?
  • Anonym (Riktik kuk)
    Anonym (Killen) skrev 2018-09-27 17:24:40 följande:

    Det är super skönt med den behandlingen,jag har också upplevt det vid flera tillfällen.


    Vill du göra det igen? Jag är ivriga att prova detta
  • Anonym (Same same)
    Anonym (Me) skrev 2018-09-27 00:12:31 följande:

    Finns här ingen grupp för oss som är sugna på kuk?

    Ingen här som bor i Skåne? I närheten att Malmö trakterna Ystad m.m.????


    Qruiser där finns det
  • Anonym (Bikille)
    Anonym (Same same) skrev 2018-09-27 18:38:36 följande:

    Qruiser där finns det


    Exakt. 300 killar där från skåne inloggade just nu. Varav 94 i Malmö. Hur lätt som helst att hitta nån där i den regionen.
  • Anonym (Bi kille)
    Anonym (Sugen kille gbg) skrev 2018-09-27 16:50:36 följande:

    Låter underbart, sprutade du och dina kompisar på varandra?


    Ja de gjorde vi när vi kom upp i ålder så vår sperma produktion kom igång så spruta vi på och i varandra :)
  • Anonym (vul)

    Vill gärna testa att suga och ta satsen i munnen, verkar ju vara ganska lätt att hitta någon via Grindr, dock undrar jag, känns det inte riskabelt med könssjukdomar och liknande om man sväljer en annans sats?

  • Anonym (erfaren bs)

    Jag fick kontakt med en kille på dåvarande RFSL-chatten för många år sen, jag åkte hem till honom och vi klädde av oss och sen smekte och sög jag honom men han rörde mig knappt själv och han kom inte. Ingen av oss fick mersmak precis men något år senare testade jag igen, träffade en kille och vi runkade av varandra, det var häftigt att se en kille spruta men vi träffades inte igen heller. Jag fick i varje fall mersmak och träffade till sist en gift tjugo år äldre aktiv, man; jag förstod redan då att jag var passiv. Det gjorde ganska ont att bli påsatt analt till en början men sen blev det skönt och vi träffades då och då i flera år. Sen tog jag en paus i ett par år men för en tio år sen började jag träffa män igen och har provat det mesta, det tog ett tag att lära sig bli påsatt analt utan att det gör ont (mycket glid och avslappning!) men när jag väl lärt mig det var det helt fantastiskt. Nu när jag är gift har jag nästan helt slutat men träffar en gift man någon gång och vi har ofattbart skönt sex på ett helt annat sätt en med en kvinna. Älskar också att suga och ta sperma i munnen, så sexigt och intimt, jag förstår inte att inte alla kvinnor älskar det! Inte ett dugg förnedrande. Vore jag singel skulle jag nog vara mer homo än hetero, men jag är nog 50-50 egentligen.

  • Anonym (erfaren bs)
    Anonym (vul) skrev 2018-10-12 13:07:31 följande:

    Vill gärna testa att suga och ta satsen i munnen, verkar ju vara ganska lätt att hitta någon via Grindr, dock undrar jag, känns det inte riskabelt med könssjukdomar och liknande om man sväljer en annans sats?


    Väldigt liten risk för HIV (<1/5000) men viss risk för gonorre (men antagligen har han symtom så man kan undvika det). Större risk att bli avsugen då man kan ha gonorre i halsen utan att det märks och det kan smitta den vägen, dessutom kan man få herpes av att bli avsugen (men inte tvärtom).
  • lupus solitarius

    Japp, jag har sugt 2 killar i mitt liv, smakat deras sperma. Dock inte intreserad av män, Gillar dock att se män ejaculera, förstår inte varför!

  • Anonym (Killen)

    Har provat några gånger med killar både analt o oralt och jag gillat det.

Svar på tråden Våga prova killsex, hur gick ni tillväga?