• orkvik

    Våga prova killsex, hur gick ni tillväga?

    Hejsan,

    Jag har under några år varit nyfiken på killsex men inte riktigt fått till det än. Först och främst är det enbart själva sexet jag attraheras av, killkroppen i övrigt är inte särskilt attraktiv. Fantiserar om att suga av och bli avsugen samt bli påsatt och sätta på. Har provat många gånger med dildo och gillar det verkligen men känner att jag vill släppa kontrollen lite ;)

    I somras tog jag modet till mig och la ut en annons, fick svar och en kille kom hem till mig. Tyvärr var han alldeles för hårdhänt så jag avbröt. Tankarna finns kvar och jag vill gärna hitta någon i en liknande situation som mig att prova mig fram med.

    Vad har ni för erfarenheter här? Berätta gärna och alla bra tips tas emot med tacksamhet. :)

  • Svar på tråden Våga prova killsex, hur gick ni tillväga?
  • bastor

    Jag har varit bisexuell hela livet och att suga en kuk till sprut i min mun är bland det häftigaste som finns, jag finns i Skara är ofta nere på Truve nakenbad, vill oxå bli påsatt

  • Anonym (Killen)

    Jag är bi-sexuell och har varit det sedan 18-års åldern är i dag 49-år just nu lever jag solo efter längre förhållande med både kvinna o man,nu när jag lever själv så är jag ofta på dejting sidan qx

  • Foreveryoung1

    Hej!

    Känner igen mig i din situation. Jag är hetero (well...) som länge lekt med tanken att va med en man. Jag är generellt väldigt sexuell o även om jag lever i en lyvklig heterosexuell relation, så kommer jag vilja testa detta innan jag dör. För nyfiken o experimentell för att låta bli.

    Såklart lite nojig att inte hitta ngn "normal" och även petig gällande hygien, sjukdomar och liknande. Tänker att en första träff får vara över en öl eller liknande för att känna att man har ngt gemmensamt. Shit - blir upphetsad bara av att skriva detta :)

    God jul alla likasinnade (och ni andra)

  • Anonym (Sissy)

    Klart du och alla andra män ska leka med sin anal då vi har fullt av härliga sexnerver där, men det är ju inte ett måste att man sen ska ta kuk.

    Börja alltid med att köpa en bra naturtrogen dildo som är styv och ådrig 4,5x23cm och träna på egen hand för att dels vänja röven mentalt o fysiskt vid att ha något där bak. Men sen även hitta njutningen. De 2 leksakerna till höger i bild är kanon.

    Är ni 100% hetro ska ni göra detta med tjejen och knulla varandra med dildo vilket rent fysiskt är skönare och når högre njutning.

    Att låta någon annan sköta dildon i dej är många gånger bättre än att själv hålla i den!!!!

    En kuk är normalt mycket skonsammare o känns mindre än en dildo fysiskt, men med kuk får man andra kryddor som som att få vara undergiven och ta emot när partnern njuter av dej mm

  • Fritz08

    Oj vilka dildosar

    Kanske är 2020 året jag testar en man?

  • Anonym (Sissy)

    Detta är inga brutala leksaker. Den till höger var den första jag köpte till tjejen, men den blev istället min första och är helt perfekt. Var inte rädd och köp en för liten o slät för då blir det för dålig känsla och ni kommer tro att analsex blir inte bättre än så. Fel fel. Kostar 150kr . Börja med detta och glöm riktig kuk i början.

  • Anonym (Sissy)

    Detta är inga brutala leksaker. Den till höger var den första jag köpte till tjejen, men den blev istället min första och är helt perfekt. Var inte rädd och köp en för liten o slät för då blir det för dålig känsla och ni kommer tro att analsex blir inte bättre än så. Fel fel. Kostar 150kr . Börja med detta och glöm riktig kuk i början.

  • Litenmenhård

    Hej. Jag har inte så mycket erfarenhet av killar, men jag gillar att suga av och runka en kille. Jag fantiserar själv om att få kuk i rumpan. Brukar använda min massagestav ganska ofta och det är ju skönt, men jag vill ha riktig kuk i mig.

  • Anonym (Crille 70)

    Jag känner igen mej i mycket du skriver. Har väl alltid tyckt att det var skönt med något i rumpan när jag onanerat. Började med ett finger och blev med tiden större och större grejor. Köpte till slut en mindre dildo som jag hade gömd hemma (var gift då). När jag sedan blev singel igen, så började jag fantisera om att få bli riktigt påsatt, men vågade inte ta steget förrän efter flera år. Första gången jag vågade så var jag på semester långt hemifrån och klämt ett par öl och var inne på QX, där jag fick kontakt med en man som ville sätta på. Stärkt av ölen så vågade jag ta steget och han kom till campingen. Han satte på mej och det var ganska skönt, men jag var för nervös för att njuta fullt ut. Jag var ändå nöjd med att jag äntligen vågat. Efter det så hände det en gång till med en annan kille och då kunde jag slappna av och njuta av det.   
    Det har inte blivit av fler gånger tyvärr, så jag är inne i samma osäkerhet som förut. Tröstar mej med min dildo numera....inte så dumt det heller  
    Dildon som jag har nu hittar du längst ner på denna sida:    https://www.sex4u.se/dildo     Get Real heter den....

    Våga ta steget det är verkligen värt det! Cool

  • Jockeboy

    Jag fantiserar mer och mer att testa med en kille. Är gift men känner att jag verkligen vill. Nackdelen när man bor på en mindre som eskilstuna att hitta platser där killar finns.

Svar på tråden Våga prova killsex, hur gick ni tillväga?