• Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Hur bor du?
  • Anonym (...)

    I en för liten andrahandslägenhet i ett hyreshus. Det suger fullständigt.

  • Anonym (älskar mitt boende)

    Vi hyr ett radhus på 115 kvadrat och fyra rum och kök. Eftersom vi bara har grannar på ena sidan, så att säga, har vi en ganska stor trädgård.

    Vi är två vuxna och ett barn och vi bor i en medelstor stad i södra delen av landet. Radhuset ligger ungefär en halvmil utanför stadskärnan, men det är goda kommunikationer och jag gillar att det är nära till både skog och sjö. 

    Ja, jag älskar faktiskt vårt hyresradhus! Att få bo i hus utan att behöva fixa en massa, är idealet för mig. Jag skulle aldrig orka med att äga ett motsvarande boende, jag vill ha det bekvämt, men ändå få alla fördelar. Flört

  • Anonym (älskar mitt boende)

    Jag kan ju också tillägga att mina föräldrar bor på en gård och har ett jättehus på 300 kvadrat samt en trädgård som jag inte ens kan gissa storleken på... Ja, och så äger de ytterligare två villor som de hyr ut, men som hyresvärdar alltså måste se till att sköta underhållet av...

    Ja, så ibland faller alltså äpplet rätt långt från päronträdet. Jag älskar som sagt att hyra och därmed behöva fixa så lite som möjligt med mitt boende. Flört

  • Marie-anne
    Anonym (Bajenland) skrev 2016-02-12 09:44:07 följande:
    Jag bor i en BR på Södermalm i Stockholm. 4 rok, 105 kvm. Huset är från sekelskiftet så det är rejäla rum, härlig takhöjd, stora fönster osv. Jättefint! Nära till allt, A-läge.
    måste bara fråga,har du sett robbanbrobergs villa? stort fan e ja!Flört
  • malle88

    Utbyggt soldattorp på landet, vet inte hur gammalt det är men första gången det nämns är på 1700talet. Gissar att det är ombyggt ett par gånger dock ;) fyra rum + en stor klädkammare ca 160 kvadrat. Häftigt att titta på dottern och tänka på hur många barns om vuxit upp här :)

  • Ester69

    Hyresrätt 105 kvadratmeter, 4 rum i 2 våningar och källare. Lägenheten är typ radhus egen ingång och liten trädgård. Trivs utmärkt

  • Anonym (Skogsgård)

    Bor i ett hus från 1850-talet på en jord- och skogsgård. Vi driver inget jordbruk. Huset har vi totalrenoverat. Bostadsytan är drygt 250 kvm. 7 rum, 2 badrum, en tvättstuga, ett drömkök på ca 34 kvm, en groventré och en "finhall".

  • Anonym (I villa)

    Vi är ett par på 24 år som bor i en sekelskiftsvilla på 120 kvm med 6 rum. Passar oss utmärkt nu när barn nr 2 är på väg. Tomt på 1000 kvm.

  • pica pica

    Jag och min man bor i en stor tvåa, bostadsrätt. Bor på bottenvåningen och har uteplats. Nära till naturen och 12 minuter med pendeltåget till Sthlm city. Här kommer vi att bo länge eftersom vi trivs så bra här. Inte tal om hus med tanke på vad det kostar i Stockholmsområdet (med omnejd).

Svar på tråden Hur bor du?